black banner 9103 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 سریال «جلالالدین» که توسط شهرام اسدی و آرش معیریان کارگردانی شده است، درباره زندگی و مدارج معرفتی و علمی جلالالدین محمد بلخی معروف به مولوی است که شهرت بینالمللی دارد. اولین قسمت این سریال تاریخی به تهیهکنندگی مهدی همایونفر جمعه 19 دی ساعت 22:15 از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. علی دهکردی، آرش مجیدی، محمود بهروزیان، رضا بهبودی، شبنم مقدمی، مهتاج نجومی، محمد فیلی،انوش معظمی، آتش تقیپور، کاظم هژیرآزاد، محمود محکمی، ولیالله مومنی، فریده سپاه منصور، اسماعیل خلج، داود فتحعلی بیگی، ایمان افشاریان، محمود جعفری، زنده یاد باقرصحرارودی، لیلا موسوی، علی اکبر میلانی، نیکی نصیریان، لی لی فرهادپور و محمدجواد جعفرپور در نقش کودکی مولانا از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند که با مدیریت ناصر طهماسب دوبله شد است. سریال جلال الدین در 11 قسمت 48 دقیقه ای تولید شده است که جمعه ها ساعت 22:15 از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود. جلالالدین محمد بلخی از مشهورترین شاعران ایرانی است. او در دوران حیاتش به القاب «جلالالدین»، «خداوندگار» و «مولانا خداوندگار» نامیده میشده و مزار او نیز هم اکنون در شهر قونیه کشور ترکیه است. ضمن اینکه مادر او نیز پارسی بوده است. «مثنوی معنوی»، «فیه ما فیه»، «مجالس سبعه» و... از جمله آثار این عارف و شاعر اندیشمند است. مهدی همایونفر تهیه کنندگی «جلال الدین» را با درجه کیفی «الف» ویژه برعهده گرفته است. 6
saba mn 20993 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 نمیدونم چرا حس میکنم صداهاشون دوبله !!!!!!!یه جوری واقعی نیست 2
black banner 9103 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 2015 قشنگه آره قشنگه من انتظار دارم این فیلم بترکونه نمیدونم چرا چون حس میکنم جلال الدین خیلی بزرگه باید فیلمش هم بزرگ باشه نمیدونم چرا حس میکنم صداهاشون دوبله !!!!!!!یه جوری واقعی نیست آره اکثر شخصیت ها صداشون دوبلاژ شده نمیدونم چرا 3
masi eng 47045 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 آره قشنگه من انتظار دارم این فیلم بترکونه نمیدونم چرا چون حس میکنم جلال الدین خیلی بزرگه باید فیلمش هم بزرگ باشه آره اکثر شخصیت ها صداشون دوبلاژ شده نمیدونم چرا ولي من چشمم اب نميخوره ايران اين جور فيلمارو خوب در بياره.. زحمتشونو كشيدن قشنگه.. ولي ميترسم اخرش بي سر و ته تموم شه.. 2
black banner 9103 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 2015 ولي من چشمم اب نميخوره ايران اين جور فيلمارو خوب در بياره.. زحمتشونو كشيدن قشنگه.. ولي ميترسم اخرش بي سر و ته تموم شه.. منم همین حس رو دارم 2
saba mn 20993 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 آره قشنگه من انتظار دارم این فیلم بترکونه نمیدونم چرا چون حس میکنم جلال الدین خیلی بزرگه باید فیلمش هم بزرگ باشه آره اکثر شخصیت ها صداشون دوبلاژ شده نمیدونم چرا اینجوری خوب نیست کلا همه صداها یه جوریه 3
ارسالهای توصیه شده