Astraea 25351 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 درود.... معرفی طیف رنگهای پرکاربرد و نامهای تخصصی انگلیسی رو میتونید در فایل وردببینید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 عجب طیف هایی عالی منکه عاشق سبزها و بنفشها و آبیها و صورتی ها و قرمزهام یعنی همش دیگه 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2015 عجب طیف هایی عالی منکه عاشق سبزها و بنفشها و آبیها و صورتی ها و قرمزهام یعنی همش دیگه من که خیلی ذوق کردم....گفتم ببرم کارخونه بگم از همشو برام رنگ کنن قاب بگیرم بزنم بالا سرم.... 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 من که خیلی ذوق کردم....گفتم ببرم کارخونه بگم از همشبرام رنگ کنن قاب بگیرم بزنم بالا سرم.... یکی هم برا من قاب کنن بزنم جلوی صورتم تو دفتر 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2015 یکی هم برا من قاب کنن بزنم جلوی صورتم تو دفتر جدا خیلیقشنگن...فک کن نخ ویسکوز رنگ کنم چه برقی میزنه..خوب چیزی به ذهنم رسید چندسری کاتالوگ خارجکی دارم نخ حاشیه است...نشون هرکی میدم کیف میکنه..باورت میشه با همین حاشیه ها مشتری رو جذب میکنم.... 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 من که خیلی ذوق کردم....گفتم ببرم کارخونه بگم از همشو برام رنگ کنن قاب بگیرم بزنم بالا سرم.... `پرینتر یا مانیتور یا هرآنچه میخواهی باهاش از این رنگ ها استفاده کنی و کیف کنی را حتما کالیبره کن تا رنگ هارو به شکل اصلی ببینی. ایشاله چشماتون هم کالیبره باشه 3
S.F 24932 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 `پرینتر یا مانیتور یا هرآنچه میخواهی باهاش از این رنگ ها استفاده کنی و کیف کنی را حتما کالیبره کن تا رنگ هارو به شکل اصلی ببینی.ایشاله چشماتون هم کالیبره باشه عجب جواب مهندسی بود. خوب اومدی 3
ارسال های توصیه شده