رفتن به مطلب

مكانيسم هاي طبيعي خوددرماني در درمان آسيب هاي نخاعي


- Nahal -

ارسال های توصیه شده

به نقل از Science Daily، نورون هاي‌ عصبي نخاعي كه انقباضات عضلاني‌ را كنترل مي‌ كنند، بخش نسبتاً خودكاري‌ از سيستم عصبي را در اختيار دارند كه بسياري از عملكردهاي مهم مانند راه رفتن و كنترل مثانه را به عهده دارند. اين اعصاب از طريق فرستنده هايي به نام سروتونين آماده مي‌شوند. اين فرستنده در مغز ايجاد شده و در طناب نخاعي كه در اعصاب به فرستنده سروتونين متصل مي‌گردد، انتشار مي‌يابد. اين فرآيند عصب خاموشي‌ را فعال مي‌كند كه آماده پاسخگويي به خروجي هاي سريع فرستاده شده از مغز است.

در زمان آسيب نخاعي، فرد تمام سروتونين انتشار يافته را از دست مي‌دهد و پيش از اين محققان تصور مي‌كردند كه اين فرستنده هاي سروتونين به حالت غير فعال در مي‌آيد. بلكه به تازگي‌ متوجه شده اند كه اين فرستنده ها در زمان آسيب نخاعي خود به خود و بدون وجود سروتونين فعال مي‌شوند.

به گفته محققان اين فعاليت فرستنده در بهبود عملكردهايي چون راه رفتن عامل مهمي محسوب مي‌شود. اين يافته جديد چگونگي واكنش نخاع و تغييرات ايجاد شده پس از وارد آمدن آسيب به نخاع را نشان مي‌دهد كه نقش مهمي در درمان اين گونه آسيب ها ايفا مي كند. ولي در اينجا مشكلي وجود دارد و آن اين است كه اين فرستنده ها براي‌هميشه فعال باقي مي‌مانند. و همين امر منجر به بروز گرفتگي ماهيچه اي مي‌شود كه در افراد مبتلا به آسيب نخاعي ‌بسيار شايع است. گام بعدي محققان، مطالعه روي چگونگي غير فعال كردن اين فرستنده هاست.

لينک خبر:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منبع خبر: هموطن سلام

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...