.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ای پسر عمویی مهلبانم:w70: چی دوست داری باسه تولدت بدی بهم? چون اونموقع وخ نکرده بودی مثکه کادو منو بدی تو پست گندم یه چیزی توجه مرا به خود جلب نمود در حال متاهل شدن??.? درست دیدم عایا??? الان فک کردم بهترین کادویی که میتونی بهم بدی اینه که زن بگیری یه انجمنی رو راحت کنی...شدی دغدغه همه:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک:happybday: پاینده و موفق باشید:w71: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پیشی جونی....به بهترین آرزوهات برسی. لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ تولدتون رو تبریک میگم .....:icon_gol: امیدورام به آرزوهای قشنگتون برسین و موفق باشین ......:icon_gol: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ عه.. بالاخره تولد مسئول بسیار جوان بخش نرم افزار تالار وزین و پر محتوای صنایع شد :hapydancsmil:.. آقا تبریک میگم..:hapydancsmil:.. امیدوارم ب بهترینا برسید :icon_gol: راستی 1 پیشنهاد دارم.. موقع فوت کردن شمع تولدتون، آرزو کنید آرزوی بچه های انجمن ک مزدوج شدنتونه برآورده بشه بلکه فرجی بشه و شما دوماد شدی تا بریم سراغ جوون بعدی و مشکلاتو ب دست توانمندمان حل کنیم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک. انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مگه 26 دی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم کادوی من: لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ فكر كنم 24 دي بود تولدش استارتر يكم عجله داشته. ترسيده يكي ديگه تاپيكو زودتر بزنه لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک همیشه شاد و سالم وپیروز درکنار عزیزانت باشی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک مهدی جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک آقا مهدی.. انشالله عاقبت بخیر بشین.. راستی مگه تولدتون 26دی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ عنوان تاپیک مشخص کرد تولد کیه :girl_angel: تولـــــــــــــــــد مهدی عزیز ( lean ):vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دوست خوب و عزیزم تولدت مبارک :cakesmileyf: :4uboxsmiley:امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی ، همیشه شاد باشی و شاهد موفقیتهات باشم . :4uboxsmiley: میگم این استاد استاد چیه بچه ها را انداختن نگو همه آتیشا زیر سر فاطیه حالا استاد چی هستم دقیقا دستت مرسی فاطی جون یه دونه ای لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ هوراااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: تفلودت موبالک حفه انگولی ژون!!!. بهترین دوست من در نواندیشان واقعا برازنده عنوان بامعرفت ترین و آقاترین ها هستی... حفه انگولی مهلفون آرزو میکنم عمرت طولانی باشه و به همه آرزوهات برسی. خیلی زود هم دوماد بشی شیلینی بدی بخولیم :hapydancsmil: :happybday::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::w42::w14::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::4uboxsmiley::w330::happy: ای جوووووووووووووووووونم شنگولی نازنین مرسی نی نی تولدت توام مبارک به به تولدتون مبارک:hapydancsmil:ایشالا شاد باشین همیشه مرسی نسیم جان آقا مهدی تولدتون مبارک ارادتمندیم ایمان جان تولدتون مبارک ایشالا بهترین ها رو داشته باشید . :happybday::happybday::happy::happy::w71::w71: قربونت توام به آرزوهات برسی اوه اوه تولد چه فسلیهههههفسیل جان تفلدت موبارکککککک انشالله سال دیگه این موقع سه قلو با مامان بچه ها داشته باشی خخخخخخخخخخ شقی تو فسیلی یا من ایشالا مادر 6 تا بچه دیگه بشی مرسی هه هه! اين كچلم به دنيا اومد؟اين كجاش مهربونه ؟ حالا مهربون هيچي. استااااااااااااد؟!!!!!! اصن قيافش به آبدارچي هم نميخوره چه برسه استاد مهدي جون، كچلم تولدت مبارك بی ریخت دستت ندرده سلااااااااااااااااااااااام بر استاد اکسل ..آقامهدی عزیز ...تبریک بنده رو پذیرا باشید ..ایشا..سالهای سال باسلامتی کامل بهترین روزهار تو زندگی سپری کنی .. ممنون ، استاد که فاطمه شوخی میکنه برازنده خودته مباركه كچل.. شاد باشي هميشهههه كادو يادت نره مررررررررررررضضضضضضضض چرا میخند کچل مرسی فری یه دونه تولدت مبارک قربونت فرهاد جان زنده باشی تولدت مبارک آقا مهدی امیدوارم همیشه سربلند باشی ممنون دوست مهربانم تبریک میگم و امیدوارم بهترینها در زندگی نصیبت بشن ... رفیخ قدیمی چه عجب یاد ما کردی:vahidrk: مرسی به به تولد پیرمرد انجمن رسیدم براتون آرزوی شادی دارم. به به یکی دیکه از نی نی های انجمن ویکی عزیز مرسی تولدت مبارک مجرد در حال متاهل شدنامیدوارم به بهترینها برسی و اینم کادوی خاص من برای بمب سیاسی انجمن مرسی گندمی شایعه پراکنی نکن قرمزش نبود؟ تپلدت مبالک بادا باد ای مهربانم نانا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میسی سودک بلا ملا :hapydancsmil: تولدت مبارک مهدی اینم کادوت دوست من اوف مایه دار انجمن دستت درد نکنه مهندس سهند به به تولد مهدي خودمونه.. تولدت مبارك مهدي.. ايشالله صدسال زنده باشي.. سلامت باشی همیشه مصومی جون:hapydancsmil: تولدتون مبارک ممنون دوست عزیزم میلاد با سعادتتان مبارک... همیشه به خوشی و تولد و شادی ... تولد ششمین فرزندتان را جشن بگیرید... مرسی اردشیر جان شیشمی که خیلی وقت پیش بود من منتظر دهمیشم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ای پسر عمویی مهلبانم:w70:چی دوست داری باسه تولدت بدی بهم? چون اونموقع وخ نکرده بودی مثکه کادو منو بدی تو پست گندم یه چیزی توجه مرا به خود جلب نمود در حال متاهل شدن??.? درست دیدم عایا??? الان فک کردم بهترین کادویی که میتونی بهم بدی اینه که زن بگیری یه انجمنی رو راحت کنی...شدی دغدغه همه:persiana__hahaha: میسی دخمل عموی مهلبانم از همون کت شلوار گندم قرمزشو میخوام:hapydancsmil: به این شایعاتم توجه نکن تولدتون مبارک:happybday:پاینده و موفق باشید:w71: ممنون باغ ملکوت و اینا سلامت باشی همیشه تولدت مبارک پیشی جونی....به بهترین آرزوهات برسی. من پیجی دوستم پیجی که نیستم ممنون عروس شی الهی تولدتون رو تبریک میگم .....:icon_gol:امیدورام به آرزوهای قشنگتون برسین و موفق باشین ......:icon_gol: ممنونم توام به همه ارزوهات برسی عه.. بالاخره تولد مسئول بسیار جوان بخش نرم افزار تالار وزین و پر محتوای صنایع شد :hapydancsmil:.. آقا تبریک میگم..:hapydancsmil:.. امیدوارم ب بهترینا برسید :icon_gol: راستی 1 پیشنهاد دارم.. موقع فوت کردن شمع تولدتون، آرزو کنید آرزوی بچه های انجمن ک مزدوج شدنتونه برآورده بشه بلکه فرجی بشه و شما دوماد شدی تا بریم سراغ جوون بعدی و مشکلاتو ب دست توانمندمان حل کنیم عاقا من هنوز تو عنفوان جوانیم از من بزگتر که زیاده اول مدیرمون رو عروس کنیم بعد من تولدت مبارک.انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مگه 26 دی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم کادوی من: چرا 26 بوده این فاطی زود زده کچلم خودتی مرسی آرزو به دل نمونی دخترم فكر كنم 24 دي بود تولدش استارتر يكم عجله داشته. ترسيده يكي ديگه تاپيكو زودتر بزنه ها دیگه منتظر کادوی تولدت هستم به بهنامم بگو زادروزت خجسته باد اوخی تنها هم دانشگاهی من مرسی همشهری تولدت مبارک همیشه شاد و سالم وپیروز درکنار عزیزانت باشی مرسی سارا جونی زنده باشی تولدتون مبارک تشکر دوس عزیزم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ تبریک به آرزوهات برسی ... مرسی مادریَم :happybday: تولدت مبارک مهدی جان :happybday: :happy: قربونت داداش میگم قصد نداری یکم تغییر ایجاد کنی تولدتون مبارک آقا مهدی..انشالله عاقبت بخیر بشین.. راستی مگه تولدتون 26دی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون سمانه عزیز دیگه تقصیر من نیس تقصیر فاطمس وگرنه من همون 26 دنیا اومدم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ میگم این استاد استاد چیه بچه ها را انداختن نگو همه آتیشا زیر سر فاطیهحالا استاد چی هستم دقیقا دستت مرسی فاطی جون یه دونه ای اول اینکه کی شما رو دعوت کرد؟ چرا زود اومدی ؟ زود زدن تاپیک دلیل داره که فقط من و زهرا میدونیم عزیزی :wubpink: همیشه لبت خندون باشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خودتم که دی ماهی هستی! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده