saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD]در ورزشگاه آزادي اتفاق افتاد [h=1]حماسه مازیار زارع در آزادی[/h] [h=2] مازيار زارع هافبک سابق پرسپوليس که به عنوان هافبک دفاعي عصاي دست فيروزي کريمي در ملوان است، امروز در بطن يک اتفاق استثنايي قرار گرفت.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"، در دقیقه 87 مسابقه پرسپولیس ـ ملوان ایمان صادقی دروازهبان ملوان به دلیل خطا روی محسن بنگر مستقیما کارت قرمز گرفت و از بازی اخراج شد. با این اتفاق، ملوان 10 نفره که 3 تعویض خود را انجام داده بود، مجبور شد از مازیار زارع در درون دروازه استفاده کند و این هافبک باتجربه که پیراهن زرد دروازهبانی را به تن کرده بود، پنالتی فرناندو گابریل هافبک برزیلی را به زیبایی و با دست مخالف مهار کرد. زارع که البته کمی زودتر از سوت داور حرکت کرده بود، با این نمایش یک حرکت استثنایی را در تاریخ لیگبرتر به ثبت رساند. جالب اینکه او زیرفشار پرسپولیسی ها در دقایق بعدی نیز دوام آورد تا ملوان هر 3 امتیاز مسابقه را مدیون او باشد. مازیار زارع تک گل مسابقه را هم با شوتی بیرون از محوطه جریمه ساخته بود. زارع در پایان مسابقه به شدت مورد تشویق هم تیمی ها و کادرفنی ملوان قرار گرفت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ خيلي خنده بود خدايي!! قبل پنالتي گفتم واي اگه اين بگيره ته خندس يعني!! :)))) 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ این تاپیک حذف بشه لدفن 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ واای خدا عااالـــــــی بود اون صحنه:persiana__hahaha: هی میگفتم این پنالتی رو بگیره بخندیم ... حال پرسپولیس دراومد :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خيلي خنده بود خدايي!! قبل پنالتي گفتم واي اگه اين بگيره ته خندس يعني!! :)))) این تاپیک حذف بشه لدفن چرا حدف شه؟:icon_razz: واای خدا عااالـــــــی بود اون صحنه:persiana__hahaha:هی میگفتم این پنالتی رو بگیره بخندیم ... حال پرسپولیس دراومد :persiana__hahaha: حالا من بازی ها پرسپولیس و نمیبینم بعد اومدم دیدم توو fb بحثشه کنجکاو شدم رفتم فیلمشو دیدم خبرشو فرستادم 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ چرا حدف شه؟:icon_razz: حالا من بازی ها پرسپولیس و نمیبینم بعد اومدم دیدم توو fb بحثشه کنجکاو شدم رفتم فیلمشو دیدم خبرشو فرستادم منم نمیبینم بازی های پرسپولیس رو اما تی وی روشن بود صداش میومد دروازه بانشون که اخراج شد و زارع جاش وایسادبازی حساس شدرفتم دیدم و روانم شاد شد 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ منم نمیبینم بازی های پرسپولیس رو اما تی وی روشن بود صداش میومد دروازه بانشون که اخراج شد و زارع جاش وایسادبازی حساس شدرفتم دیدم و روانم شاد شد تا باشه از این بازی های جالب 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ چرا حدف شه؟:icon_razz: یاد بازی دیشب میوفتم 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ یاد بازی دیشب میوفتم اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره خداوکیلی مگه میشه اینو فراموش کرد؟ ولی خوب شد گرفت چون مساوی هم به درد پرسپولیس نمیخورد... -------------------------------- موندم آخه درخشان مگه در حد و اندازه پرسپولیس که برداشتن آوردنش 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خداوکیلی مگه میشه اینو فراموش کرد؟ ولی خوب شد گرفت چون مساوی هم به درد پرسپولیس نمیخورد... -------------------------------- موندم آخه درخشان مگه در حد و اندازه پرسپولیس که برداشتن آوردنش والا این باید از مسئولان بپرسی ولی پیش میاد حالا هی بگید 10 نفره 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ والا این باید از مسئولان بپرسی ولی پیش میاد حالا هی بگید 10 نفره 10 نفر رو که میگیم هیچ....یاد 6تایی رو هم براتون زنده میکنیم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خداوکیلی مگه میشه اینو فراموش کرد؟ ولی خوب شد گرفت چون مساوی هم به درد پرسپولیس نمیخورد... -------------------------------- موندم آخه درخشان مگه در حد و اندازه پرسپولیس که برداشتن آوردنش آره خوب شد گرفت نه خدایی درخشان در حد و اندازه پرسپولیس نیس... الکس فرگوسنی ، گواردیلایی چیزی باید میومد عاشق درخشانم گفته بود کی روش رزومه نداره یعنی هیچ درکی از رزومه نداره درخشان 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ آره خوب شد گرفتنه خدایی درخشان در حد و اندازه پرسپولیس نیس... الکس فرگوسنی ، گواردیلایی چیزی باید میومد عاشق درخشانم گفته بود کی روش رزومه نداره یعنی هیچ درکی از رزومه نداره درخشان خداییش اگه واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم هیچ مربی ای هنوز نیومده که در حد پرسپولیس باشه.......پرسپولیس خیلی بزرگتر از این حرفاس که الکس و گواردو اینا بخوان بیان کی روش خوب جوابشو داده....هم اینو هم امیر قلعه مرغی رو 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خداییش اگه واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم هیچ مربی ای هنوز نیومده که در حد پرسپولیس باشه.......پرسپولیس خیلی بزرگتر از این حرفاس که الکس و گواردو اینا بخوان بیان کی روش خوب جوابشو داده....هم اینو هم امیر قلعه مرغی رو آخ آخ اخ امان از حد واندازه بالا بـــــــــــله بـــــــله در جریان جواب کی روش هم هستم چی فرض کردن اینا خودشون رو 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ 10 نفر رو که میگیم هیچ....یاد 6تایی رو هم براتون زنده میکنیم دیدی چی شد منم یاد 444444 ...لایی ... خیلی چیزای دیگه افتادم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ دیدی چی شد منم یاد 444444 ...لایی ... خیلی چیزای دیگه افتادم آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!! بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!! آقای گل جهان پرسپولیسی است!! بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!! پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ دیدی چی شد منم یاد 444444 ...لایی ... خیلی چیزای دیگه افتادم 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ دمش گرم ... چ حالی کرده با خودش 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ میگن بعد از این بازی های پرسپولیس رو قراره شبکه نسیم پخش کنه... شبکه نشاط و سرگرمی :)) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده