S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز روزهایی در زندگیمون هست که دوست داریم بارها تکرار میشد روزهایی که رویدادی رو برامون رقم میزنه که خیلی با ارزش هست یکی از این رویدادهای شیرین زندگی من امروز که نه ولی 30 بهمن تولد بهترین دوست من (دختری از جنس باران) بهترین همراه و راهنمای من (دختری که بی توقع محبت می کنه) (و بی توقع دلگرمی میده) بهترین بهترین ها . . . . . . . . . . . . . . زهرا جونم (Gandom.E) همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالا همه بیاین وسط لطفآ :ws3: [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] زهراجان امیدوارم مادر مهربوونت هر چه زودتر خوب بشه و در کنار خانواده همیشه شاد باشی دوست داشتم کیک تولد امسالت خودم درست کنم ولی متآسفانه به دلیل بیماری(سینوزیت) نمی تونم ان شا الله سال بعد جبران می کنم تاپیک هم به هیچ عنوان کپی نشده خودم طراحش بودم و طبق قوانین 3 روز قبل زده شده 21 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم.:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتونو تبریک میگم امیدوارم همیشه بهترین ها رو داشته باشید . :happybday::2rqfst4::happybday::2rqfst4::dancegirl2::dancegirl2::w14::w14::cakesmileyf::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::happy::happy::w71::4uboxsmiley::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ واااااااااااای تولدت مبارک گندمـــــــــــی ♥ :hapydancsmil: تاپیکت عاااااااالیه آرزو جون لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ تفلودت موبالک عروس عمو :hapydancsmil::happybday::2rqfst4::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::TAEL_SmileyCente::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36::aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::2eaoapgxehimkak1y7e:wubpink::camera2: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ :happy:تولدت مبارککککککککککککک دختر گلم:happy::w330:همیشه خوشبخت و موفق و شاد باشی:w330: ننه ایشالا عروسیتو ببینم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهرا جان ایشالله همیشه موفق باشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک میگم عزیزم امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک میگم. امیدوارم همیشه شاد وسالم باشی گندم جان:icon_gol: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیه تولد گندم عمویی تولدت مبارک عمویی امیدوارم به هرچی که میخوای برسی و همیشه شاد و پیروز و موفق باشی :w31::4uboxsmiley::camera2: لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک میگم گندم جان. تولدت مبارک . لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک گندمیییی برات بهترین هارو آرزو میکنم،انشالا سالهای سال در کنار خونوادت شاد و موفق زندگی کنی:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ گندم عزیزم تولدت مبارک:aghosh::heartshape2: ایشالا به آرزوهای قشنگت برسی:ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ وای خدای من ........................ حرفی برا گفتن ندارم گندمی تولدت بوده ای خدااااااااااااااااااااااا چرا هیشکی بهم نگفته تولد دخترمه تا براس تاپیک بزنم نمی دونین من رو خونواده ام حساسم اگه از امروز اومدم تبریک تولدتون از من گفتن دوستان:icon_razz: گندم جان تولدت مبارک:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اینم کادویی دخترم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم به ارزوی های قشنگت برسی از صمیم قلب بهترینهای دنیارو برات ارزومندم گندمم همیشه لبخند رو لبات باشه ای مهربونترین دختر دنیا لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز روزهایی در زندگیمون هست که دوست داریم بارها تکرار میشد روزهایی که رویدادی رو برامون رقم میزنه که خیلی با ارزش هست یکی از این رویدادهای شیرین زندگی من امروز که نه ولی 30 بهمن تولد بهترین دوست من (دختری از جنس باران) بهترین همراه و راهنمای من (دختری که بی توقع محبت می کنه) (و بی توقع دلگرمی میده) بهترین بهترین ها . . . . . . . . . . . . . . زهرا جونم (Gandom.E) همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالا همه بیاین وسط لطفآ :ws3: [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] زهراجان امیدوارم مادر مهربوونت هر چه زودتر خوب بشه و در کنار خانواده همیشه شاد باشی دوست داشتم کیک تولد امسالت خودم درست کنم ولی متآسفانه به دلیل بیماری(سینوزیت) نمی تونم ان شا الله سال بعد جبران می کنم تاپیک هم به هیچ عنوان کپی نشده خودم طراحش بودم و طبق قوانین 3 روز قبل زده شده آرزووووووووووووووووووو:aghosh::w42::4uboxsmiley::1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:wubpink: ممنونم ازت که تو این شرایط و شلوغ بودن سرت بازم مهربونی و معرفتتو مثل همیشه به بهترین نحو به رخ کشیدی قربونت برم که اینقد ماهی...خوب شد امروز محکم بغلت کردم وگرنه الان کلی حسرتشو میخوردم:hapydancsmil: خواهر مهربونم..مرسی که هستی..زبونم قاصره برای تشکر:boos::boos: خیییییییلی دوست دارم آرزو جونم خواهر قشنگم..امیدوارم هیچوقت هیچوقت هیچوقت صورتت رنگ غم رو نبینه چون جز لبخند چیز دیگه ای بهت نمیاد.. آرزووووو:aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده