saba mn 20993 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]اخراج کریس رونالدو به دلیل کتک زدن حریف![/h] [h=2] کريس رونالدو، ستاره پرتغالي رئال، به دليل حمله فيزيکي به بازيگن حريف در ديدار با کوردوبا از بازي اخراج شد.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش "ورزش سه"، رونالدو که هفته گذشته برای سومین بار توپ طلای بهترین بازیکن دنیا را از آن خود کرد، در حالی که تیمش برای رسیدن به گل برتری مقابل کوردوبا تلاش می کرد، با تحریک بازیکن حریف و ممانعت از زدن ضربه، ناگهان کنترلش را از دست داد و ضرباتی را به بازیکن کوردوبا زد که به دریافت کارت قرمز مستقیم مواجه شد. به نظر می رسد مشکلاتی که او در زندگی شخصی اش در هفته گذشته داشته و از نامزدش جدا شده بود، در عصبی بودن او در دیدار امروز بی تاثیر نبود. [/TD] [/TR] [/TABLE] 3
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2015 [TABLE=align: center] [TR] [TD] کوردوبا 1-2 رئال مادريد [h=1]فرار رئال از جهنم کوردوبا با پنالتی گرت بیل[/h] [h=2] رئال مادريد در يک ديدار نفسگير و دشوار و با اقبالي بلند، در زمين کوردوبا به برتري 2-1 دست يافت؛ در حاليکه تا دقيقه 88 بازي با تساوي 1-1 دنبال مي شد.[/h][/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]گزارش کامل تا دقایقی دیگر [/TD] [/TR] [/TABLE] 3
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اینم فیلمش:vahidrk: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 بنده خدا حقم داره با جی افی مث ایرینا شیک کات کردن، معلومه اعصاب و روان براش نمیمونه پ.ن: همچین نوشته حمله فیزیکی فک کردم زد کلا بازیکن حریفو کتلت کرد :icon_razz: 3
afshin18 11175 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 بنده خدا حقم دارهبا جی افی مث ایرینا شیک کات کردن، معلومه اعصاب و روان براش نمیمونه پ.ن: همچین نوشته حمله فیزیکی فک کردم زد کلا بازیکن حریفو کتلت کرد :icon_razz: لازمه تکرار کنم کاته از طرف ایرینا بوده 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 لازمه تکرار کنم کاته از طرف ایرینا بوده دیگه اظهر من الشمسه، شاعر میگه آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است پ.ن: اون علی کاووسی مدیر برنامه هاشه، کلا خیلی صمیمین با هم ولی این قضیه ریلیشنشون فک کنم شایعه باشه 3
afshin18 11175 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 دیگه اظهر من الشمسه، شاعر میگه آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است پ.ن: اون علی کاووسی مدیر برنامه هاشه، کلا خیلی صمیمین با هم ولی این قضیه ریلیشنشون فک کنم شایعه باشه از کریس خوشم نمی آد برا همین تاکید می کنم ولی اگر درست باشه ایشون از دید ما پسر ها قهرمان ملی هست 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 26 فروردین، 2015 از کریس خوشم نمی آد برا همین تاکید می کنم ولی اگر درست باشه ایشون از دید ما پسر ها قهرمان ملی هست من برعکس شما ازش خوشم میاد، بر خلاف شایعات و ظاهرش آدم مغروری نیس، بچه خوبیه و صد البته با اراده ای فولادین 3
afshin18 11175 ارسال شده در 26 فروردین، 2015 من برعکس شما ازش خوشم میاد، بر خلاف شایعات و ظاهرش آدم مغروری نیس، بچه خوبیه و صد البته با اراده ای فولادین ادا هایی که درمیاره غرور کودکانه اش رو نشون می ده مثلا داد زدنش موقعی توپ طلا گرفت (در جهت عکسش غرور مردانه وجود داره که نمونه اش زلاتان هست) بعد دلیل اینکه دوسش ندارم اینه که از لیگ اسپانیا بدم می آد 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 ادا هایی که درمیاره غرور کودکانه اش رو نشون می ده مثلا داد زدنش موقعی توپ طلا گرفت (در جهت عکسش غرور مردانه وجود داره که نمونه اش زلاتان هست)بعد دلیل اینکه دوسش ندارم اینه که از لیگ اسپانیا بدم می آد خوب چرا توپ طلای پارسالش رو نمیگید با پسرش رفت بالا جایزه رو گرفت و اشک شوق ریخت 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 خوب چرا توپ طلای پارسالش رو نمیگید با پسرش رفت بالا جایزه رو گرفت و اشک شوق ریخت پارسال داستانش فرق داشت 4 سال پشت سر هم مسی توپ طلا رو گرفته و رونالدو تو وضع بدی قرار داشت برای همین نتونست خودش رو کنترل کنه البته اشک شوق ربطی به غرور کودکانه نداره بعد رفتار پارسالش که در واقع کولی بازی بود(یعنی با کولی بازی سعی در بردن توپ طلا کرد) هم جالب بود وقتی دید توپ طلا به احتمال زیاد به ریبری می رسه شروع کرد به بازی رسانه ای و قهر کردن که من تو مراسم شرکت نمی کنم این که اینا می خوان حقم رو بخورن و توپ طلا برام ارزشی نداره و اتهام نفوذ شخصی مقامات بالا در سال های قبل و هزار بازی رسانه ای دیگه برای همین مسئولان احمق برا از بین بردن اتهام وقتی دیدن رونالدو تو 2 ماه آخر خوب بازی می کرد رای گیری رو بر خلاف رسمی که بود تمدید کردند تا نظر ها به سمت رونالدو بره و با اختلاف ناچیز اول شه 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 28 فروردین، 2015 پارسال داستانش فرق داشت 4 سال پشت سر هم مسی توپ طلا رو گرفته و رونالدو تو وضع بدی قرار داشت برای همین نتونست خودش رو کنترل کنه البته اشک شوق ربطی به غرور کودکانه نداره بعد رفتار پارسالش که در واقع کولی بازی بود(یعنی با کولی بازی سعی در بردن توپ طلا کرد) هم جالب بود وقتی دید توپ طلا به احتمال زیاد به ریبری می رسه شروع کرد به بازی رسانه ای و قهر کردن که من تو مراسم شرکت نمی کنم این که اینا می خوان حقم رو بخورن و توپ طلا برام ارزشی نداره و اتهام نفوذ شخصی مقامات بالا در سال های قبل و هزار بازی رسانه ای دیگه برای همین مسئولان احمق برا از بین بردن اتهام وقتی دیدن رونالدو تو 2 ماه آخر خوب بازی می کرد رای گیری رو بر خلاف رسمی که بود تمدید کردند تا نظر ها به سمت رونالدو بره و با اختلاف ناچیز اول شه پس بنظر شما حقش هم نبود پارسال دیگه! فقط 2 ماه آخر؟ 2
afshin18 11175 ارسال شده در 28 فروردین، 2015 پس بنظر شما حقش هم نبود پارسال دیگه!فقط 2 ماه آخر؟ به نظرم پارسال اصلا حقش نبود ولی امسال حقش بود(البته همون مسی هم 4 سال پشت سر هم حقش نبود کلا توپ طلا بیشتر به محبوبیت برمی گرده امسال مسی نباید جزو 3 تا بود) شما فوتبال رو دنبال می کنید؟یا داری سر کارمون می ذاری؟ آره قبلش خیلی با اون دو ماه فرق می داشت 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 به نظرم پارسال اصلا حقش نبود ولی امسال حقش بود(البته همون مسی هم 4 سال پشت سر هم حقش نبود کلا توپ طلا بیشتر به محبوبیت برمی گرده امسال مسی نباید جزو 3 تا بود)شما فوتبال رو دنبال می کنید؟یا داری سر کارمون می ذاری؟ آره قبلش خیلی با اون دو ماه فرق می داشت نه آقا سر کار چیه!! فوتبال خارجی رو فقط، کما بیش 2
afshin18 11175 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 نه آقا سر کار چیه!!فوتبال خارجی رو فقط، کما بیش آخه این شکلک اونجا یه جوری بود طرفدار رئالی احتمالا؟ 1
Shiva-M 8295 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 آخه این شکلک اونجا یه جوری بودطرفدار رئالی احتمالا؟ نه قبلنا بارسایی بودم ولی الان دیگه طرفداری و این بحثا رو گذاشتم کنار فرقی نمیکنه برام 2
afshin18 11175 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 نه قبلنا بارسایی بودم ولی الان دیگه طرفداری و این بحثا رو گذاشتم کنار فرقی نمیکنه برام عجیبه دخترا همه عاشق کریستین بودن :دی 2
ارسال های توصیه شده