رفتن به مطلب

انسانهای آروم قابلیت یادگیریشون یه جور دیگه است.

fakur1

ارسال های توصیه شده

من آدمی هستم که به متقاضی محیطم عمل میکنم.قبلنا شیطنتم بیشتر بود ولی در کل ادم ارومی هستم که شور زندگیم رو یجورهایی کشتن. به نظر من اگه دور و بر ادم انسانهای باشند که گند بزنند به حالت یا فرد استرس داری میشی یا آروم زیاد که ترجیح میدی ساکت بمونی لااقل توی بعضی از جمعها

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من خودم انسان آرومی نیستم. ولی دور و برم پر از انسانهای آرومه. دارم روشون کار میکنم ببینم این جور ادما زندگی رو چه جوری میفهمند.

سه تاشونو زیر ذره بین گذاشتم.

اولی آرومه وموفق هم هست ولی هیچوقت از موسیقی و رسانه چیزی نمیفهمه. یعنی امکانات داره ولی لذتش رو اصن نمیبره.

دومی آرومه که اونم متوجه دور و برش نیست و روابط عمومیش به حد بلوغ نرسیده وهنوز هم داره دست و پا میزنه که بتونه یکم موفق بشه.

سومی آرومه ولی نه خودشو میبینه و نه دیگران رو . اصن معلوم نیست چه جوریاست . خسته هم نمیشه . از کینه بدور هست ولی بودن باهاش اصن جذابیت نداره .

اینا هر سه تاشون هم مذکر هستند و جایگاه اجتماعی هم کم و بیش دارند.

موندم که این تیپ آدمها به چه دردی میخورن ؟

شما ابتدائن باید تعریفتون از «آروم» رو مشخص کنید. اینکه شما «عدم موفقیت در روابط اجتماعی» یا «ترجیح انزوا» یا بطور کلی درون‌گرایی رو در تعریف «آروم» می‌گنجونید؟ چون توی رفتارشناسی Case Studyتون باید دقیق این جداسازی صورت بگیره. چون تیپ بندی شما دارای مشخصاتِ یکسانی نیستند نمیشه نظریاتتون رو بخوبی بررسی و نتیجه گیری کرد.

--

جامعه در کنار آدم‌های برون‌گرا یا Extroversion به انسان درون‌گرا یا Introversion نیاز داره. جالبه در تمام جوامع و در تمام برهه های تاریخی این افراد در کنار هم حضور داشتند و باتوجه به مقتضیات تاریخی در صحنه‌های مختلف تاریخ نقش آفرینی کرده‌اند. اما معمولن درون‌گراها چون با جامعه نیستند، اقلیت هستند سطح فکر کیفیتی دارند و برون‌گراها اکثریت هستند و سطح فکر کمیتی دارند. این کیفیتی بودن درون‌گرا منجر به نقش‌آفرینیشون در غالب نوابغ میشه. درک نشدن هر دو بُعد از یکدیگر باعث فاصله این دو میشه که در طول تاریخ هم زیاد با این مسئله بر میخوریم که نوابع از «درک نشدن توسط اجتماع» ناله می‌کنند که به دلیل تفاوت سطح دیدگاه و نگرششون به جهانِ.

برونگرایی و درونگرایی نظریست که توسط کارل یونگ در سال ۱۹۲۰ ارائه شد و در آن به مسئله گرفتن انرژی انسان از دنیای بیرونش می‌پرداخت. بسیاری از افراد درونگرایی را همراه به سکوت و خجالت همراه می‌دانند در مقابل آن انسان‌های برونگرا افرادی هستند که اجتماعی وشاد هستند.این نظریه بر این اصل استوار است که درونگراها انرژی خود را درون خود دریافت می‌کنند(ایده‌ها و مفاهیم را از ذهن) و برون گراها انرژی خود را از دنیای بیرون خود و در ارتباط با دیگران.
  • Like 7
لینک به دیدگاه
شما ابتدائن باید تعریفتون از «آروم» رو مشخص کنید. اینکه شما «عدم موفقیت در روابط اجتماعی» یا «ترجیح انزوا» یا بطور کلی درون‌گرایی رو در تعریف «آروم» می‌گنجونید؟ چون توی رفتارشناسی Case Studyتون باید دقیق این جداسازی صورت بگیره. چون تیپ بندی شما دارای مشخصاتِ یکسانی نیستند نمیشه نظریاتتون رو بخوبی بررسی و نتیجه گیری کرد.

--

جامعه در کنار آدم‌های برون‌گرا یا Extroversion به انسان درون‌گرا یا Introversion نیاز داره. جالبه در تمام جوامع و در تمام برهه های تاریخی این افراد در کنار هم حضور داشتند و باتوجه به مقتضیات تاریخی در صحنه‌های مختلف تاریخ نقش آفرینی کرده‌اند. اما معمولن درون‌گراها چون با جامعه نیستند، اقلیت هستند سطح فکر کیفیتی دارند و برون‌گراها اکثریت هستند و سطح فکر کمیتی دارند. این کیفیتی بودن درون‌گرا منجر به نقش‌آفرینیشون در غالب نوابغ میشه. درک نشدن هر دو بُعد از یکدیگر باعث فاصله این دو میشه که در طول تاریخ هم زیاد با این مسئله بر میخوریم که نوابع از «درک نشدن توسط اجتماع» ناله می‌کنند که به دلیل تفاوت سطح دیدگاه و نگرششون به جهانِ.

یه آمار جالبی توی امریکا گرفتن و دیدن که بر خلاف اون چیزی که همه فکر میکنن برونگراها بیشترن اتفاقن بر عکس در یه تناسبی با هم هستن

اگه اشتباه نکنم حدود 52- 48 هستن(درونگرا فقط یه کمی کمتر از برونگراس) دقیق آمارش یادم نیس ولی اینجوری توجیه کرده بود که چون درونگراها خودشونو نشون نمیدن به نظر میاد که کمترن توی جامعه

• Like 8
لینک به دیدگاه
یه آمار جالبی توی امریکا گرفتن و دیدن که بر خلاف اون چیزی که همه فکر میکنن برونگراها بیشترن اتفاقن بر عکس در یه تناسبی با هم هستن

اگه اشتباه نکنم حدود 52- 48 هستن(درونگرا فقط یه کمی کمتر از برونگراس) دقیق آمارش یادم نیس ولی اینجوری توجیه کرده بود که چون درونگراها خودشونو نشون نمیدن به نظر میاد که کمترن توی جامعه

:icon_gol:

دلایل شما بنظر منطقی میاد، توی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خونده بودم که درون‌گراها حدود یک سوم تا نیمی از جامعه رو تشکیل می‌دن که از مجله علمیِ
نقل کرده بود.

According to the latest research, one third to one half of us are introverts – that’s one out of every two or three people you know. But you’d never guess that, right? That’s because introverts learn from an early age to act like pretend-extroverts.

البته نوع و کیفیت و ویژگی‌های جامعه مورد نظر می‌تونه متغیری برای تعریف میزان درون‌گرایی و یا برونگرایی باشه، از جهتی شباهت‌های بین «درون‌گرایی» و «افسردگی» هم‌پوشانی دارند شاید درصد خطا در تشخیص بُعد اصلی این افراد رو بالا ببره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
در پاسخ به شما باید بگم که شاید اون چیزی که دنبالش هستین تفاوتهای بین درونگراها و برونگراهاست

ازونجایی که بروگراها مهاترهای بیشتری برای عرضه کردن کارشون دارن بیشتر تو چشم میان و بهتر میتونن ارتباط برقرار کنن ولی این به این معنی نیست که درونگراها ضعیفن

یا اینکه بخاین از خودتون بپرسین که حالا این آدمای آروم به چه دردی میخورن؟ جایی شنیدم که میکفتن خیلی از افراد درونگرا به خاطر اینکه تمرکز بیشتری درونشون دارن بیشتر از برونگراها میتونن به خلاقیت و نوآوری دست پیدا کنن.

برای هر دو گروه بهتره که بتونن مهارتهای خودشون رو ارتقا بدن تا بتونن درکی از طرف مقابل پیدا کنن

همونطور که برونگرایی صرف میتونه ما رو در یه حد سطحی نگه داره درونگرایی هم از رشد ما و برقراری ارتباط مهم تا حدی جلوگیری میکنه

یه

هست که میتونین آنلاین ببینین بیشتر درونگرایین یا برونگرا

دسته بندی انسانها در دو گروه فوق نمیتونه باعث کسب مهارت در برقراری ارتباط موفق با اونا باشه . صفاتی که از اون سه دسته برشمردم مثال نبود , واقعیتشون بود. صرف نظر از اون دسته بندی احساس میکنم شناخت اونا راهکار جدیدی رو میخواد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

--

این سه نمونه که عرض کردم , از احراز ابتدائی ترین روابط با خودشونم عاجزند ولی در عین حال جایگاه شغلی و اجتماعی هم بهشون داده شده که همه رو معطل خودشون کرده اند.

این که صفت آروم بهشون دادم بلحاظ رعایت عفت در کلام بود . یه جور زنده بودن لاکپشتی , بدون توجه به خود و محیط اطراف.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اون مورد شماره یک , یکی دیگه از خصوصیاتش اینه که هر چی بهش بگی , میگه فهمیدم. بعد که سئوال میکنم چی ازش فهمیدی , یه جوابی میده که من کف میکنم. چون حتی یه درصدش هم درست نمیگه و مشخص میشه که این آدم مثلا رو میفهمه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
من خودم انسان آرومی نیستم. ولی دور و برم پر از انسانهای آرومه. دارم روشون کار میکنم ببینم این جور ادما زندگی رو چه جوری میفهمند.

سه تاشونو زیر ذره بین گذاشتم.

اولی آرومه وموفق هم هست ولی هیچوقت از موسیقی و رسانه چیزی نمیفهمه. یعنی امکانات داره ولی لذتش رو اصن نمیبره.

دومی آرومه که اونم متوجه دور و برش نیست و روابط عمومیش به حد بلوغ نرسیده وهنوز هم داره دست و پا میزنه که بتونه یکم موفق بشه.

سومی آرومه ولی نه خودشو میبینه و نه دیگران رو . اصن معلوم نیست چه جوریاست . خسته هم نمیشه . از کینه بدور هست ولی بودن باهاش اصن جذابیت نداره .

اینا هر سه تاشون هم مذکر هستند و جایگاه اجتماعی هم کم و بیش دارند.

موندم که این تیپ آدمها به چه دردی میخورن ؟

الان ب ادمای اروم رسما توهین کردی!

هر ادمی ی تیپ شخصیتی خاص داره و درونگرا یا برون گرا بودن ادما از زمان تولدشون مشخصه. ی نوزاد چند روزه اگه ی صدای بلند ب گوشش برسه و برگرده به طرف صدا یا توی خودش فرو بره ی چورایی درصد بالایی از میزان درونگرایی یا برونگراییش رو نشون میده.

شاید مفهوم اروم بودن رو با منفعل بودن اشتباه گرفتی !!!

من خودشم بشخصه ادم ارومی هستم و خیلی هم موفق و از زندگیم راضی ام.

تفریحات مخصوص خودم رو هم دارم که اصلا هم عجیب غریب نیس. ی زمانی دلم میخاد دوروبرم شلوغ باشه و کارایه یجان انگیز کنم ی مواقعی هم نه!

اتفاقا بنظر من ادمای اروم و با ارامش بیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسار جذابن.

ببین تو خودت مختاری هرطوری دلت میخاد فک کنی ... مثلا میتونی فک کنی تمام ادمای اروم به درد نخورن!!!

دیپران هم متقابلا دوس دارن هرطوری که دوس دارن در مرود تو فکر کنن:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منظور شما از اروم بودن کاملا گنگه.:icon_razz:

من درونگرا هستم و انزوا طلبم و ظاهر آرومی دارم ولی زود عصبانی میشم(منظور اینکه اعصابم آروم نیس :دی ).کم حرفم. ولی توی جمع دوستا و خونواده تلاش میکنم که بخندونمشون و با حرفام ناراحتیاشون رو کم کنم.:w16:

کارایی که بهم محول میشه رو تا حد توان سعی میکنم خوب انجام بدم و به موقع تحویل بدم.:w16:

از تعطیلی و تفریح هم لذت نمیبرم ولی برام عادی هستش. :banel_smiley_4:

نه اهل سیگارم و نه اهل نوشابه (نوشابه مجبور شم مینوشم :w16: )

همه اینا دلیل نمیشه بگید کسی به درد نخوره.:vahidrk:

هیچ چی تو این دنیا بیهوده آفریده نشده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنظر من ادمایی بدرد نخورن که عقلشون کمه و فک میکنن عقل کنن و در مرود مفید بودن یا نبودن مخلوقات خدا اظهار نظر میکنن:w16:

گنجشک عزیز حتی شما هم داری میگی کی به درد میخوره و کی به درد نمیخوره.

اصلا فک نکنم کسی حق قضاوت راجع به دیگران رو داشته باشه.

همه آدمها به یه دردی میخورن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

این رو ببینید حتما

DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C_%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%A8%D 8%AF_%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D9%85% D9%88%D8%B1%D8%AF_%26quot%3B%D9%82%D8%B6%D8%A7%D9% 88%D8%AA%26quot

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنظر من ادمایی بدرد نخورن که عقلشون کمه و فک میکنن عقل کنن و در مرود مفید بودن یا نبودن مخلوقات خدا اظهار نظر میکنن:w16:

اوهوم نظرِ منم همین ــه

اتفاقا من آدمایِ آرومی رو میشناسم که به شدت با اونا بهم خوش میگذره وُ به قولِ شما بســـیار جذابن

بعد اتفاقا تفریحاتی دارن که من بیشتر دوست دارم باهاشون باشم

در صورتی که من خودمم اغلب آدمِ شلوغی هستم

اما واقعا آدمایِ آروم جذاب و دلنشینن

و وقتایی که کنارشون باشی، واقعا آرامشِ خوبی به آدم میدن

• Like 4
لینک به دیدگاه

در ابتدا تفکر به چه درد می خوره خطرناک هست و معمولا شخص رو به سمت بی اخلاقی می کشونه چیزی شبیه رفتار ارتش نازی نسبت به معلولان

بعد هر کس از چیزی لذت می بره مثلا من خودم بسیار زیاد از خواب طولانی و بیداری طولانی لذت می برم مثلا بدون دلیل 30 ساعت نمی خوابم و این برام لذت بخش هست

و بعد عده ای ناتوان رفتاری هستند و نمی فهمند چه جور باید برخورد کنن که به نتیجه برسه

• Like 5
لینک به دیدگاه
منظور شما از اروم بودن کاملا گنگه.:icon_razz:

من درونگرا هستم و انزوا طلبم و ظاهر آرومی دارم ولی زود عصبانی میشم(منظور اینکه اعصابم آروم نیس :دی ).کم حرفم. ولی توی جمع دوستا و خونواده تلاش میکنم که بخندونمشون و با حرفام ناراحتیاشون رو کم کنم.:w16:

کارایی که بهم محول میشه رو تا حد توان سعی میکنم خوب انجام بدم و به موقع تحویل بدم.:w16:

از تعطیلی و تفریح هم لذت نمیبرم ولی برام عادی هستش. :banel_smiley_4:

نه اهل سیگارم و نه اهل نوشابه (نوشابه مجبور شم مینوشم :w16: )

همه اینا دلیل نمیشه بگید کسی به درد نخوره.:vahidrk:

هیچ چی تو این دنیا بیهوده آفریده نشده.

جو گیر نشو دوست عزیز, کسی نگفته انسان به درد نخوره. سئوال اینه که به چه درد خور بودن هر یک از تیپ های انسانی تو چه مواردی است. یعنی هر کس کجا ها به کار میاد. :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
جو گیر نشو دوست عزیز, کسی نگفته انسان به درد نخوره. سئوال اینه که به چه درد خور بودن هر یک از تیپ های انسانی تو چه مواردی است. یعنی هر کس کجا ها به کار میاد. :a030:

معمولا این افراد استعداد هنری بالا دارن. :)

ولی گفتید ب درد نخورنا :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منفعل هستند یعنی چی؟ باید توضیح بدی که منظورت چیه؟

من میگم فلانی خیلی سریع عمل میکنه . اونوقت شنونده نمیفهمه اون آدم تو چی سریعه. سرعت راه رفتنشه ؟ سرعت محاسباتشه ؟ سرعت بیانشه و هزار جور سریع بودن داریم که لازمه روشن بشه . این منفعل گفتن شما هم همین حالت رو داره. منفعله یعنی چه جوریه ؟

منظورم اینه از خودشون ایده ای ندارن . با هر شرایطی که بهشون تحمیل بشه یه جوری کنار میان، خیلی سرسخت و با انگیزه نیستن که اگه هرچیزی از مسیر خودشون دورشون کنه اصرار و جدیت داشته باشن که برگردن به شرایط خودشون.

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا بحث داره بیراهه میره ؟؟؟

لطفا بیاید بدون تعصب به یه نتیجه برسیم .:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اتفاقا همین جوریشم جالبه. من به نظرات شرکت کنندگان فقط به چشم نظر و ایده نگاه میکنم و فک نمیکنم تعصبی تو کار باشه.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...