ali2136 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ من کتاب داستان های زبان دارم که کل متنش سی دی داره یه native english خونده از روی اون. به نظرتون گوش دادن به اون بهتره یا گوش دادن به فیلم و آهنگ های انگلیسی؟ و یا اخبار؟ کدوم روش رو شما بهتر میدونید با توجه به تجربتون؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ من کتاب داستان های زبان دارم که کل متنش سی دی داره یه native english خونده از روی اون.به نظرتون گوش دادن به اون بهتره یا گوش دادن به فیلم و آهنگ های انگلیسی؟ و یا اخبار؟ کدوم روش رو شما بهتر میدونید با توجه به تجربتون؟ درود لهجه مورد نظرتون رو مشخص کنید بعد، اینکه گوش دادن به یک گوینده بهتر از گوش کردن ب چند گوینده هست. در ابتدا. ولی بعد از ی مدت رشد توانایی شنیداری، برعکس. اهنگ هم ب نظر من یا برای سطوح بسیار پایین خوبه. یا برای سطوح بسیار بالا اخبار صرفا رسمی حرف می زنند و کلا تیروار، ک تیرها اصول گرامی خاص خودشون رو دارند. ممکنه شما چند اسم رو پشت سر هم ببینید ب عنوان ی تیتر و این باعث بشه درباره جایگاه ها کمی تاثیر منفی داشته باشه در جمله سازی. 1 لینک به دیدگاه
ali2136 89 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ درودلهجه مورد نظرتون رو مشخص کنید بعد، اینکه گوش دادن به یک گوینده بهتر از گوش کردن ب چند گوینده هست. در ابتدا. ولی بعد از ی مدت رشد توانایی شنیداری، برعکس. اهنگ هم ب نظر من یا برای سطوح بسیار پایین خوبه. یا برای سطوح بسیار بالا اخبار صرفا رسمی حرف می زنند و کلا تیروار، ک تیرها اصول گرامی خاص خودشون رو دارند. ممکنه شما چند اسم رو پشت سر هم ببینید ب عنوان ی تیتر و این باعث بشه درباره جایگاه ها کمی تاثیر منفی داشته باشه در جمله سازی. به نظر شما کدوم منبع بهتره؟ با فرض Ame یا British 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ به نظر شما کدوم منبع بهتره؟با فرض Ame یا British گوش دادن به یک گوینده بهتر از گوش کردن ب چند گوینده هست. در ابتدا. ولی بعد از ی مدت رشد توانایی شنیداری، برعکس. بسته به توانایی خودتون داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده