uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تا حالا قصه دیو و دلبر وشنیدی ؟ می گن سالها پیش دلبر عاشق یه دیو شد و زمانی که به دیو گفت دوستش داره دیو زشت تبدیل به انسانی زیبا شد . حالا قصه منو گوش کن زمانی عاشق یک آدم مهربون شدم ولی تا بهش گفتم دوستش دارم به دیو سنگدلی تبدیل شد . من هنوز دیو رو دوستش دارم حتی اگه دلبرش من نباشم . 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تا حالا قصه دیو و دلبر وشنیدی ؟می گن سالها پیش دلبر عاشق یه دیو شد و زمانی که به دیو گفت دوستش داره دیو زشت تبدیل به انسانی زیبا شد . حالا قصه منو گوش کن زمانی عاشق یک آدم مهربون شدم ولی تا بهش گفتم دوستش دارم به دیو سنگدلی تبدیل شد . من هنوز دیو رو دوستش دارم حتی اگه دلبرش من نباشم . خب؟ 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تا حالا قصه دیو و دلبر وشنیدی ؟می گن سالها پیش دلبر عاشق یه دیو شد و زمانی که به دیو گفت دوستش داره دیو زشت تبدیل به انسانی زیبا شد . حالا قصه منو گوش کن زمانی عاشق یک آدم مهربون شدم ولی تا بهش گفتم دوستش دارم به دیو سنگدلی تبدیل شد . من هنوز دیو رو دوستش دارم حتی اگه دلبرش من نباشم . امثال شما ها تو این مملکت کم نیست. به من چه , تا میتونی تو تاریکی بتاز. آخرش میشیم دو نفر. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ تا حالا قصه دیو و دلبر وشنیدی ؟می گن سالها پیش دلبر عاشق یه دیو شد و زمانی که به دیو گفت دوستش داره دیو زشت تبدیل به انسانی زیبا شد . حالا قصه منو گوش کن زمانی عاشق یک آدم مهربون شدم ولی تا بهش گفتم دوستش دارم به دیو سنگدلی تبدیل شد . من هنوز دیو رو دوستش دارم حتی اگه دلبرش من نباشم . بندازش بیرون جارو کن دلتو و یک قوفول محکم بزن یه تابلو بزن ورود ممنوع تا نوبت برسه میدونی وابستگی خوب نیست ولی خوب از یاد نمی ره وقتی یادش می یوفتی دلت مثل گرسنه ها ضعف میره و از درون به لرزت درمیاره اینم به موقع تموم میشه زمان میبره ولی دستورالعمل منو بکار ببند یوسف 4 لینک به دیدگاه
uzf 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ بندازش بیرون جارو کن دلتو و یک قوفول محکم بزن یه تابلو بزن ورود ممنوع تا نوبت برسه میدونی وابستگی خوب نیست ولی خوب از یاد نمی ره وقتی یادش می یوفتی دلت مثل گرسنه ها ضعف میره و از درون به لرزت درمیاره اینم به موقع تموم میشه زمان میبره ولی دستورالعمل منو بکار ببند یوسف ما کوچیکه مهندسم هستیم رو چشمم سعیمو می کنم مهندس 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ ما کوچیکه مهندسم هستیم رو چشمم سعیمو می کنم مهندس بزرگوارید مهندس چشمت بی بلا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ تا تا خرخره نرفتی زیر بار قرض و مهریه و هزار تا کوفت و بدبختی به توصیه اقا سهند گوش کن. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ آغا چرا دارین بهش یاد میدین بی مهری رو... آدمی که کسیو دوس نداشته باشه و عاشق نشه و دلش نلرزه بیماره.. همتون ملیضین بلین دکتر 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ خدا روزی رو نیاره که همه چیز یک طرفه باشه... تا 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ آغا چرا دارین بهش یاد میدین بی مهری رو...آدمی که کسیو دوس نداشته باشه و عاشق نشه و دلش نلرزه بیماره.. همتون ملیضین بلین دکتر ~ sOuDi ~ راست میگه فقط :) 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ بی خیال عشق یک طرفه شو بعدا افسوس میخوری که چرا بهترین روزای زندگیت رو سر یه همچین چیزی تلخ کردی برا خودت. عشق چیزیه بین دو نفر عشق یک طرفه هیچ معنایی نداره ... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ بی خیال عشق یک طرفه شو بعدا افسوس میخوری که چرا بهترین روزای زندگیت رو سر یه همچین چیزی تلخ کردی برا خودت. عشق چیزیه بین دو نفر عشق یک طرفه هیچ معنایی نداره ... به نظرم این ربطی به یه طرفه بودن نداره ها چون کلا ذاتِ آدم اینه که زود مغرور میشه یعنی شاید حتی اون هم این رو دوست داشته باشه حتی بیشتر از این اما وقتی آدم میفهمه،نمیدونم چجوری ــه یهو اینطوری میشه بخون اینجا رو اگر دوس داشتی http://www.noandishaan.com/forums/thread122406.html 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ بی خیال عشق یک طرفه شو بعدا افسوس میخوری که چرا بهترین روزای زندگیت رو سر یه همچین چیزی تلخ کردی برا خودت. عشق چیزیه بین دو نفر عشق یک طرفه هیچ معنایی نداره ... موضوع اصلا شخصی نیست اشتباه برداشت نکنید خواهش می کنم این فقط یه داستانه که البته تو جامعه امروز ما زیاد اتفاق می افته 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ به نظرم این ربطی به یه طرفه بودن نداره هاچون کلا ذاتِ آدم اینه که زود مغرور میشه یعنی شاید حتی اون هم این رو دوست داشته باشه حتی بیشتر از این اما وقتی آدم میفهمه،نمیدونم چجوری ــه یهو اینطوری میشه بخون اینجا رو اگر دوس داشتی http://www.noandishaan.com/forums/thread122406.html تو عشق غرور معنایی نداره به نظر من، ولی خوب درست میگی بعضیا مغرور میشن. اما چرا باید به دوست داشتن کسی که بین من و غرورش مردده ادامه بدم؟ چشم حتما میخونم مرسی دوست جون 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ موضوع اصلا شخصی نیست اشتباه برداشت نکنید خواهش می کنم این فقط یه داستانه که البته تو جامعه امروز ما زیاد اتفاق می افته خوب جواب منم یه خاص در معنای عام بود 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ تو عشق غرور معنایی نداره به نظر من، ولی خوب درست میگی بعضیا مغرور میشن. اما چرا باید به دوست داشتن کسی که بین من و غرورش مردده ادامه بدم؟ چشم حتما میخونم مرسی دوست جون خب تو داری از دیدِ یه آدمِ خارج از ماجرا صحبت میکنی و حرفت منطقی ـه اما اون بنده خدا اگر منطق میدونست که نمیرفت عاشق بشه :d 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ خب تو داری از دیدِ یه آدمِ خارج از ماجرا صحبت میکنی و حرفت منطقی ـهاما اون بنده خدا اگر منطق میدونست که نمیرفت عاشق بشه :d اینم حرفیه کلا من خیلی منطقیم به خاطر همین منطقم نمیتونم عاشق بشوم متاسفانه البته آدمای منطقی همیشه خیر و صلاح آدمای احساسی رو میخوان باور کن این جور عشقای یک طرفه روح و روان طرف رو داغون میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ اینم حرفیه کلا من خیلی منطقیم به خاطر همین منطقم نمیتونم عاشق بشوم متاسفانه البته آدمای منطقی همیشه خیر و صلاح آدمای احساسی رو میخوان باور کن این جور عشقای یک طرفه روح و روان طرف رو داغون میکنه. خب عشق خوبه واقعا کاری به دوطرفه یه طرفه ندارم چون به نظرم معامله نیست که آدم هی روش نرخ بذاره :d 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ خب عشق خوبه واقعاکاری به دوطرفه یه طرفه ندارم چون به نظرم معامله نیست که آدم هی روش نرخ بذاره :d نه دیگه دو طرفه باشه عالیه ولی در مورد یک طرفه همچین نظری ندارم البته عاشق شدن خیلی انسانیه نشونه عطوفت قلبه اما فرجامش هم مهمه. به هر حال اگرم عاشق شدیم اونم یک طرفه باید تصمیم بگیریم چطور در قبالش عمل کنیم، فراموشش کنیم یا با وجود بی فرجامی روش اصرار کنیم. 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ عشق رو نمیشه باعقل سنجید عاشق حاضره هر رنجی رو تحمل کنه تا ذره ای باعث ناراحتی معشوقش نشه حتی گاهی عاشق قادره در سکوت عشقش رو زنده نگهداره و تا پایان عمرش فراموشش نکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده