ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ یکی ار رفیقام رفیقه داره لنگه دنیا داشتیم بحث می کردیم درمورد فیلم 300 بود فکر کنم خیلی شاکی شدم این چه فیلمیه ساختین مگه پادشاهان ما اوران قوتان(غلط املایی ) بودن اینطوری نشونشون دادیم یا سرداران و سربازاشون جزامی بودن خلاصه با توپ و تشر هی گفتم و گفتم بعد بحث سر این بود که بابا اون موقع که شما قاقا لی لی نمی دونستین چیه و از انگلیس با هیبت گاوچرون اومده بودین امریکا ما 6000 سال تاریخ داشتیم و فرهنگ ایرونی و خلاصه از داریوش گرفته تا کوروش گفتم و گفتم ... بعد که باطریم تموم شد یارو یه جمله گفت خوب به قول شما ما گاوچرون بودیم شدیم این شما بودین اون الان چی شدین خلاصه من سکوت اختیار کردم ... خیلی به برجکم خورد الان هم روزه سکوت گرفتم چی میگفتم بهش شما بگین حرفی داریم واسه زدن 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا چی میشه گفت. تمام تمدن ایرانی ما بخاطر اعراب ........... (بخوانید بوووووووووووووققققققققققق) فنا شد. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا چی میشه گفت. تمام تمدن ایرانی ما بخاطر اعراب ........... (بخوانید بوووووووووووووققققققققققق) فنا شد. نه ربطی نداره که اونم هست ها ولی مغزمون چی ارادمون چی غیرتمون چی؟؟؟ ماهنوز فرهنگ مصرف رو یاد نگرفتیم ما احترام متقابل رو یاد نگرفتیم ما اجتماعی بودن و نفع رسودن به مردم رو یاد نگرفتیم فرهنگ ما یه چیزیش هست همش که ربپط نداره به جامعه نه ما کجاها عقب موندیم چرا دوست داریم همش توجیه کنیم و گناه خودمون بندازیم گردن یکی دیگه واقعا ما با این بینش و فرهنگ میتونیم در یه جامعه بقول معروف مترقی و اونوری زندگی کنیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ نه ربطی نداره که اونم هست ها ولی مغزمون چی ارادمون چی غیرتمون چی؟؟؟ماهنوز فرهنگ مصرف رو یاد نگرفتیم ما احترام متقابل رو یاد نگرفتیم ما اجتماعی بودن و نفع رسودن به مردم رو یاد نگرفتیم فرهنگ ما یه چیزیش هست همش که ربپط نداره به جامعه نه ما کجاها عقب موندیم چرا دوست داریم همش توجیه کنیم و گناه خودمون بندازیم گردن یکی دیگه واقعا ما با این بینش و فرهنگ میتونیم در یه جامعه بقول معروف مترقی و اونوری زندگی کنیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم خب تا حالا به علتش فکر کردین؟ به اینکه از کی شروع شد؟ از کی ما فرهنگمون رو از دست دادیم؟ و چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ خب تا حالا به علتش فکر کردین؟ به اینکه از کی شروع شد؟از کی ما فرهنگمون رو از دست دادیم؟ و چرا؟ من میگم لیوان خالی باشه میشه با هرچی پرش کرد بی ربط میگم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ من میگم لیوان خالی باشه میشه با هرچی پرش کرد بی ربط میگم نه اتفاقا کاملا درست میگین. مساله اینه که چرا لیوان خالی شده! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ نه اتفاقا کاملا درست میگین. مساله اینه که چرا لیوان خالی شده! قدرت انسان خیلی بیش ازینه که فقط کپی پیست کنه و طراح نباشه و فکر و اندیشه آزاد نداشته باشه اینطوری هستش که راه حل داره برای هر چیزی و اینطوریاست که لیوان پر میشه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ قدرت انسان خیلی بیش ازینه که فقط کپی پیست کنه و طراح نباشه و فکر و اندیشه آزاد نداشته باشه اینطوری هستش که راه حل داره برای هر چیزی و اینطوریاست که لیوان پر میشه و انگیزه ای قوی براش لازمه! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ و انگیزه ای قوی براش لازمه! داریم فراموشش کردیم کجا بودیم و چرا نمی خواییم برسیم بهش؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ داریم فراموشش کردیم کجا بودیم و چرا نمی خواییم برسیم بهش؟؟ بعضی هامون میخوایم ولی نمیذارن! 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ منم فکر میکنم(البته الان) مشکلات فرهنگی و جامعه ما ربطی به حملهاعراب،ترکها،چنگیزخان و ....نداره!!!!!مشکل از اسلام و دین و جنگهای هزاران ساله نیست....درسته افراط و خرابی جنگ میتونه یه تمدن رو از بین ببره و ضرر مالی و جانی زیادی بزنه که برای ایران اینطور هم بوده اما جنگهای خانمان سوز زیادی برای کشورهای پیشرفته هم اتفاق افتاد ولی اونا راه حل مقابله و استفاده از فرصت را پیداکردن.نه در شعار بلکه در عمل....وقتی خیلی پیشرفتای علمی قرن 20 و 21 رو میخونیم میبینیم توی جنگها چون یه ماده و یه وسیله نبوده چیز دیگری ساخته اند!!! ما فقط به گذشته تکیه میکنیم و بسیار خود بزرگ بین هستیم..میگیم هنر نزدایرانیان است و بس!!!!ما ضریب هوشیمون خیلی بالاست و باهوش ترین مردم دنیا هستیم..بهترینو شریفترین مردم رو داریم..بهترین دین رو داریم.واقعا اینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آدم باهوش و با اخلاق اینه وضع رانندگیش،احترام به سایر آدما ،نگهداری محیط زندگیش،مصرف نعمتها..واقعا اینه وضع کار کردنش،اینه وضع زندگیش که توسری خور باشه یا برای همه اینا فکری میکنه ویه اتحاد واقعی با بقیه مردم مملکتش داره.... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ وطن پرست نیستن ولی نژادپرست هستن خیلی برام عجیبه حاضر نیستن برای پیشرفت کشورشون کاری انجام بدن بعد میگن ما وطن پرستیم مشکل بعدی به نظر من سعی در مستقل بودن از جهانه الان هر کشور بنا بر امکانات و قدرتش بر روی یک سری از صنایع تمرکز می کنه و اون رو در حد جهانی پیش می بره ایران می خواد همه صنایع رو داشته باشه پس نمی تونه پیشرفت کنه و در حد ضعیف می مونه ولی در صورت تمرکز بر روی موارد محدود ولی ارائه در سطح جهانی وضع تغییر خواهد کرد درباره مشکلات فرهنگی هم ایران مشکل فرهنگی نداره البته چیزی که دیده میشه دلیلش نبود قانون درست و نظارت بر اجرای اون هست الان خیلی از کشور ها اگر قانون ها و نظارت ها تغییر کنه وضعی همانند ایران دارند و نکته ی دیگه خیلی از موارد ذکر شده برای ایران در اکثریت جهان مخصوصا آمریکا هم اتفاق می افته پ.ن در مورد نفت هم که یه عده می گن اگر نبود ایران پیشرفت می کرد اگر نبود ایران میشد یه کشوری مثل تاجیکستان یا مغولستان 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ وطن پرست نیستن ولی نژادپرست هستن خیلی برام عجیبه حاضر نیستن برای پیشرفت کشورشون کاری انجام بدن بعد میگن ما وطن پرستیممشکل بعدی به نظر من سعی در مستقل بودن از جهانه الان هر کشور بنا بر امکانات و قدرتش بر روی یک سری از صنایع تمرکز می کنه و اون رو در حد جهانی پیش می بره ایران می خواد همه صنایع رو داشته باشه پس نمی تونه پیشرفت کنه و در حد ضعیف می مونه ولی در صورت تمرکز بر روی موارد محدود ولی ارائه در سطح جهانی وضع تغییر خواهد کرد درباره مشکلات فرهنگی هم ایران مشکل فرهنگی نداره البته چیزی که دیده میشه دلیلش نبود قانون درست و نظارت بر اجرای اون هست الان خیلی از کشور ها اگر قانون ها و نظارت ها تغییر کنه وضعی همانند ایران دارند و نکته ی دیگه خیلی از موارد ذکر شده برای ایران در اکثریت جهان مخصوصا آمریکا هم اتفاق می افته پ.ن در مورد نفت هم که یه عده می گن اگر نبود ایران پیشرفت می کرد اگر نبود ایران میشد یه کشوری مثل تاجیکستان یا مغولستان یه مثال میزنم مگه قوانین رانندگی در تمام جهان مشابه هم نیست خوب نظارت هم که الحمدلله از زمین و دوربین و اسمون داریم ولی چرا این وضعمونه یه مثال دیگه اصلا میگیم نظارت نیست و قوانین خوبی وجود نداره ایا وجدان انسان یا تفکر او چراغ او نیست باید همیشه نظارت باشه للهی کلاهمونو قاضی کنیم یه مثال دیگه حتما باید اب لیتری 3 -4 تومن بشه یا نون دونه 500 تومن تا حیف و میل نکنیم ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ هرکسی یه تعریف و فاکتورهایی از فرهنگ داشته باشه که به خانواده و سطحش،تربیت،تحصیلات،محل زندگی،علایق،سطح فکر و البته ذاتش برمیگیرده....اما من محض شوخی و خنده همه جا امادر پشتش برای شناسایی شخصیت افراد و فرهنگشون چندتا اصل تمدن تعریف کرده ام!!!!!!!!! خیلی ساده است...هنگام ورود به یک اتاق 1.در زدن 2.اجازه ورود خواستن 3.سلام کردن به خوبی 4.درو پشت سر بستن 5.بعد تموم شدن کار تشکر کردن 6.خداحافظی کردن به خوبی 7.درو پشت سر بستن خوب با این اوصاف ما همه جا اصول برخورد خوب اجتماعی رو میبینیم.... من نمیخوام سیاه نمایی کنم یا ناامیدانه سخن بگم..اما در حال حاضر فکر میکنمما ملتی بی فرهنگ بی فکر و بدون پشتکار و راحت طلب هستیم....میگم در حال حاضر.... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ یه مثال میزنم مگه قوانین رانندگی در تمام جهان مشابه هم نیست خوب نظارت هم که الحمدلله از زمین و دوربین و اسمون داریم ولی چرا این وضعمونه یه مثال دیگه اصلا میگیم نظارت نیست و قوانین خوبی وجود نداره ایا وجدان انسان یا تفکر او چراغ او نیست باید همیشه نظارت باشه للهی کلاهمونو قاضی کنیم یه مثال دیگه حتما باید اب لیتری 3 -4 تومن بشه یا نون دونه 500 تومن تا حیف و میل نکنیم ؟؟؟؟ قوانین مشابه هست ولی سطح جریمه ها - جاده ها - امنیت ماشین ها یکسان نیست اگر بحث وجدان باشه مختص ایران نیست و یه مسئله ی جهانی هست یه مورد دیگه که باید بگم اینه که وقتی وقتی آب شد لیتری 4 تومن فرد بچه اش رو طوری تربیت می کنه که صرفه جویی کنه نسل بعد درست تربیت میشه و حتی اگر آب هم ارزون باشه دیگه درست مصرف می کنه (شبیه داستان میمون ها و موز) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ قوانین مشابه هست ولی سطح جریمه ها - جاده ها - امنیت ماشین ها یکسان نیست اگر بحث وجدان باشه مختص ایران نیست و یه مسئله ی جهانی هست یه مورد دیگه که باید بگم اینه که وقتی وقتی آب شد لیتری 4 تومن فرد بچه اش رو طوری تربیت می کنه که صرفه جویی کنه نسل بعد درست تربیت میشه و حتی اگر آب هم ارزون باشه دیگه درست مصرف می کنه (شبیه داستان میمون ها و موز) بند اول در مورد امنیت ماشینها ما نیستیم که پیش پیش پول میریزم به حساب شرکت ها تا خوروهای کم امنیت بخریم ؟؟؟؟ مگه مشتری راه درست رو از تولید کننده نمی خواد هر چند نظارت بر خودروساز نباشه ولی ما سود و زیان شرکت رو با خریدمون تایین می کنیم ببینید چرا باید پول اضافی پرداخت کنیم خوب قبل از اینکه قبض لیتری 3-4 تومنی برامون بیاد به فکرش باشیم همین رو میگن فرهنگ یه مردم بچه که نیستیم حتما باید زور بالا سرمون باشه برای بهبود خودمون چرا باید تلاش نکنیم چرا قبل از وقوع یه مصیبت به فکرش نباشیم و اینده نگری نکنیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ بند اول در مورد امنیت ماشینها ما نیستیم که پیش پیش پول میریزم به حساب شرکت ها تا خوروهای کم امنیت بخریم ؟؟؟؟مگه مشتری راه درست رو از تولید کننده نمی خواد هر چند نظارت بر خودروساز نباشه ولی ما سود و زیان شرکت رو با خریدمون تایین می کنیم ببینید چرا باید پول اضافی پرداخت کنیم خوب قبل از اینکه قبض لیتری 3-4 تومنی برامون بیاد به فکرش باشیم همین رو میگن فرهنگ یه مردم بچه که نیستیم حتما باید زور بالا سرمون باشه برای بهبود خودمون چرا باید تلاش نکنیم چرا قبل از وقوع یه مصیبت به فکرش نباشیم و اینده نگری نکنیم این حرف شما خیلی تخیلی هستش وقتی مردم مجبورن نمی تونن کاری انجام بدن واضحه که قوانین گمرکه که موجب چنین اتفاقی می شه همه می دونن در صورت نبود این قوانین دیگه کسی خودرو ایرانی نمی خره اصلا به همین دلیل دولت این قانون رو بر نمی داره تا بتونه خودرو های بی کیفیت رو بفروشه پول اضافی نیست پول اصلاح شیوه ی مصرف هست این بحث زور بالای سر برای همه ی کشور هاست مختص ایران نیست کشور هایی هم که اینطور نیستن دلیلش همون قانون موز و میمون هست 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ این حرف شما خیلی تخیلی هستش وقتی مردم مجبورن نمی تونن کاری انجام بدن واضحه که قوانین گمرکه که موجب چنین اتفاقی می شه همه می دونن در صورت نبود این قوانین دیگه کسی خودرو ایرانی نمی خره اصلا به همین دلیل دولت این قانون رو بر نمی داره تا بتونه خودرو های بی کیفیت رو بفروشه پول اضافی نیست پول اصلاح شیوه ی مصرف هست این بحث زور بالای سر برای همه ی کشور هاست مختص ایران نیست کشور هایی هم که اینطور نیستن دلیلش همون قانون موز و میمون هست نخره برا یه مدت محدود فکر میکنین چه اتفاقی میوفته ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ نخره برا یه مدت محدود فکر میکنین چه اتفاقی میوفته ؟؟؟ بستگی به زندگی فرد داره مثلا اکثریت افرادی که می شناسم تا اینکه محتاج نباشن پراید نمی خرن ولی وقتی خودروسازان توسط دولت حمایت میشن در صورت تحریم خرید اتفاق خاصی نمی افته اونا صبر می کنن تحریم تموم شه بعد خودرو ها رو با قیمت بالاتر می خرن(تحریم نمی تونه ابدی باشه چون الان خودرو جزو نیاز های مهم انسان هست) 2 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ یکی ار رفیقام رفیقه داره لنگه دنیا داشتیم بحث می کردیم درمورد فیلم 300 بود فکر کنم خیلی شاکی شدم این چه فیلمیه ساختین مگه پادشاهان ما اوران قوتان(غلط املایی ) بودن اینطوری نشونشون دادیم یا سرداران و سربازاشون جزامی بودن خلاصه با توپ و تشر هی گفتم و گفتم بعد بحث سر این بود که بابا اون موقع که شما قاقا لی لی نمی دونستین چیه و از انگلیس با هیبت گاوچرون اومده بودین امریکا ما 6000 سال تاریخ داشتیم و فرهنگ ایرونی و خلاصه از داریوش گرفته تا کوروش گفتم و گفتم ... بعد که باطریم تموم شد یارو یه جمله گفت خوب به قول شما ما گاوچرون بودیم شدیم این شما بودین اون الان چی شدین خلاصه من سکوت اختیار کردم ... خیلی به برجکم خورد الان هم روزه سکوت گرفتم چی میگفتم بهش شما بگین حرفی داریم واسه زدن راستش رو بخاهید اصلن افتخار به تاریخ و پیشینیان (که متاسفانه در جامعه ما بخاطر جلوگیری از رشد بعضی از سیاستها مغرضانه گسترش پیدا کرده!) کاری بیارزش است. این افتخار به گذشته هیچ چیزی رو برای فرد شامل نمیشه جز یک افتخارِ حباب مانند به برخی از اتفاقات که اون فرد هیچ تاثیری در اون نداشته و صرفن به حیث جبر جغرافیایی تولد شامل اون افتخارات شده و چون این حباب در وجود ما ایرانیها بخاطر همون سیاستها بیش از حد باد شده، باعث میشه در حملات به غربیها خیلی ساده ترکیده بشه. «من براین باورم که اگر عصری بیش از حد از تاریخ انباشته شود، این خود از چند جهت برای زندگی زیانبار و خطرناک است. بدین معنی که افراط در توجه به تاریخ، میان دنیای درون و برون تقابل و تضادی ایجاد میکند که نتیجهاش تضعیف شخصیت است.» فریدریش نیچه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده