رفتن به مطلب

کاهش سرطان سینه با فلفل قرمز


ارسال های توصیه شده

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد فلفل قرمز نقش زیادی در سلامت بدن و کشتن سلول های سرطانی دارد.

3005010_868.jpgبه گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان به این نتیجه رسیده اند که رژیم غذایی مطلوب علائم ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

 

بررسی ها نشان می دهند، در مطالعه ای از یک گروه 75 نفره زنان برزیلی، 18 نفر در طول یک سال از نظر رژیم غذایی بررسی شدند.در این مدت گوشت قرمز در میان رژیم غذایی آن ها به میزان زیادی کاهش یافت و فلفل قرمز در تمام غذاها گنجانده شد.

 

در نهایت علائم ابتلا به سرطان سینه به میزان 50 درصد کاهش پیدا کرد. تحقبقات در این زمینه ادامه دارد اما تمام مراکز شیمی درمانی به خانم‌ها توصیه می‌کنند در رزیم غذایی شان فلفل قرمز بگنجانند.

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...