Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 درود بر همگی در این تاپیک دوفایل بصورت پی دی اف (فارسی) و اسلاید(انگلیسی) درباره آموزش نرم افزار Altium Designer قرار میدم امیدوارم به کارتون بیاد فیلم آموزشیش به دستم برسه قرار میدم دانلود فایل اسلاید با حجم 10.29 مگا بایت، تعداد صفحات 352 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل پی دی اف پیوست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 امیر ممنون بابت تاپیکای خوبت....فقط یه چیزی این آموزشارم میتونی تو بخش آموزش تصویریم آپشون کنیا 4
Eng.KouRosH 9176 سازنده ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 امیر ممنون بابت تاپیکای خوبت....فقط یه چیزی این آموزشارم میتونی تو بخش آموزش تصویریم آپشون کنیا خواهش میشه ، یعنی فایل های غیر تصویری مثل اسلاید و اینارو هم برم همون قسمت آموزش تصویری آپ کنم 4
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 خواهش میشه ، یعنی فایل های غیر تصویری مثل اسلاید و اینارو هم برم همون قسمت آموزش تصویری آپ کنم نه بیخیال همین جا فعلا بزار خودم بعدا درستشون میکنم 5
Eng.KouRosH 9176 سازنده ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 خیلی ممنونم دستتون درد نکنه خواهش میکنم آبجی 4
ارسالهای توصیه شده