fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ من خودم انسان آرومی نیستم. ولی دور و برم پر از انسانهای آرومه. دارم روشون کار میکنم ببینم این جور ادما زندگی رو چه جوری میفهمند. سه تاشونو زیر ذره بین گذاشتم. اولی آرومه وموفق هم هست ولی هیچوقت از موسیقی و رسانه چیزی نمیفهمه. یعنی امکانات داره ولی لذتش رو اصن نمیبره. دومی آرومه که اونم متوجه دور و برش نیست و روابط عمومیش به حد بلوغ نرسیده وهنوز هم داره دست و پا میزنه که بتونه یکم موفق بشه. سومی آرومه ولی نه خودشو میبینه و نه دیگران رو . اصن معلوم نیست چه جوریاست . خسته هم نمیشه . از کینه بدور هست ولی بودن باهاش اصن جذابیت نداره . اینا هر سه تاشون هم مذکر هستند و جایگاه اجتماعی هم کم و بیش دارند. موندم که این تیپ آدمها به چه دردی میخورن ؟ 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ میگم این افراد اصلا تفریحشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هیجانی توو زندگیشون هست؟؟؟؟؟؟؟ اروم باشن ولی نه دیگه انقدر خنثی 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ میگم این افراد اصلا تفریحشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا هیجانی توو زندگیشون هست؟؟؟؟؟؟؟ اروم باشن ولی نه دیگه انقدر خنثی بنظرم اونا حس هیجانیشون فعال نیست. هیچکدومشونم نه اهل سیگارن و نه اهل نوشابه. حتی از تعطیلی و تفریح هم لذت نمیبرن ولی براشون عادی هست. 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ منم آرومم منم بر زیر ذره بینت :ws3: هر کس منو گذاشته زیر دره بین ( بدون اینکه خودم اطلاع داشته باشم ) بعد از چند ماه خودش اومده اعتراف که تو زیادی عجیب هستی تا حالا چند نفر بهم گفتند اینو 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ منم آرومم منم بر زیر ذره بینت :ws3: هر کس منو گذاشته زیر دره بین ( بدون اینکه خودم اطلاع داشته باشم ) بعد از چند ماه خودش اومده اعتراف که تو زیادی عجیب هستی تا حالا چند نفر بهم گفتند اینو انسانها وقتی نتونن یه نفر رو درک بکنند معمولا بهش میگن , آدم عجیبیه . بنظرم اونا عجیب نیستند , این ما هستیم که قوّه شناختشونو نداریم. 6 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ من خودم انسان آرومی نیستم. ولی دور و برم پر از انسانهای آرومه. دارم روشون کار میکنم ببینم این جور ادما زندگی رو چه جوری میفهمند. سه تاشونو زیر ذره بین گذاشتم. اولی آرومه وموفق هم هست ولی هیچوقت از موسیقی و رسانه چیزی نمیفهمه. یعنی امکانات داره ولی لذتش رو اصن نمیبره. دومی آرومه که اونم متوجه دور و برش نیست و روابط عمومیش به حد بلوغ نرسیده وهنوز هم داره دست و پا میزنه که بتونه یکم موفق بشه. سومی آرومه ولی نه خودشو میبینه و نه دیگران رو . اصن معلوم نیست چه جوریاست . خسته هم نمیشه . از کینه بدور هست ولی بودن باهاش اصن جذابیت نداره . اینا هر سه تاشون هم مذکر هستند و جایگاه اجتماعی هم کم و بیش دارند. موندم که این تیپ آدمها به چه دردی میخورن ؟ یعنی منفعل هستند دیگه ؟ ! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ البته میشه گفت خنثی هستند و بی خیال واما ارامش بخشیدن خیلی بهتر تره میدونین هدفهای بزرگ هستش که ادمی رو به جنجال میکشونه و همچنین افکار ادمی اگه غیر این باشه خوب انسان تکون نمی خوره و کم کم میشه بی خاصیت 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ من خودم انسان آرومی نیستم. ولی دور و برم پر از انسانهای آرومه. دارم روشون کار میکنم ببینم این جور ادما زندگی رو چه جوری میفهمند. سه تاشونو زیر ذره بین گذاشتم. اولی آرومه وموفق هم هست ولی هیچوقت از موسیقی و رسانه چیزی نمیفهمه. یعنی امکانات داره ولی لذتش رو اصن نمیبره. دومی آرومه که اونم متوجه دور و برش نیست و روابط عمومیش به حد بلوغ نرسیده وهنوز هم داره دست و پا میزنه که بتونه یکم موفق بشه. سومی آرومه ولی نه خودشو میبینه و نه دیگران رو . اصن معلوم نیست چه جوریاست . خسته هم نمیشه . از کینه بدور هست ولی بودن باهاش اصن جذابیت نداره . اینا هر سه تاشون هم مذکر هستند و جایگاه اجتماعی هم کم و بیش دارند. موندم که این تیپ آدمها به چه دردی میخورن ؟ درود. اول باید تعریف از اروم بودن فرد معلوم بشه. یعنی اروم و شل ه؛ کرخت ه ؟ یا اینکه ارامش درونی داره و شادمان ولی پویاست. ب نظرم هر انسانی چیزهایی داره برای یادگرفتن. از نوع اول شخصیتی، دیدم. دومی رو هم دیدم. اولی ها ب مراتب پیچیده تر ان. گاها جبر زندگی باعث ایجاد رخدادهایی شده ک براشون نتیجه های تحمیلی ه با ثباتی گذاشته. و حرفهاشون شنیدن داره. دمومی ها . اکثر ادمهایی هستن ک شر و شلوغی هاشون رو انجام دادن. ی جورایی نمونه پخته تر ادم های پر از استرس این روزا هستن. ک اونها هم قعطا حرفها و تجربیات خوبی دارن برای راهنمایی. پس هر دو این گروه های مفروضف کاملا مفید ان. باید راه استفاده رو متوجه شد. 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ آرومم.. ولی هیچکدوم از اینایی که گفتید رو نیستم.. 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ بدون جسارت و غرض شما در حدی نیستید که تشخیص بدید کسی موجود بدرد نخور و عبث ایه ... شاید اونا هم در مورد شما همین نظرو داشته باشند ضمنا ... به دل نگیر ... من کلا آدم رکی ام ... 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ بدون جسارت و غرض شما در حدی نیستید که تشیص بدید کسی موجود بدرد نخور و عبث ایه ... شاید اونا هم در مورد شما همین نظرو داشته باشند ضمنا ... به دل نگیر ... من کلا آدم رکی ام ... من مشکلی با رک بودن کسی ندارم . فقط اگه میشه با گرو گرفتن مبانی علمی رک بودن رو اکران کن نه با احساس . 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ درود.اول باید تعریف از اروم بودن فرد معلوم بشه. یعنی اروم و شل ه؛ کرخت ه ؟ یا اینکه ارامش درونی داره و شادمان ولی پویاست. ب نظرم هر انسانی چیزهایی داره برای یادگرفتن. از نوع اول شخصیتی، دیدم. دومی رو هم دیدم. اولی ها ب مراتب پیچیده تر ان. گاها جبر زندگی باعث ایجاد رخدادهایی شده ک براشون نتیجه های تحمیلی ه با ثباتی گذاشته. و حرفهاشون شنیدن داره. دمومی ها . اکثر ادمهایی هستن ک شر و شلوغی هاشون رو انجام دادن. ی جورایی نمونه پخته تر ادم های پر از استرس این روزا هستن. ک اونها هم قعطا حرفها و تجربیات خوبی دارن برای راهنمایی. پس هر دو این گروه های مفروضف کاملا مفید ان. باید راه استفاده رو متوجه شد. آروم بودنشون ظاهریه . دچار استرس پنهان نیز هستند که معلوم نمیکنند . یه لغت نامه درونی هم دارن که وقایع رو نه با معنی اصلی , بلکه همه چی رو با لغت نامه خودشون میفهمند و عمل میکنند یا بهش بی توجه اند. غرض بحث شناخت اوناست نه یافتن راهی برای استفاده از اونا . ادامه دارد. . . . . 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ بنظرم اونا حس هیجانیشون فعال نیست. هیچکدومشونم نه اهل سیگارن و نه اهل نوشابه. حتی از تعطیلی و تفریح هم لذت نمیبرن ولی براشون عادی هست. سیگار رو کار خوبی میکنن :vahidrk: وا مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟ پس حوصلشون سرنمیره؟؟؟ زمان بیکاری چکار میکنن؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ یعنی منفعل هستند دیگه ؟ ! منفعل هستند یعنی چی؟ باید توضیح بدی که منظورت چیه؟ من میگم فلانی خیلی سریع عمل میکنه . اونوقت شنونده نمیفهمه اون آدم تو چی سریعه. سرعت راه رفتنشه ؟ سرعت محاسباتشه ؟ سرعت بیانشه و هزار جور سریع بودن داریم که لازمه روشن بشه . این منفعل گفتن شما هم همین حالت رو داره. منفعله یعنی چه جوریه ؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ سیگار رو کار خوبی میکنن :vahidrk:وا مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟ پس حوصلشون سرنمیره؟؟؟ زمان بیکاری چکار میکنن؟ اصولا انسانهای حسّاس برای رفع استرس سیگار میکشند . بله داریم , خوبشم داریم. مشکلی هم نداره. همه جای دنیا هست. حوصله ندارن که سر بره. بجای حوصله , آرامش دارن که زیادی هم هست ولی سر نمیره. 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ اصولا انسانهای حسّاس برای رفع استرس سیگار میکشند . بله داریم , خوبشم داریم. مشکلی هم نداره. همه جای دنیا هست. حوصله ندارن که سر بره. بجای حوصله , آرامش دارن که زیادی هم هست ولی سر نمیره. اینجوری شاید واسه خود طرف عادی باشه ولی واسه اطرافیانش کسل کننده میشه یکنواختی خوب نیست 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ اینجوری شاید واسه خود طرف عادی باشه ولی واسه اطرافیانش کسل کننده میشه یکنواختی خوب نیست دقیقا مشکل منم همینه . 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ دقیقا مشکل منم همینه . به نظر من شاید سخت باشه ولی دوستای طرف اطرافیانش باید کم کم اون شخص و از پیلش بیارن بیرون شاید زمان ببره ولی یه دوست واقعی مطمئنن تا اخرش هست باید از سرگرمی ها تفریح های کوچیک شروع کرد من دیدم بعضیا میگن نمیخوام و راحتمو و حوصله ندارم و......... ولی باید اونو همراهی کرد تا کم کم با دنیای خارج از دنیای خودش روبه رو بشه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ آروم بودن با اون آرامش مطلقی که دارن متفاوته... من آرومم ولی خواهرم نه....بعد20سال زندگی الان همه بیشتر از من راضی ترن نسبت به اون.... آروم بودن تو دوران کودکی که باشه بهش میگن طرف گوشه نشینه فعال باشه میگن بیش فعاله.... ولی باور کنید آروم بودن فرق داره با این تفکری که شما از اون 3نفر به دست آوردید.... 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ من خودم انسان آرومی نیستم. ولی دور و برم پر از انسانهای آرومه. دارم روشون کار میکنم ببینم این جور ادما زندگی رو چه جوری میفهمند. سه تاشونو زیر ذره بین گذاشتم. اولی آرومه وموفق هم هست ولی هیچوقت از موسیقی و رسانه چیزی نمیفهمه. یعنی امکانات داره ولی لذتش رو اصن نمیبره. دومی آرومه که اونم متوجه دور و برش نیست و روابط عمومیش به حد بلوغ نرسیده وهنوز هم داره دست و پا میزنه که بتونه یکم موفق بشه. سومی آرومه ولی نه خودشو میبینه و نه دیگران رو . اصن معلوم نیست چه جوریاست . خسته هم نمیشه . از کینه بدور هست ولی بودن باهاش اصن جذابیت نداره . اینا هر سه تاشون هم مذکر هستند و جایگاه اجتماعی هم کم و بیش دارند. موندم که این تیپ آدمها به چه دردی میخورن ؟ در پاسخ به شما باید بگم که شاید اون چیزی که دنبالش هستین تفاوتهای بین درونگراها و برونگراهاست ازونجایی که بروگراها مهاترهای بیشتری برای عرضه کردن کارشون دارن بیشتر تو چشم میان و بهتر میتونن ارتباط برقرار کنن ولی این به این معنی نیست که درونگراها ضعیفن یا اینکه بخاین از خودتون بپرسین که حالا این آدمای آروم به چه دردی میخورن؟ جایی شنیدم که میکفتن خیلی از افراد درونگرا به خاطر اینکه تمرکز بیشتری درونشون دارن بیشتر از برونگراها میتونن به خلاقیت و نوآوری دست پیدا کنن. برای هر دو گروه بهتره که بتونن مهارتهای خودشون رو ارتقا بدن تا بتونن درکی از طرف مقابل پیدا کنن همونطور که برونگرایی صرف میتونه ما رو در یه حد سطحی نگه داره درونگرایی هم از رشد ما و برقراری ارتباط مهم تا حدی جلوگیری میکنه یه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست که میتونین آنلاین ببینین بیشتر درونگرایین یا برونگرا 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده