Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ درود بر همگی در این تاپیک دوفایل بصورت پی دی اف (فارسی) و اسلاید(انگلیسی) درباره آموزش نرم افزار Altium Designer قرار میدم امیدوارم به کارتون بیاد فیلم آموزشیش به دستم برسه قرار میدم دانلود فایل اسلاید با حجم 10.29 مگا بایت، تعداد صفحات 352 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل پی دی اف پیوست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ امیر ممنون بابت تاپیکای خوبت....فقط یه چیزی این آموزشارم میتونی تو بخش آموزش تصویریم آپشون کنیا 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ امیر ممنون بابت تاپیکای خوبت....فقط یه چیزی این آموزشارم میتونی تو بخش آموزش تصویریم آپشون کنیا خواهش میشه ، یعنی فایل های غیر تصویری مثل اسلاید و اینارو هم برم همون قسمت آموزش تصویری آپ کنم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ خواهش میشه ، یعنی فایل های غیر تصویری مثل اسلاید و اینارو هم برم همون قسمت آموزش تصویری آپ کنم نه بیخیال همین جا فعلا بزار خودم بعدا درستشون میکنم 5 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم دستتون درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم دستتون درد نکنه خواهش میکنم آبجی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده