S a d e n a 11333 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیز روزهایی در زندگیمون هست که دوست داریم بارها تکرار میشد روزهایی که رویدادی رو برامون رقم میزنه که خیلی با ارزش هست یکی از این رویدادهای شیرین زندگی من امروز که نه ولی 30 بهمن تولد بهترین دوست من (دختری از جنس باران) بهترین همراه و راهنمای من (دختری که بی توقع محبت می کنه) (و بی توقع دلگرمی میده) بهترین بهترین ها . . . . . . . . . . . . . . زهرا جونم (Gandom.E) همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالا همه بیاین وسط لطفآ :ws3: [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] زهراجان امیدوارم مادر مهربوونت هر چه زودتر خوب بشه و در کنار خانواده همیشه شاد باشی دوست داشتم کیک تولد امسالت خودم درست کنم ولی متآسفانه به دلیل بیماری(سینوزیت) نمی تونم ان شا الله سال بعد جبران می کنم تاپیک هم به هیچ عنوان کپی نشده خودم طراحش بودم و طبق قوانین 3 روز قبل زده شده 21
*atefeh* 13017 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک عزیزم.:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری
eng.l.s 5684 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 تولدتونو تبریک میگم امیدوارم همیشه بهترین ها رو داشته باشید . :happybday::2rqfst4::happybday::2rqfst4::dancegirl2::dancegirl2::w14::w14::cakesmileyf::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::happy::happy::w71::4uboxsmiley::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y
pari.v 10304 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 واااااااااااای تولدت مبارک گندمـــــــــــی ♥ :hapydancsmil: تاپیکت عاااااااالیه آرزو جون
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 تفلودت موبالک عروس عمو :hapydancsmil::happybday::2rqfst4::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36::aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::2eaoapgxehimkak1y7e:wubpink::camera2:
saghar... 6666 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 :happy:تولدت مبارککککککککککککک دختر گلم:happy::w330:همیشه خوشبخت و موفق و شاد باشی:w330: ننه ایشالا عروسیتو ببینم
pary naz 2414 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 تبریک میگم. امیدوارم همیشه شاد وسالم باشی گندم جان:icon_gol:
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 به به ببین تولد کیه تولد گندم عمویی تولدت مبارک عمویی امیدوارم به هرچی که میخوای برسی و همیشه شاد و پیروز و موفق باشی :w31::4uboxsmiley::camera2:
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک گندمیییی برات بهترین هارو آرزو میکنم،انشالا سالهای سال در کنار خونوادت شاد و موفق زندگی کنی:icon_gol::icon_gol:
دختر باران 18625 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 گندم عزیزم تولدت مبارک:aghosh::heartshape2: ایشالا به آرزوهای قشنگت برسی:ha5t4lmd53df3cpu2lq
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 وای خدای من ........................ حرفی برا گفتن ندارم گندمی تولدت بوده ای خدااااااااااااااااااااااا چرا هیشکی بهم نگفته تولد دخترمه تا براس تاپیک بزنم نمی دونین من رو خونواده ام حساسم اگه از امروز اومدم تبریک تولدتون از من گفتن دوستان:icon_razz: گندم جان تولدت مبارک:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 اینم کادویی دخترم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم به ارزوی های قشنگت برسی از صمیم قلب بهترینهای دنیارو برات ارزومندم گندمم همیشه لبخند رو لبات باشه ای مهربونترین دختر دنیا
Gandom.E 17805 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیز روزهایی در زندگیمون هست که دوست داریم بارها تکرار میشد روزهایی که رویدادی رو برامون رقم میزنه که خیلی با ارزش هست یکی از این رویدادهای شیرین زندگی من امروز که نه ولی 30 بهمن تولد بهترین دوست من (دختری از جنس باران) بهترین همراه و راهنمای من (دختری که بی توقع محبت می کنه) (و بی توقع دلگرمی میده) بهترین بهترین ها . . . . . . . . . . . . . . زهرا جونم (Gandom.E) همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالا همه بیاین وسط لطفآ :ws3: [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] زهراجان امیدوارم مادر مهربوونت هر چه زودتر خوب بشه و در کنار خانواده همیشه شاد باشی دوست داشتم کیک تولد امسالت خودم درست کنم ولی متآسفانه به دلیل بیماری(سینوزیت) نمی تونم ان شا الله سال بعد جبران می کنم تاپیک هم به هیچ عنوان کپی نشده خودم طراحش بودم و طبق قوانین 3 روز قبل زده شده آرزووووووووووووووووووو:aghosh::w42::4uboxsmiley::1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:wubpink: ممنونم ازت که تو این شرایط و شلوغ بودن سرت بازم مهربونی و معرفتتو مثل همیشه به بهترین نحو به رخ کشیدی قربونت برم که اینقد ماهی...خوب شد امروز محکم بغلت کردم وگرنه الان کلی حسرتشو میخوردم:hapydancsmil: خواهر مهربونم..مرسی که هستی..زبونم قاصره برای تشکر:boos::boos: خیییییییلی دوست دارم آرزو جونم خواهر قشنگم..امیدوارم هیچوقت هیچوقت هیچوقت صورتت رنگ غم رو نبینه چون جز لبخند چیز دیگه ای بهت نمیاد.. آرزووووو:aghosh:
ارسال های توصیه شده