Mahnaazz 13133 ارسال شده در 19 دی، 2015 پس کوشن این بچه درس خونا النا جون قصد ادامه تحصیل نداری..... 1
eelenaa 185 ارسال شده در 21 دی، 2015 راستی بچه هاتوپستاتون دیدم که گفتین کلاسای مدرسان شریف شرکت میکنیدنظرتونومیشه اینجابگین اخه من بامنابع اش دارم پیش میرم خیلیم راضیم میخوام ببینم اگه کلاساشم خوبه نتیجه میده منم اززمان باقی مانده ام استفاده کنم! باتشکر 2
maamaal 63 ارسال شده در 21 دی، 2015 راستی بچه هاتوپستاتون دیدم که گفتین کلاسای مدرسان شریف شرکت میکنیدنظرتونومیشه اینجابگین اخه من بامنابع اش دارم پیش میرم خیلیم راضیم میخوام ببینم اگه کلاساشم خوبه نتیجه میده منم اززمان باقی مانده ام استفاده کنم! باتشکر من خودم چندوقتی میشه دارم میرم کلاساشوخیلی خوب دارم پیش میرم واقعارضایت بخش بوده تاالان امیدوارم درادامه هم همینطورباشه! البته من تحقیقات زیادی انجام دادم تاتونستم یه موسسه مطمعن مثل مدرسان پیداکنم ازتعدادزیادی ازبچه های تک رقمی مدرسان که تودانشگاههای برترمشغول تحصیل هستن آمارگرفتم میخوام بااطمینان کامل بهتون بگم یک لحظه هم درنگ نکنیدنذاریداین تایمی که مونده براتون ازدستتون بره ازش استفاده مفیدولازم روببرید 3
eelenaa 185 ارسال شده در 21 دی، 2015 من خودم چندوقتی میشه دارم میرم کلاساشوخیلی خوب دارم پیش میرم واقعارضایت بخش بوده تاالان امیدوارم درادامه هم همینطورباشه!البته من تحقیقات زیادی انجام دادم تاتونستم یه موسسه مطمعن مثل مدرسان پیداکنم ازتعدادزیادی ازبچه های تک رقمی مدرسان که تودانشگاههای برترمشغول تحصیل هستن آمارگرفتم میخوام بااطمینان کامل بهتون بگم یک لحظه هم درنگ نکنیدنذاریداین تایمی که مونده براتون ازدستتون بره ازش استفاده مفیدولازم روببرید متشکرم ازراهنمایی خوب شما براتون آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیز 1
ارسال های توصیه شده