seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 تیر، 2015 سلام سید خوبی درباره پرفشنال ولو اطلاعات داری فارسیشو بگو شاید چیزی یادم اومد
axman 271 ارسال شده در 20 تیر، 2015 شیر هیدرولیک آنالوگ که با توجه به مقداری که میگیره خروجی رو باز میکنه 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 21 تیر، 2015 شیر هیدرولیک آنالوگ که با توجه به مقداری که میگیره خروجی رو باز میکنه باید از کارت آنالوگ استفاده کنی و یه ولتاژ 0-10 ولت بدی یا 4 تا 20 میلی آمپر کنترلش کنی 1
axman 271 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سلام مهندس تو انکودر یه خروجی a داریم که بالا شماره یه خروجی b داریم پایین شماره درسته ؟ خروجی z چیه ؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سلام مهندس تو انکودر یه خروجی a داریم که بالا شماره یه خروجی b داریم پایین شماره درسته ؟ خروجی z چیه ؟ سلام... خروجی z ینی به ازای هر دور چرخش انکدر یک پالس بهت میده 2
reza_12345 402 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سلام مهندس من همه این کارای که اینجا توضیح دادین کردم ولی کانتر دورو تشخیص نمیده یعنی راستو میبینه ولی دورو چپو همون در راست میخونه و عدد به جای پایین اومدن همون بالا میره 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سلام مهندس من همه این کارای که اینجا توضیح دادین کردم ولی کانتر دورو تشخیص نمیده یعنی راستو میبینه ولی دورو چپو همون در راست میخونه و عدد به جای پایین اومدن همون بالا میره مدل انکدرت چیه؟؟ فاز b رو وصل کردی؟؟ 2
reza_12345 402 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 مدل انکودرو نمیدونم ولی مارکش آتونیکسه که تو محل کارم به متر انداز های معمولی وصل میکنیم و چهار تا سیم بیشتر نداره که دوتاش تغذیه شه و دوتای دیگه اش aو b هستن که من هر دو رو وصل میکنم 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 مدل انکودرو نمیدونم ولی مارکش آتونیکسه که تو محل کارم به متر انداز های معمولی وصل میکنیم و چهار تا سیم بیشتر نداره که دوتاش تغذیه شه و دوتای دیگه اش aو b هستن که من هر دو رو وصل میکنم اینکه چند پالس هست رو هم نمیدونی؟؟ به چی وصل کردی؟؟فاز a و b رو کجا بردی وصل کردی؟؟ وقتی انکدر رو راست میچرخونی درست میشمره و تو حالت چپگرد درست نمیشمره؟؟ 2
reza_12345 402 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلام نمیدونم چند پالس هست نگا میکنم میگم ولی من aرو x0وbروx1وصل میکنم و انکودرو با دستم میچرخونم در یه جهت درست میشموره و در جهت معکوس باز به جای اینکه اعداد پایین بیاد باز بالا میره 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سلامنمیدونم چند پالس هست نگا میکنم میگم ولی من aرو x0وbروx1وصل میکنم و انکودرو با دستم میچرخونم در یه جهت درست میشموره و در جهت معکوس باز به جای اینکه اعداد پایین بیاد باز بالا میره نمیدونم ایراد چیه باید درست کار کنه مدل پی ال سیت چیه؟؟ میتونی یه عکس از برنامه ای که نوشتی رو بزاری؟؟ 2
reza_12345 402 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 ممنون مهندس الان خونه ام فدا دوباره تو محل کارم دوباره تست میکنم و کاملا اطلاعاتی که خواستینو میدم چون الان برنامه رو پاک کردم و انکودر ندارم مدل cpu منdvp-ss2 14 2
axman 271 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلام...خروجی z ینی به ازای هر دور چرخش انکدر یک پالس بهت میده مهندس سلام خسته نباشی خروجی z ب کدوم ورودی plc وصل میشه ؟ 2
axman 271 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 من z به x0 وصل کردم خروجی b هم به x1 اما فقط بالا شماره ینی تو یه دور گردش انکدر فقط یه پالس و میده ولی برعکس میچرخونم عدد و کم نمیکنه چرا؟ 1
reza_12345 402 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلام مهندس حالا با تشخیص دورش کاری ندارم میشه بگید من چطوری تعداد دور موتورو بدونم با انکودر یعنی وقتی موتور کار می کنه سرعتش چقدره ازخروجی zاستفده کنم و با فانکشن spdبسنجم؟میشه توضیح بدین 2
rasool1370 1777 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 با سلام من از عملگرspd استفاده کردم و s1=x0 و s2=10ms و d=d2گذاشتم ولی plc ارور میده. ولی خودم با توابع ضرب و تقسیم دور حساب کردم ولی نمیدون که درسته یا نه 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 مهندس سلام خسته نباشی خروجی z ب کدوم ورودی plc وصل میشه ؟ من z به x0 وصل کردم خروجی b هم به x1 اما فقط بالا شماره ینی تو یه دور گردش انکدر فقط یه پالس و میده ولی برعکس میچرخونم عدد و کم نمیکنه چرا؟ تو ویزارد.... های اسپیدا بهت توضیح داده.... فک کنم به x4 باید وصل کنی 2
axman 271 ارسال شده در 31 اسفند، 2015 سلامنمیدونم چند پالس هست نگا میکنم میگم ولی من aرو x0وbروx1وصل میکنم و انکودرو با دستم میچرخونم در یه جهت درست میشموره و در جهت معکوس باز به جای اینکه اعداد پایین بیاد باز بالا میره مهندس جان تو ویزارد گزینه high speed cunter گزینه 2phase input رو انتخاب کن ببین مشکلت حل میشه منم این مشکل داشتم با این کار حل شد 1
ارسال های توصیه شده