behrad-zamani 51 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 سلام به همه دوستان خسته نباشید من تمام کتاب های ارشد برق مدرسان شریف رو تهیه کردم ولی الان به شدت نیاز به راهنماییتون دارم که از کجا باید شروع کنم ودر کل ازتون یه مشاوره خوب میخوام در ضمن گرایشم کنترل هست امیدوارم همگی موفق باشین . 5
behrad-zamani 51 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان روزتون مبارک :4uboxsmiley: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:w42::ha5t4lmd53df3cpu2lq:icon_gol::ha5t4lmd53df3cpu2lq:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ha5t4lmd53df3cpu2lq:icon_gol::rose::flowerysmile::heartshape2::4uboxsmiley: پس شماها کجایین اینجا چرا اینقد خلوته !!!! 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان روزتون مبارک :4uboxsmiley: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:w42::ha5t4lmd53df3cpu2lq:icon_gol::ha5t4lmd53df3cpu2lq:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ha5t4lmd53df3cpu2lq:icon_gol::rose::flowerysmile::heartshape2::4uboxsmiley: پس شماها کجایین اینجا چرا اینقد خلوته !!!! درود مهندس...روزت مبارک راستش بچه های اینجا اکثرا ارشدشونو دارن میخونن و یا تعدادیشونم مث من دیگه ادامه ندادن....بر همین این تاپیک یه مقدار خلوتِ..... البته یه سری از دوستان هم فعلا تو مقطع کارشناسی هستن و مشغولن و هنوز وقتش نیست که بر ارشد بخونن.... شاید با حضور شما و فعالیتتون دوستان جذب این تاپیک بشن.... خوشحال میشیم بیشتر ببینیمتون و از تجارب و اطلاعاتتون بهره مند شیم 6
behrad-zamani 51 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سلام بر شما و خسته نباشید روز شما هم مبارک من در خدمت شما و دوستان خوبم هستم و خوشحال میشم بتونم با کمک شما تاپیک ارشد 95 رو فعالش کنم 4
paradox7 2716 ارسال شده در 8 تیر، 2015 سلام منم تصمیم دارم برای ارشد بخونم . البته پارسال تا آبان خوندم ولی یه مشکل پیش اومد نتونستم ادامه بدم . از روزی دو ساعت شروع کنید و افزایشش بدین .برنامه بریزین و حداکثر روزی دو تا درس رو انتخاب کنید .خلاصه برداری یادتون نره روزهای جمعه رو هم برای مرور قرار بدین موفق باشیم 5
kasra vanaki 27 ارسال شده در 12 تیر، 2015 سلام به همه دوستان سال نو مبارک به نظرتون امسال کدوم موسسه ثبت نام کنیم که هم آزمونهاش خوب باشه و هم جامعه آماری بالایی داشته باشه ؟ در ضمن تعداد شرکت کنندهاش حتما زیاد باشه به نظرم رتبه آوردن و رقابت با نفرات اول خیلی میتونه تاثیر گذار باشه . پیشاپیش ممنون از راهنمایی همتون . موفق باشین 5
paradox7 2716 ارسال شده در 12 تیر، 2015 مدرسان و پارسه و سنجش! هر کدوم از موسسات بدی و خوبی دارن پارسه شنیدم سطح سوالاتش خیلی بالاست! ماهان هم که خیلی گرونه! 5
kasra vanaki 27 ارسال شده در 19 تیر، 2015 طبق تحقیقاتی که من داشتم از بین موسسات مدرسان بالاترین جامعه اماری رو داره همچنین بالاترین سطح شرکت کننده و سوالات مناسب و استاندارد به نظرم همه این موارد برای یه ازمون خوب لازم و ضروریه . 5
eelenaa 185 ارسال شده در 6 مهر، 2015 این روزادیگه خیلی خلوت ترشده باباحوصله مون سررفت چه وضعیه :icon_razz: 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سلام بچه ها چطورین؟؟؟؟ راجع به پست اول بگم که کل کتابای مدرسان رو واسه چی آخه تهیه کردین؟؟؟ مدرسان فقط کنترل و زبان عمومیش خوبه قربونت برای درسای دیگه مث سیگنال (که آخ خوراکمه) حتما حتما کتاب دکتر گلستانی و مهندس تقدسی رو موازی هم پیش ببر.. شک نکن شک نکن هر دو رو دقیق بخونی بالای نود خواهی زد در مورد الکترونیک کتاب اسلام پناه بی نظیره..یعنی بی نظیره هااااااااااااااا دمش گرم در مورد مدار نمیتونم نظری بدم و اما در مورد ریاضی (اینم خیلی دوس دارم و عاشقشم) کتاب مومن زاده..اما در کنارش حتما کتاب نصیر که فک میکنم مال کریمی محمودی یه همچین کسیه..اونم بخون ریاضی و سیگنال این کتابایی که من بهت گفتم رو دقیق بخون شک نکن هردو رو بالای نود میزنی... باشه؟؟؟ 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مهر، 2015 الان فقط موند کنترل کنترل هم مدرسان شریف هم کتاب مهندس تقوی.... این دوتا رو بخونی میتونی کنترل منفی نزنی در همین حد خودتون میدونید سوالای کنترل به شدت مفهومیه...من خودم این دوتا رو خوندم سال 92، 30 درصد زدم باز سوالی داشتین بپرسین 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سلام به همه دوستان خسته نباشید من تمام کتاب های ارشد برق مدرسان شریف رو تهیه کردم ولی الان به شدت نیاز به راهنماییتون دارم که از کجا باید شروع کنم ودر کل ازتون یه مشاوره خوب میخوام در ضمن گرایشم کنترل هست امیدوارم همگی موفق باشین . اینم نقل قول گرفتم که ببینی جوابتو دادم 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مهر، 2015 آها اینم یادم رفت بگم من خودم نه هیچ کلاسی رفتم نه هیچ کنکور آزمایشی شرکت کردم که اشتباه محض کردم حتما تو یه درسی که قوی هستی کلاس برو که شک نکنی بالا خواهی زد و حتما یه کنکور هم شرکت کن مثلا من خودم بودم بااینکه سیگنالم عالی بود اما حتما کلاس هم میرفتم تا صد بزنم چرا که نه؟؟؟ دو سه تا کلاس هم برو ضرر نمیکنی... نرفتیم هم جزوه هاشونو گیربیار ازینور اونور 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سلام ممنون از توضیحاتتون.... البته دوستان از خود انجمن تمامی منابع کنکو رو میتونن دانلود کنن..... دوستان اگر خواستید بگید تا لینک بذارم.... 3
eelenaa 185 ارسال شده در 12 مهر، 2015 باسلام دوستان پیشنهادمن این هستش که منابع رو از یه منبع موثق و مطمعن پیداکنین نه ازکسایی که فقط دارن باتبلیغات اضافه هم اطلاعات غلط میدن وهم علایق خودشونوبه شماالقا میکنن 3
maamaal 63 ارسال شده در 5 آذر، 2015 سلام خدمت بچه های عزیز! بچه هامن امسال کنکوری هستم الانم درحال حاضربامنابع مدرسان دارم پیش میرم تاالان که راضی بودم خدایی! میخواستم ببینم عایاشماهم پیشنهادی دارین؟منابع خاصی مدنظرتون هست یاهمون مدرسان خوبه؟؟؟؟ 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 5 آذر، 2015 سلام خدمت بچه های عزیز!بچه هامن امسال کنکوری هستم الانم درحال حاضربامنابع مدرسان دارم پیش میرم تاالان که راضی بودم خدایی! میخواستم ببینم عایاشماهم پیشنهادی دارین؟منابع خاصی مدنظرتون هست یاهمون مدرسان خوبه؟؟؟؟ سلام.... بهتر اینه ک رفرنس های اصلی ک تو کنکور میاد رو مسلط باشید....کتابهایی ک جزو منابع کنکور هست رو بلد باشید....بعد برای تست زدن و دونستن اینکه چ سوالاتی ب ج شکل در کنکور میاد....از کتابهای مدرسان استفاده کنید....کنکورهای ازمایشی هم خیلی خوبه البته اگر کنکورهای سال 86 تا 94 رو هم بزنید خیلی بهتره.... 4
maamaal 63 ارسال شده در 5 آذر، 2015 سلام....بهتر اینه ک رفرنس های اصلی ک تو کنکور میاد رو مسلط باشید....کتابهایی ک جزو منابع کنکور هست رو بلد باشید....بعد برای تست زدن و دونستن اینکه چ سوالاتی ب ج شکل در کنکور میاد....از کتابهای مدرسان استفاده کنید....کنکورهای ازمایشی هم خیلی خوبه البته اگر کنکورهای سال 86 تا 94 رو هم بزنید خیلی بهتره.... مرسییییی ازراهنمایی های خوبتون مهنازخانم اتفاقاکتاب تست سال های گذشته مدرسانم گرفتم همینی که فرمودین! بازم مرسی خداوندعزوجل وجودشماراهمچنان برای نواندیشانی های عزیزحفظ نماید 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 5 آذر، 2015 مرسییییی ازراهنمایی های خوبتون مهنازخانم اتفاقاکتاب تست سال های گذشته مدرسانم گرفتم همینی که فرمودین!بازم مرسی خداوندعزوجل وجودشماراهمچنان برای نواندیشانی های عزیزحفظ نماید خواهش میکنم.... موفق باشید... 2
ارسال های توصیه شده