black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ سریال «جلالالدین» که توسط شهرام اسدی و آرش معیریان کارگردانی شده است، درباره زندگی و مدارج معرفتی و علمی جلالالدین محمد بلخی معروف به مولوی است که شهرت بینالمللی دارد. اولین قسمت این سریال تاریخی به تهیهکنندگی مهدی همایونفر جمعه 19 دی ساعت 22:15 از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. علی دهکردی، آرش مجیدی، محمود بهروزیان، رضا بهبودی، شبنم مقدمی، مهتاج نجومی، محمد فیلی،انوش معظمی، آتش تقیپور، کاظم هژیرآزاد، محمود محکمی، ولیالله مومنی، فریده سپاه منصور، اسماعیل خلج، داود فتحعلی بیگی، ایمان افشاریان، محمود جعفری، زنده یاد باقرصحرارودی، لیلا موسوی، علی اکبر میلانی، نیکی نصیریان، لی لی فرهادپور و محمدجواد جعفرپور در نقش کودکی مولانا از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند که با مدیریت ناصر طهماسب دوبله شد است. سریال جلال الدین در 11 قسمت 48 دقیقه ای تولید شده است که جمعه ها ساعت 22:15 از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود. جلالالدین محمد بلخی از مشهورترین شاعران ایرانی است. او در دوران حیاتش به القاب «جلالالدین»، «خداوندگار» و «مولانا خداوندگار» نامیده میشده و مزار او نیز هم اکنون در شهر قونیه کشور ترکیه است. ضمن اینکه مادر او نیز پارسی بوده است. «مثنوی معنوی»، «فیه ما فیه»، «مجالس سبعه» و... از جمله آثار این عارف و شاعر اندیشمند است. مهدی همایونفر تهیه کنندگی «جلال الدین» را با درجه کیفی «الف» ویژه برعهده گرفته است. 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا حس میکنم صداهاشون دوبله !!!!!!!یه جوری واقعی نیست 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ قشنگه آره قشنگه من انتظار دارم این فیلم بترکونه نمیدونم چرا چون حس میکنم جلال الدین خیلی بزرگه باید فیلمش هم بزرگ باشه نمیدونم چرا حس میکنم صداهاشون دوبله !!!!!!!یه جوری واقعی نیست آره اکثر شخصیت ها صداشون دوبلاژ شده نمیدونم چرا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ آره قشنگه من انتظار دارم این فیلم بترکونه نمیدونم چرا چون حس میکنم جلال الدین خیلی بزرگه باید فیلمش هم بزرگ باشه آره اکثر شخصیت ها صداشون دوبلاژ شده نمیدونم چرا ولي من چشمم اب نميخوره ايران اين جور فيلمارو خوب در بياره.. زحمتشونو كشيدن قشنگه.. ولي ميترسم اخرش بي سر و ته تموم شه.. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ ولي من چشمم اب نميخوره ايران اين جور فيلمارو خوب در بياره.. زحمتشونو كشيدن قشنگه.. ولي ميترسم اخرش بي سر و ته تموم شه.. منم همین حس رو دارم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ آره قشنگه من انتظار دارم این فیلم بترکونه نمیدونم چرا چون حس میکنم جلال الدین خیلی بزرگه باید فیلمش هم بزرگ باشه آره اکثر شخصیت ها صداشون دوبلاژ شده نمیدونم چرا اینجوری خوب نیست کلا همه صداها یه جوریه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده