alibiabani 38 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 با سلام من يک ماژول DVP-14SS2 دلتا دارم ماژول high speed براي شمارش دور موتور با انکودر و یک سنسور proximity اما برنامه نويسي در plc دلتا نميدونم کسي ميتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟ 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 با سلاممن يک ماژول DVP-14SS2 دلتا دارم ماژول high speed براي گرفتن دور موتور با انکودر اما برنامه نويسي در plc دلتا نميدونم کسي ميتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟ درود... باید از کانتر high speed استفاده کنی و بر بقیه کارات از مقایسه استفاده میکنی 4
alibiabani 38 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 خب چجور باید سیم های انکودر رو وصل کرد وبرنامه آن به چه صورت هستش؟؟ بیشتر توضیح بدین ممنون 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 خب چجور باید سیم های انکودر رو وصل کرد وبرنامه آن به چه صورت هستش؟؟ بیشتر توضیح بدین ممنون درود... از نوار ابزار گزینه wizard رو باز کنید....بعد روی گزینه high speed counter کلیک کنید....تو اونجا براتون توضیح داده که چجوری وصلش کنید....به ساحالت میشه اینکارو کرد که توضیح داده... مثلا اگه از c251 استفاده کنید باید فازA و B انکدر رو به x0 و x1 پی ال سی وصل کنید و تو برنامه باید از کانتر c251 استفاده بشه 6
alibiabani 38 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 ممنون میخوام توسط انکودر و سنسور proximity پالس رو بشمارم و ب سانتی متر تبدیل کنم برای استفاده در متراژ استفاده میشه. ب چ صورت استفاده کنم 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 ممنونمیخوام توسط انکودر و سنسور proximity پالس رو بشمارم و ب سانتی متر تبدیل کنم برای استفاده در متراژ استفاده میشه. ب چ صورت استفاده کنم با سنسور proximity پالس رو بشماری؟ انکدر خودش پالس میده و شمرده میشه دیگه....بر حسب قطر شفت و دستگاههاتون حساب کنید که به ازای فلان تعداد پالس انقدر سانت میره جلو و با همین حساب کتاب برنامتونو بنویسید 4
alibiabani 38 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سنسور proximity تعداد دنده زنجیر گیر بکس رو میشماره، انکودر هم پالس ها رو میده ب ما رابطه این دومهمه 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سنسور proximity تعداد دنده زنجیر گیر بکس رو میشماره، انکودر هم پالس ها رو میده ب ما رابطه این دومهمه اصلا مهم نیست شما انکدر میزاری که سنسور proximity حذف کنی تا دقتت بره بالا 4
alibiabani 38 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 تو این نمونه دور رو با سنسور مشخص کردن و انکودر رو با یک لوله ای ک پارچه یا قالیچه از روی اون میگذره موتور رو هم برای اینکه بتونن راحت تر محصول رو رول کنن استفاده شده. 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 تو این نمونه دور رو با سنسور مشخص کردن و انکودر رو با یک لوله ای ک پارچه یا قالیچه از روی اون میگذره موتور رو هم برای اینکه بتونن راحت تر محصول رو رول کنن استفاده شده. معذرت میخوام ولی متوجه نشدم شما خیلی راحت میتونی از انکدرت 100 جای برنامت استفاده های مختلف کنی 7
alibiabani 38 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 ببن دوست عزیز در اين نمونه يک محور فلزي هستش که انکودر به يک سر آن وصل هستش که زماني که مثلا فرش از روي آن عبور ميکنه مي چرخه و انکودر پالس رو به ما ميده و کمی جلوتر موتورهست که فرش رو رول میکنن و يک سنسور القايي هم چرخدنده موتور رو حساب ميکنه از اين طريق ميشه فهميد زماني که فرش روي محور يک دور ميزنه چند سانتي متر میشه که بتوان پالس هاي انکودر رو روي يک دور حساب کرد. وهمينطور روي متراژ مختلف و بتوان این مقدار را روی مقداراولیه کانتر بدیم که زمانی که به این مقداررسید متوقف شود. حالا کسی هست این برنامه رو با دلتا اجرا کنه و اینجا قرار بده؟؟ 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 ببن دوست عزیز در اين نمونه يک محور فلزي هستش که انکودر به يک سر آن وصل هستش که زماني که مثلا فرش از روي آن عبور ميکنه مي چرخه و انکودر پالس رو به ما ميده و کمی جلوتر موتورهست که فرش رو رول میکنن و يک سنسور القايي هم چرخدنده موتور رو حساب ميکنه از اين طريق ميشه فهميد زماني که فرش روي محور يک دور ميزنه چند سانتي متر میشه که بتوان پالس هاي انکودر رو روي يک دور حساب کرد. وهمينطور روي متراژ مختلف و بتوان این مقدار را روی مقداراولیه کانتر بدیم که زمانی که به این مقداررسید متوقف شود. حالا کسی هست این برنامه رو با دلتا اجرا کنه و اینجا قرار بده؟؟ برنامه رو من برات مینویسم ولی یه مقدار برام گنگِ.... خب از سازنده دستگاه اگه بپرسی بهت میگه که به ازای یک دور چند سانت محور میاد جلو....و انکدری که وصل مثلا به ازای هر دور 500 پالس میده....حالا هر چند سانت که نیاز باشه رو روی کانتر میزنی مثلا 500 سانت....حساب میکنی و انکدر رو روی این عدد تنظیم میکنی hmi هم داره؟؟ برنامه ساده ای برات مینویسم 4
axman 271 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 سلام سید جان : اون ویزاردی که تو پیج قبلی گفتی اجرا کردم یه سری تنطیمات انجام دادم که راستش از هیچ کدوم سر در نیاوردم میشه درباره عکسی که گذاشتم یه توضیحی بدی 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 سلام سید جان : اون ویزاردی که تو پیج قبلی گفتی اجرا کردم یه سری تنطیمات انجام دادم که راستش از هیچ کدوم سر در نیاوردم میشه درباره عکسی که گذاشتم یه توضیحی بدی سلام... چرا m200 چراc246 چرا k1001 ?? 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 گفتم که همینجوری زدم راهنمایی نمیکنی؟ چرا راهنمایی نکنم داداش جای m200، بهتره m1000 بزاری c251 استفاده کنی بهتره k0 بزار اونم 2
axman 271 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 چرا راهنمایی نکنم داداش جای m200، بهتره m1000 بزاری c251 استفاده کنی بهتره k0 بزار اونم دمت گرم داداش کل مطلبو گرفتم 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 خرداد، 2015 سلام سید همونی که گفتی مدارشو بستم کار نکرد چرا به نیه؟ سلام چجوری تست کردی؟؟ انکدرو وصل کردی؟چجوری سیم کشی کردیش؟ 1
axman 271 ارسال شده در 13 خرداد، 2015 سلام چجوری تست کردی؟؟ انکدرو وصل کردی؟چجوری سیم کشی کردیش؟ a, b انکودرو وصل کردم به x0 ,x1 انکودرم اتونیکس e50s8-5000-3-t 24 plc وصل کرد م به کامبیوتر تو monitorig tesr ورودی دارم اما کانتر شماره نمیندازه 2
ارسال های توصیه شده