Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ پس کوشن این بچه درس خونا النا جون قصد ادامه تحصیل نداری..... 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ النا جون قصد ادامه تحصیل نداری..... چطورمهنازجووونو 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ راستی بچه هاتوپستاتون دیدم که گفتین کلاسای مدرسان شریف شرکت میکنیدنظرتونومیشه اینجابگین اخه من بامنابع اش دارم پیش میرم خیلیم راضیم میخوام ببینم اگه کلاساشم خوبه نتیجه میده منم اززمان باقی مانده ام استفاده کنم! باتشکر 2 لینک به دیدگاه
maamaal 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ راستی بچه هاتوپستاتون دیدم که گفتین کلاسای مدرسان شریف شرکت میکنیدنظرتونومیشه اینجابگین اخه من بامنابع اش دارم پیش میرم خیلیم راضیم میخوام ببینم اگه کلاساشم خوبه نتیجه میده منم اززمان باقی مانده ام استفاده کنم! باتشکر من خودم چندوقتی میشه دارم میرم کلاساشوخیلی خوب دارم پیش میرم واقعارضایت بخش بوده تاالان امیدوارم درادامه هم همینطورباشه! البته من تحقیقات زیادی انجام دادم تاتونستم یه موسسه مطمعن مثل مدرسان پیداکنم ازتعدادزیادی ازبچه های تک رقمی مدرسان که تودانشگاههای برترمشغول تحصیل هستن آمارگرفتم میخوام بااطمینان کامل بهتون بگم یک لحظه هم درنگ نکنیدنذاریداین تایمی که مونده براتون ازدستتون بره ازش استفاده مفیدولازم روببرید 3 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ من خودم چندوقتی میشه دارم میرم کلاساشوخیلی خوب دارم پیش میرم واقعارضایت بخش بوده تاالان امیدوارم درادامه هم همینطورباشه!البته من تحقیقات زیادی انجام دادم تاتونستم یه موسسه مطمعن مثل مدرسان پیداکنم ازتعدادزیادی ازبچه های تک رقمی مدرسان که تودانشگاههای برترمشغول تحصیل هستن آمارگرفتم میخوام بااطمینان کامل بهتون بگم یک لحظه هم درنگ نکنیدنذاریداین تایمی که مونده براتون ازدستتون بره ازش استفاده مفیدولازم روببرید متشکرم ازراهنمایی خوب شما براتون آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ چطورمهنازجووونو ثبت نام کردی.......مدرسان؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده