Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ یه مورد از نزدیک دیدم... بهتره تا میشه از درگیری و تنش و بهم خوردن رابطه پرهیز شه تا کم کم درست شه شرایط. فقط کارها رو ارجاع داده و زمان بندی رو به صورت رسمی اعلام کرده و سروقت هم پیگیر نتیجه کار شد. کاملا رسمی اما بدون درگیری. اگر درست نشد یعنی یا نیرو باهوش نیست یا مدیر مشکل داره. ممنون بله با روشی که گفتم یعنی نادیده گرفتن،تونستم شرایط رو درست کنم.... نیروم دید نمیتونه انتظارات منو براورده کنه.استعفا داد با روی باز پذیرفتم و تموم شد!!!!! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ ممنونبله با روشی که گفتم یعنی نادیده گرفتن،تونستم شرایط رو درست کنم.... نیروم دید نمیتونه انتظارات منو براورده کنه.استعفا داد با روی باز پذیرفتم و تموم شد!!!!! خدارو شکر مسئلتون حل شد ولی کاش درست میشد ... راستی اصطلاح روی باز کجاها استفاده میشه یه چیز دیگه نمی گن؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ خدارو شکر مسئلتون حل شد ولی کاش درست میشد ...راستی اصطلاح روی باز کجاها استفاده میشه یه چیز دیگه نمی گن؟؟؟ همچین افرادی که ثبات کاری ندارن درست بشو نیستن و اصلاح نمیشن....گفتم که بیش از 10کارخونه کار کرده بود و همه جا بیرونش کرده بودن.... چی میگن؟؟؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ همچین افرادی که ثبات کاری ندارن درست بشو نیستن و اصلاح نمیشن....گفتم که بیش از 10کارخونه کار کرده بود و همه جا بیرونش کرده بودن....چی میگن؟؟؟؟:JC_thinking: آدم خودسر؟ يا خيره سر؟ نيروي انقلابي؟! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ آدم خودسر؟يا خيره سر؟ نيروي انقلابي؟! آره والا ....توی نت هم که اول زدم برا جستجو در مورد انصارحزب الله اومد.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده