Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم.:hapydancsmil:انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری ممنووووونم عاطفه گلم..لطف کردی همچنین تولدتونو تبریک میگم امیدوارم همیشه بهترین ها رو داشته باشید . :happybday::2rqfst4::happybday::2rqfst4::dancegirl2::dancegirl2::w14::w14::cakesmileyf::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::happy::happy::w71::4uboxsmiley::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y ممنونم دوست گلم خیلی خوشحالم کردی:flowerysmile: واااااااااااای تولدت مبارک گندمـــــــــــی ♥ :hapydancsmil: تاپیکت عاااااااالیه آرزو جون ممنونم پری جونم خوشحالم کردی خیییییلی:aghosh: تفلودت موبالک عروس عمو :hapydancsmil::happybday::2rqfst4::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36::aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::camera2: ممنونم نازنین جون خییلی خوشحالم کردی دخترعموی فرنگی:wubpink: :happy:تولدت مبارککککککککککککک دختر گلم:happy::w330:همیشه خوشبخت و موفق و شاد باشی:w330:ننه ایشالا عروسیتو ببینم واااااای مامان ساغرو ببین چه کرده:hapydancsmil:مررررسی لطف داری ساغر جونم..کنار حرم امام رضا منو یادت نره بگو دلم براش تنگ شده ایشالا ننه:biggrin: تولدت مبارک زهرا جان ایشالله همیشه موفق باشی به به ببین کی اومده پس از مدتها...چشم ما روشن فریماه گلم مرررررسی تولدتون مبارك... لحظاتتون شاد ممنونم اردشیر خان..همچنین لطف دارین:wubpink: تبریک میگم عزیزم امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی ممنونم هم اسمی گلم..خیلی خوشحالم کردی:love070::4uboxsmiley: تبریک میگم.امیدوارم همیشه شاد وسالم باشی گندم جان:icon_gol: تشکر پری ناز گل..منم برات بهترینارو آرزو دارم لطف کردی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیه تولد گندم عمویی تولدت مبارک عمویی امیدوارم به هرچی که میخوای برسی و همیشه شاد و پیروز و موفق باشی :w31::4uboxsmiley::camera2: ممنونم عمو مجید مهربووووون..خدا شما رو برای خانواده گلت حفظ کنه Thank you تبریک میگم گندم جان. تولدت مبارک . ممنونم داداش فرهاد گل تولدت مبارک گندمییییبرات بهترین هارو آرزو میکنم،انشالا سالهای سال در کنار خونوادت شاد و موفق زندگی کنی:icon_gol::icon_gol: تشکر ویژه پرنازم خیلی خوشحالم کردی آبجی مهربون:icon_pf (17)::heartshape2: تولدت مبارک گندمک ایشالا تولد پسرت مرسی آقا مهدی..ایشالا تولد سه قلو های خودت بیایم کیک سه طبقه بخوریم:hapydancsmil: مباركه.. گندم عزیزم تولدت مبارک:aghosh::heartshape2: ایشالا به آرزوهای قشنگت برسی:ha5t4lmd53df3cpu2lq ممنونم سحر جونم شرمندم کردی خیلی خوشحالم کردی مامان مجازیم البته با اجازه آرتاش لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ به به. مبارک خانم حقوق دان تولد رو بیشتر بهانه ای می دونم برای مشخص کردن قدرت گذر زمان. امیدوارم سالهای خوبی در پیش رو داشته باشید و در این مسیر زندگی، مسیر سربلندی رو پیشه بگیرین لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ وای خدای من ........................حرفی برا گفتن ندارم گندمی تولدت بوده ای خدااااااااااااااااااااااا چرا هیشکی بهم نگفته تولد دخترمه تا براس تاپیک بزنم نمی دونین من رو خونواده ام حساسم اگه از امروز اومدم تبریک تولدتون از من گفتن دوستان:icon_razz: گندم جان تولدت مبارک:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کادویی دخترم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم به ارزوی های قشنگت برسی از صمیم قلب بهترینهای دنیارو برات ارزومندم گندمم همیشه لبخند رو لبات باشه ای مهربونترین دختر دنیا بابایی گلممممممممم این چه حرفیه شما همیشه منو شرمنده خوبیهات کردی ممنوووووووووونم آرزو همیشه از همه جلوتر اقدام میکنه بس که مثل خودت ماهه کادوتونم عالیههههههه خیلی دوسش دارم مرسیییییییییی این همه لطفو چطور جبران کنم من که تولدتون از همه شرمنده تر شدم و دیر اومدم مثل همیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خییییلی خوشحالم بابت خانواده مهربون مجازی ای که فوق العاده همیشه منو خجالت زده مهربونیاشون کردن که سردستشونم بابا سهند گلمه یه دونه ای بابایییییییییییییی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک گندم خانوم ممنونم سامیار خان لطف داری به به.مبارک خانم حقوق دان تولد رو بیشتر بهانه ای می دونم برای مشخص کردن قدرت گذر زمان. امیدوارم سالهای خوبی در پیش رو داشته باشید و در این مسیر زندگی، مسیر سربلندی رو پیشه بگیرین ممنون سجاد خان مهربون بله دقیقا همینطوره..باشد که حواسمون باشه به اتلاف و ابطال نگذره لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک گندم خانم ایشالا تولد اقای جو رو هم جشن بگیریم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک گندم خانمایشالا تولد اقای جو رو هم جشن بگیریم ممنونم مرسی اونوقت این آقای جو دقیقا کیه؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم مرسی اونوقت این آقای جو دقیقا کیه؟ جو دیگه ، نمیشناسیدش؟ مدیر تالار مزایا حقوق و مزایا لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ جو دیگه ، نمیشناسیدش؟مدیر تالار مزایا حقوق و مزایا عجب:2i1d1co: تولدتون مبارک:icon_gol: ممنونم آقا ایمان لطف کردین:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهرا امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ به به کیک خورونه :happybday: تولدت مبارک زهرا خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ یه نونی هم هست به نام نون گندم که هیشکی تا حالا نخورده، فقط دست مردم دیدن لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتوووووووووووووووووووووووون مبارک ..سالهای سال زنده باشید .... لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهراجون.. ان شاء الله در کنار عزیزانت سالم و شاد موفق و عاقبت بخیر باشی و ب بهترینا برسی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک زهرا خانم . :icon_gol: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مباررررررررررررررررررك گندم جون ارزو جون پيش دس كردن.. ببخشيد عشقم نتونستم خودم برات تاپيك بزنم تولدت مباركككككككككككك باشه.. تازه فردا تولدته..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده