تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم (جهت 6- 7 نفر) : سينه و ران مرغ چند پاره ( 1 كيلو ) پياز ساطوري ( 1 عدد ) سير سبز ساطوري ( 1 بته ) سبزي ساطوري * ( 1 كيلو ) تخم مرغ ( 2 عدد ) لپه خيسانده ( نيم پيمانه ) آب نارنج ( 1 پيمانه ) روغن نمك و فلفل طرز تهيه مرغ ترش: 4-5 قاشق روغن در ديگ روي آتش ملايم داغ كنيد . مرغ را در روغن تفت بدهيد تا رويه آن طلايي شود، سپس با قاشق سوراخ دار برداريد و كنار بگذاريد . پياز را در روغن باقي مانده تفت بدهيد تا كمي رنگ بگيرد . سبزي و سير را اضافه كنيد و 12- 15 دقيقه بچرخانيد . آب نارنج را اضافه كنيد ، مرغ را به ديگ برگردايند ، لپه را بريزيد ، اندكي نمك و فلفل بزنيد ، آتش را كم كنيد ، در ديگ را ببنديد و مرغ را 30-35 دقيقه بپزيد . اكنون تخم مرغ را در پياله بشكنيد و آن را با اندكي نمك بزنيد ، سپس كم كم روي مرغ بريزيد و هم بزنيد . در ديگ را باز بگذاريد و آتش آنرا كمي تيز كنيد تا خورش چند جوش بزند و به روغن بنشيند. - مقدار آب نارنج را بر حسب ذائقه خود مي توانيد كم يا زياد كنيد ، به جاي آب نارنج مي توان آب ليمو يا آب غوره به كار برد . • سبزي اين خورش شامل جعفري ، گشنيز ، كمي شويد و كمي خالواش است . ( به جاي خالواش مي توان نعنا يا پونه استفاده كرد ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده