رفتن به مطلب

مرغ ترش(خورشت شمالی)


تک ستاره

ارسال های توصیه شده

مواد لازم (جهت 6- 7 نفر) :

سينه و ران مرغ چند پاره ( 1 كيلو )

پياز ساطوري ( 1 عدد )

 

img7.jpg

سير سبز ساطوري ( 1 بته )

سبزي ساطوري * ( 1 كيلو )

تخم مرغ ( 2 عدد )

لپه خيسانده ( نيم پيمانه )

آب نارنج ( 1 پيمانه )

روغن

نمك و فلفل

 

طرز تهيه مرغ ترش:

4-5 قاشق روغن در ديگ روي آتش ملايم داغ كنيد . مرغ را در روغن تفت بدهيد تا رويه آن طلايي شود، سپس با قاشق سوراخ دار برداريد و كنار بگذاريد . پياز را در روغن باقي مانده تفت بدهيد تا كمي رنگ بگيرد .

سبزي و سير را اضافه كنيد و 12- 15 دقيقه بچرخانيد . آب نارنج را اضافه كنيد ، مرغ را به ديگ برگردايند ، لپه را بريزيد ، اندكي نمك و فلفل بزنيد ، آتش را كم كنيد ، در ديگ را ببنديد و مرغ را 30-35 دقيقه بپزيد .

اكنون تخم مرغ را در پياله بشكنيد و آن را با اندكي نمك بزنيد ، سپس كم كم روي مرغ بريزيد و هم بزنيد . در ديگ را باز بگذاريد و آتش آنرا كمي تيز كنيد تا خورش چند جوش بزند و به روغن بنشيند. - مقدار آب نارنج را بر حسب ذائقه خود مي توانيد كم يا زياد كنيد ، به جاي آب نارنج مي توان آب ليمو يا آب غوره به كار برد .

• سبزي اين خورش شامل جعفري ، گشنيز ، كمي شويد و كمي خالواش است . ( به جاي خالواش مي توان نعنا يا پونه استفاده كرد )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...