H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام به همه نواندیشانی های عزیز با توجه به نزدیک شدن به فصل بهار و مساعد شدن هوا ، کم کم این امکان فراهم میشه که بتونیم برای برنامه های دسته جمعی برنامه ریزی کنیم . یکی از برنامه هایی که به این منظور در نظر گرفته شده ، تشکیل تیم های مختلف ورزشی هست ! تابحال برنامه هایی مث مسابقه فوتبال یا پینگ پونگ رو داشتیم توی ادوار مختلف و دوستان تا حدودی آشنا هستن با این کلیت این جور برنامه ها . منتها این بار تصمیم داریم خیلی برنامه ریزی شده تر به این قضیه بپردازیم ! نکته اول - هدف اصلی از ایجاد این برنامه، علاوه بر دیدارهای حضوری و دوستانه اینه که (در صورت مشارکت و همراهی شماها) بتونیم یه گردهمایی پر شور ورزشی داشته باشیم ! ولی خب این مسئله دقیقا برمیگرده به میزان مشارکت بچه ها و اعلام حضورشون ! در واقع نیازمند جمعیت ثبت نامی کافی هستیم ! نکته دوم - رشته های ورزشی پیشنهادی ما رشته هایی هستند که عمومیت بیشتری دارن و نیازمند تخصص کمتری هستن، مث فوتبال ، والیبال ، پینگ پونگ ، کوهنوردی، بدمینتون و ...! ولی خب شما هم اگر پیشنهاد دیگه ای در این زمینه دارین حتما بگین مثلا من به شخصه فکر میکنم پینت بال هم پیشنهاد خوبی باشه ، ورزش تخصصی نیس ولی بازی دسته جمعی ای و پر تحرکه دیگه نکته سوم - درباره محل دقیق هر مسابقه به موقع اطلاع رسانی ها انجام خواهد شد ، ولی چون خیلی نمیخوایم جنبه رسمی بدیم به این برنامه و بیشتر این فعالیت گروهی و فضای دوستانه ش مطرحه ، برای همین ممکنه مثلا محل برگزاری بازیهای والیبال توی یکی از پارک ها باشه نکته چهارم - بعد از ثبت نام و اعلام حضور افراد توی رشته های مختلف، ما یه جمع بندی خواهیم داشت و بعد تاریخ بازی ها رو مشخص میکنیم ! ینی قراره کاملا برنامه ریزی شده پیش بریم . حالا از شما عزیزان میخوایم که اول این فرم ثبت نام رو پر کنید و بعد توی این تاپیک هم اعلام کنید که ثبت نام کردین این فعلا ثبت نام اولیه هستش و میخوایم یه آمار کلی از حضور بچه ها بدست بیاریم ، ولی لطف کنید اعلام آمادگی تون رو هوا و الکی نباشه 39 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ من ثبت نام کردم...آخه خیلی ورزشکارم من 10 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ فقط واسه تهرانیاست یا مشهدیا هم هستن؟ 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ بابا من که شاهین شهرم کههههه 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ منم ثبت نام کردم به علت مشکل زانو فقط بدمینتون سبک میزنم! 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ من نخودی سودی خبر میده منم میام. 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ثبت نمودیم ولی باشه اطلاعات بین خودمون خوب افرین دختر خوب 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سودی هم فکر کنم والیبال شرکت میکنه برا قدشون نه سودی؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سودی هم فکر کنم والیبال شرکت میکنه برا قدشون نه سودی؟؟؟ نه زدم کوهنوردی قدم بلند هست دیگه میخوام چیکار 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ نهزدم کوهنوردی قدم بلند هست دیگه میخوام چیکار پس میبینمت بالاخره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ پس میبینمت بالاخره خدااون روزو نیاره ایشالا ایشالا.. 3 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ کوه نوردی مستر سهند هماهنگی با توئه ها 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ منم ثبت نام کردم مشهد پینگ پنگ حریف می طلبیم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ثبت نام کردم کُشتی وبوکس ندارید تو لیستتون؟ ادمین حمایت کن از این دو ورزش 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ منم ثبت نام کردم مشهد پینگ پنگ حریف می طلبیم بنده میباشم و بدجوری هم حریف میطلبم 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ثبت نام انجام شد فوتبال ,والیبال,کوه نوردی در اولویت 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده