Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ درود خب موضوع انشاء رو که گفتم بچه های عزیزم انشاء بنویسید 10 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ عرق ملی یه پارادوکسه. یعنی اگه از این ملیت چیزی بهم برسه , ورژن عرق ملی من بالا میره , در حال حاضر که همش از من کم میشه , عرق ملی من منفی شده. یعنی میشه گفت عطای این عرق رو به لقایش بخشیده ام و خیلی هم راحتم. باور نمیکنی بهم بگو تا قسم بخورم. 9 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ عرق ملی کلا چیز خوبی نیست! ولی خب من گاهی دچارش میشم. بیشتر وقتا سعی میکنم نداشته باشمش 7 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ عرق ملی جاسویچی و برچسب فروهر در ابعاد کاغذ فیلی نیست که پروپاگاندا بکنی و زنجیرش دور گردنت سنگینی کنه. عرق ملی یعنی با هزینه خودت بری خارج تحصیل کنی و بعد از اتمام تحصیلاتت با همه ی شرایط خوب و محیا بهت پیشنهاد تدریس و کرسی بدن. ولی اونارو ول کنی و بیای تو کشور خودت و طرح خودت رو بدزدن که بتونن با طرحت یه پراید جایزه بگیرن... 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ به کم ... اونقد که گاهی ناخودآگاه دلم برای ترانه های مرحوم نوری تنگ بشه و زیر لب زم زمه کنم ای غزیز ترین عزیزان ای سرودی عاشقانه... 9 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ عرق ملی یعنی عشق به ایران عشق به کوروش عشق به این تمدن بزرگ که خیلیا چشم دیدن این سرزمین و آدم هاشو ندارن و خیلی شاخ و شونه میکشن همونا که قدمت اشون به چند قرن هم نمیرسه و ادعای ابرقدرتی میکنن......اونوقت که وجود خارجی نداشتن ما امپراطوری برپا کردیم............اما بدونن هیچی نیستن و هیچ غلطی نمیتونن بکنن با همین سیاست چماق میکوبیم بر سرشون :vahidrk: زنده باد ایران این عرق ملیه قشنگ لمسش کردید ؟ 7 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ عرق ملی یعنی یه کارگر سه شیفته کارکنه وهی عرق جوین بریزه....بعد ملت می پرسن این کی بوده آثارش هست خودش نیست!! 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ این عرق ملی زمانی جلوه میکنه که هرجاباشی سرتو بالا نگه داری و به ایرانی بودنت افتخار کنی اگه این حسو داری عرق ملی داری وگرنه عرق رو پیشونیته همه جا...... نه عرق ملی 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ من نه عرق ملی دارم و نه ایرانی بودنم برام ارزش محسوب میشه چون ایرانی یعنی دروغ تروریست زیر آب زن و... در حال هزار به دلیل اینکه برچسپ ایرانی رو پیشونیم خورده نه تو ایران حقی دارم نه تو خارج کشورش. باید بری ملتی عرق داشته باشی که اون ملت تورو از خودش بدون واسه تو یه نمه ارزش قایل باشه و تو اون رو از خودت بدونی. در حال حاضر نه تنها عرق ملی ندارم بلکه جز کشوریه که هیچ حسی بهش ندارم. 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ عرق ملی یعنی عکس زیر: ایشون بله ولی متاسفانه برای بعضی ها شده پیراهن عثمان شهریه دانشگاهی که پسر رییس جمهور در آن درس می خواند چقدر است؟ جامعه > آموزش - این روز ها در کشاکش قیمت ارز و سکه خبری منتشر شد که با واکنش و اطلاعیه ای از سوی دانشگاه شریف رو به رو شد . مریم صدرالادبایی :خبر این بود که هزینه تحصیل پسر رییس جمهور در پردیس بین المللی دانشگاه شریف در کیش ترمی 20 میلیون تومان است . منجمله ایشون 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ایشون بله ولی متاسفانه برای بعضی ها شده پیراهن عثمان شهریه دانشگاهی که پسر رییس جمهور در آن درس می خواند چقدر است؟ جامعه > آموزش - این روز ها در کشاکش قیمت ارز و سکه خبری منتشر شد که با واکنش و اطلاعیه ای از سوی دانشگاه شریف رو به رو شد . مریم صدرالادبایی :خبر این بود که هزینه تحصیل پسر رییس جمهور در پردیس بین المللی دانشگاه شریف در کیش ترمی 20 میلیون تومان است . منجمله ایشون فکر کنم خلط مبحث شد منظور این بود که کسی میتونه ادعای عرق ملی داشته باشه که باارزشترین چیزی که در اختیار داره یعنی جونش رو فدای ملت و وطنش کنه.. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ انشایم را با نام خدا آغاز می کنم البته بر ما واضح و مبرهن است که عرق ملی چیز خیلی خوبی است ، البته من تا چند روز پیش نمیدانستم عرق ملی چی است اما چند روز پیش برادر بزرگم به من گفت که چیز خوب و باحالی است به شرط انکه در ان نقطه چین نشود که بجای نقطه چین یک کلمه بی تربیتی گفت که من از شما پوزش میخواهم،برای اینکه شما هم مثل من بفهمید عرق ملی چی است جریانش را برای شما تعریف میکنم ، چند روز پیش برادر بزرگم داشت با یک نفر که خارجی بود چت میکرد البته برای اینکه تشویش اذهان عمومی نشود و برادرم به دانشگاه اوین نرود باید عرض کنم که آن ادم خارجی یک پسر بود که کلاه دانشجویی هم داشت البته من خودش را ندیدم عکسش را دیدم و میتوانم اطمینان بدهم که صهیونیسم جهانخوار نبود چون ازین کلاه مسخره ها سرش نبود ،البته من بعدا که از برادرم پرسیدم گفت که میخواست اطلاعات دانشگاه ان پسر را بگیرد تا به انجا برود و چیزهای بیشتری یاد بگیرد تا بعدا عرق ملیش بیشتر شود و بیشتر حال کند و اصلا قصد اقدام علیه امنیت ملی را نداشت، انگلیسی من خیلی خوب نیست اما برادرم به من یاد داده که ور دو یو کام فرام یعنی اهل کجا هستی ؟ این سوالی بود که ان پسر پرسید و برادرم که چشم هایش می درخشید جواب داد ایسلامیک ریپابلیک آف ایران که من خیلی با این ریپابلیک حال کردم چون فکر کردم خیلی خارجی است و برادرم ادم باسوادی است ، آن پسر جواب داد احمدی نژاد؟ که من خیلی احساس غرور کردم که رئیس جمهور سابق ایران اینقدر معروف است اما برادرم نمیدانم چرا اصلا حال نکرد و جواب داد "نو ایران". بعدش ان پسر یک عامله به انگلیسی جواب داد که من چیز زیادی نفهمیدم ولی برادرم یک جورایی شد و به من گفت که برایش آب بیاورم البته من نمیدانم دقیقا چه چیزهایی گفت که حال برادرم بد شد اما چندتا کلمه یادم ماند که اینها بودند Embezzlement, Corruption, Theft که بعدا معنی انها را پیدا کردم که می شد دزدی ، فساد ، اختلاس که نفهمیدم اصلا چه ربطی به موضوع داشت ، خلاصه حال برادرم چند روزی خیلی بد بود که من سعی کردم دلداری بدهم تا خوب شود بعد که خوب شد برادرم با ملایمت به من گفت اگر یک موقعی یک نفر خارجی از تو پرسید کجایی هستی و بگویی ایرانی هستم چنان با مشت به دهانت میزنم که دندان هایت توی شکمت بریزد که من کاملا متوجه شدم برادرم چقدر من را دوست دارد بعد یک لیستی به من داد که دو تا ستون داشت در یک ستون نام کشور بود و در ستون دیگر نماد که من چندتایش را برای اینکه شما هم اطلاعاتتان مثل من زیاد شود میگویم : امریکا : قدرت ژاپن : سخت کوشی هوش سوئد: صلح نروژ : رفاه و چندتا کشور دیگر که برادرم به من گفت اگر کسی پرسید کجایی هستی از این لیست یکی انتخاب کن و بگو تا احساس عرق ملیت یه موقعی مثل من نشود.از ان روز به بعد من دارم تمرین میکنم که عرق ملیم را زیاد کنم و برای کشورم آدم مفیدی باشم البته هنوز متوجه نشده ام که برای کدام کشور باید آدم مفیدی باشم . این بود انشای من 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ انشایم را با نام خدا آغاز می کنم البته بر ما واضح و مبرهن است که عرق ملی چیز خیلی خوبی است ، البته من تا چند روز پیش نمیدانستم عرق ملی چی است اما چند روز پیش برادر بزرگم به من گفت که چیز خوب و باحالی است به شرط انکه در ان نقطه چین نشود که بجای نقطه چین یک کلمه بی تربیتی گفت که من از شما پوزش میخواهم،برای اینکه شما هم مثل من بفهمید عرق ملی چی است جریانش را برای شما تعریف میکنم ، چند روز پیش برادر بزرگم داشت با یک نفر که خارجی بود چت میکرد البته برای اینکه تشویش اذهان عمومی نشود و برادرم به دانشگاه اوین نرود باید عرض کنم که آن ادم خارجی یک پسر بود که کلاه دانشجویی هم داشت البته من خودش را ندیدم عکسش را دیدم و میتوانم اطمینان بدهم که صهیونیسم جهانخوار نبود چون ازین کلاه مسخره ها سرش نبود ،البته من بعدا که از برادرم پرسیدم گفت که میخواست اطلاعات دانشگاه ان پسر را بگیرد تا به انجا برود و چیزهای بیشتری یاد بگیرد تا بعدا عرق ملیش بیشتر شود و بیشتر حال کند و اصلا قصد اقدام علیه امنیت ملی را نداشت، انگلیسی من خیلی خوب نیست اما برادرم به من یاد داده که ور دو یو کام فرام یعنی اهل کجا هستی ؟ این سوالی بود که ان پسر پرسید و برادرم که چشم هایش می درخشید جواب داد ایسلامیک ریپابلیک آف ایران که من خیلی با این ریپابلیک حال کردم چون فکر کردم خیلی خارجی است و برادرم ادم باسوادی است ، آن پسر جواب داد احمدی نژاد؟ که من خیلی احساس غرور کردم که رئیس جمهور سابق ایران اینقدر معروف است اما برادرم نمیدانم چرا اصلا حال نکرد و جواب داد "نو ایران". بعدش ان پسر یک عامله به انگلیسی جواب داد که من چیز زیادی نفهمیدم ولی برادرم یک جورایی شد و به من گفت که برایش آب بیاورم البته من نمیدانم دقیقا چه چیزهایی گفت که حال برادرم بد شد اما چندتا کلمه یادم ماند که اینها بودند Embezzlement, Corruption, Theft که بعدا معنی انها را پیدا کردم که می شد دزدی ، فساد ، اختلاس که نفهمیدم اصلا چه ربطی به موضوع داشت ، خلاصه حال برادرم چند روزی خیلی بد بود که من سعی کردم دلداری بدهم تا خوب شود بعد که خوب شد برادرم با ملایمت به من گفت اگر یک موقعی یک نفر خارجی از تو پرسید کجایی هستی و بگویی ایرانی هستم چنان با مشت به دهانت میزنم که دندان هایت توی شکمت بریزد که من کاملا متوجه شدم برادرم چقدر من را دوست دارد بعد یک لیستی به من داد که دو تا ستون داشت در یک ستون نام کشور بود و در ستون دیگر نماد که من چندتایش را برای اینکه شما هم اطلاعاتتان مثل من زیاد شود میگویم : امریکا : قدرت ژاپن : سخت کوشی هوش سوئد: صلح نروژ : رفاه و چندتا کشور دیگر که برادرم به من گفت اگر کسی پرسید کجایی هستی از این لیست یکی انتخاب کن و بگو تا احساس عرق ملیت یه موقعی مثل من نشود.از ان روز به بعد من دارم تمرین میکنم که عرق ملیم را زیاد کنم و برای کشورم آدم مفیدی باشم البته هنوز متوجه نشده ام که برای کدام کشور باید آدم مفیدی باشم . این بود انشای من یه عالمه لایک :ws28: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ فقط واسه خاک ایران ارزش قایلم و برای وجود همین نقشه که الان به ...... کشیده شده و افسوس میخورم که چرا از عرش به فرش اومده با این مدل سیاست های ابکیشونفقط در این حد که به قول هولدن کالفیلد وقتی ترانه ای از استاد نوری و یا سالار عقیلی میشنوم یکم بغض کنم و بگم کجاست اون ایرانی که باید باشه و نیست 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ انشایم را با نام خدا آغاز می کنم البته بر ما واضح و مبرهن است که عرق ملی چیز خیلی خوبی است ، البته من تا چند روز پیش نمیدانستم عرق ملی چی است اما چند روز پیش برادر بزرگم به من گفت که چیز خوب و باحالی است به شرط انکه در ان نقطه چین نشود که بجای نقطه چین یک کلمه بی تربیتی گفت که من از شما پوزش میخواهم،برای اینکه شما هم مثل من بفهمید عرق ملی چی است جریانش را برای شما تعریف میکنم ، چند روز پیش برادر بزرگم داشت با یک نفر که خارجی بود چت میکرد البته برای اینکه تشویش اذهان عمومی نشود و برادرم به دانشگاه اوین نرود باید عرض کنم که آن ادم خارجی یک پسر بود که کلاه دانشجویی هم داشت البته من خودش را ندیدم عکسش را دیدم و میتوانم اطمینان بدهم که صهیونیسم جهانخوار نبود چون ازین کلاه مسخره ها سرش نبود ،البته من بعدا که از برادرم پرسیدم گفت که میخواست اطلاعات دانشگاه ان پسر را بگیرد تا به انجا برود و چیزهای بیشتری یاد بگیرد تا بعدا عرق ملیش بیشتر شود و بیشتر حال کند و اصلا قصد اقدام علیه امنیت ملی را نداشت، انگلیسی من خیلی خوب نیست اما برادرم به من یاد داده که ور دو یو کام فرام یعنی اهل کجا هستی ؟ این سوالی بود که ان پسر پرسید و برادرم که چشم هایش می درخشید جواب داد ایسلامیک ریپابلیک آف ایران که من خیلی با این ریپابلیک حال کردم چون فکر کردم خیلی خارجی است و برادرم ادم باسوادی است ، آن پسر جواب داد احمدی نژاد؟ که من خیلی احساس غرور کردم که رئیس جمهور سابق ایران اینقدر معروف است اما برادرم نمیدانم چرا اصلا حال نکرد و جواب داد "نو ایران". بعدش ان پسر یک عامله به انگلیسی جواب داد که من چیز زیادی نفهمیدم ولی برادرم یک جورایی شد و به من گفت که برایش آب بیاورم البته من نمیدانم دقیقا چه چیزهایی گفت که حال برادرم بد شد اما چندتا کلمه یادم ماند که اینها بودند Embezzlement, Corruption, Theft که بعدا معنی انها را پیدا کردم که می شد دزدی ، فساد ، اختلاس که نفهمیدم اصلا چه ربطی به موضوع داشت ، خلاصه حال برادرم چند روزی خیلی بد بود که من سعی کردم دلداری بدهم تا خوب شود بعد که خوب شد برادرم با ملایمت به من گفت اگر یک موقعی یک نفر خارجی از تو پرسید کجایی هستی و بگویی ایرانی هستم چنان با مشت به دهانت میزنم که دندان هایت توی شکمت بریزد که من کاملا متوجه شدم برادرم چقدر من را دوست دارد بعد یک لیستی به من داد که دو تا ستون داشت در یک ستون نام کشور بود و در ستون دیگر نماد که من چندتایش را برای اینکه شما هم اطلاعاتتان مثل من زیاد شود میگویم : امریکا : قدرت ژاپن : سخت کوشی هوش سوئد: صلح نروژ : رفاه و چندتا کشور دیگر که برادرم به من گفت اگر کسی پرسید کجایی هستی از این لیست یکی انتخاب کن و بگو تا احساس عرق ملیت یه موقعی مثل من نشود.از ان روز به بعد من دارم تمرین میکنم که عرق ملیم را زیاد کنم و برای کشورم آدم مفیدی باشم البته هنوز متوجه نشده ام که برای کدام کشور باید آدم مفیدی باشم . این بود انشای من :ws48::ws48::ws48::ws48::ws48::ws48: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ایشون بله ولی متاسفانه برای بعضی ها شده پیراهن عثمان شهریه دانشگاهی که پسر رییس جمهور در آن درس می خواند چقدر است؟ جامعه > آموزش - این روز ها در کشاکش قیمت ارز و سکه خبری منتشر شد که با واکنش و اطلاعیه ای از سوی دانشگاه شریف رو به رو شد . مریم صدرالادبایی :خبر این بود که هزینه تحصیل پسر رییس جمهور در پردیس بین المللی دانشگاه شریف در کیش ترمی 20 میلیون تومان است . منجمله ایشون یک عدد نمونه دیگر از عرق ملی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده