m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااااااام بر همگی دوستان امروز هم یکی از اون روزای خوبیه ک یکی از فرشته های خدا پا ب زمین گذاشته و شده یکی از مهربون ترین بنده های خدا.. بله.. و اون کسی نیست جز تمنای عزیزم (تمنا 73) امروز فقط و فقط واسه تبریک تولد این دوست عزیزم اومدم انجمن.. دوستان من سرعتم فوق العاده پایینه عکسم نمیتونم آپ کنم دیگه تاپیک از من کیک و کادو و جیغ و دست و هورا و خلاصه مجلس گرم کنیش با شما تمنای عزیزم برات بهترینارو آرزو مندم.. امیدوارم از هر چیزی بهترینش نصیبت بشه و همواره زندگیت توام با نشاط و خوشی و آرامش و یاد خداباشه و سلامت و عاقبت بخیر باشی :w71::happy::happybday::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک تمنا خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ به به به تولد آبجی خوشگل خودمه:hapydancsmil: اینم کیک بفرمایید ایشالا ساله شی آبجی کوچیکه زندگی حکمت اوست چند برگی تو ورق خواهی زد ما بقی را قسمت قسمتت شادی باد تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک تمنا خانم :happybday: :happy: سلام ممنون آقا محمد لطف کردین.زحمت کشیدین ممنون. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااااااام بر همگی دوستانامروز هم یکی از اون روزای خوبیه ک یکی از فرشته های خدا پا ب زمین گذاشته و شده یکی از مهربون ترین بنده های خدا.. بله.. و اون کسی نیست جز تمنای عزیزم (تمنا 73) امروز فقط و فقط واسه تبریک تولد این دوست عزیزم اومدم انجمن.. دوستان من سرعتم فوق العاده پایینه عکسم نمیتونم آپ کنم دیگه تاپیک از من کیک و کادو و جیغ و دست و هورا و خلاصه مجلس گرم کنیش با شما تمنای عزیزم برات بهترینارو آرزو مندم.. امیدوارم از هر چیزی بهترینش نصیبت بشه و همواره زندگیت توام با نشاط و خوشی و آرامش و یاد خداباشه و سلامت و عاقبت بخیر باشی :w71::happy::happybday::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عزیییییییییییزم نمیدونم چطور ازت تشکر کنم. بهترین هدیه رو بهم دادی بهتریت خوشحالی امروزم تو شدی دلیلش عزیز دلم. یه دنیا ازت ممنونم. ایشالا خوشبخت بشی و موفق و سلامت کناره بهترینات. یه عااااالمه دنیایه بچگیمون دوست دارم. ایشالا بتونم جبران کنم. فدات شم.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ به به به تولد آبجی خوشگل خودمه:hapydancsmil: اینم کیک بفرمایید ایشالا ساله شی آبجی کوچیکه زندگی حکمت اوست چند برگی تو ورق خواهی زد ما بقی را قسمت قسمتت شادی باد تولدت مبارک آجییییییی جونیییییی ممنونم گلکم. کیکت عاااااااااالیه خیلییییییی دوسش میدارم.اون کادوتم که بهترینه.وجود خودت برام با ارزش ترینه عروسکم. لطف کردی عزیزم مرسی. آرزوی بهترینا رو دارم برات. قربونت برم. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم ب ارزوهای قشنگت برسی خانومی, سالمو سلامت باشی گلم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم ب ارزوهای قشنگت برسی خانومی, سالمو سلامت باشی گلم عزیزه دلم ممنونم که اومدی خیلی خوشحالم کردی بانو... ممنونم ازت یه دنیا ممنونم. لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تمنا خانوم تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دخی ایشالا عروسی نوت مرسییییییی پیشیییییییییی ایشالا عروسیه خودت.من بچم هنوز.ایشالا با پیشیات عروسی کنیییییی. لطف کردی مرسی داداش مهدی.ارادتمندم. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تمنا خانوم تولدت مبارکامیدوارم همیشه شاد و موفق باشی خیلیییییی ممنونم آقا ایمان بزرگوارید شما لطف کردید. زحمت کشیدید.مرسی. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک تمنا جان مرسی سارا جونی.ممنووووونم بانو. لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ هورااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تفلودت موبالک عسیسم. هزار ساله بشی. ایشالا عروسی توهم بیام قند بسابم کله ت :happybday::2rqfst4::flowerysmile::626gdau::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ هورااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تفلودت موبالک عسیسم. هزار ساله بشی. ایشالا عروسی توهم بیام قند بسابم کله ت :happybday::2rqfst4::flowerysmile::626gdau::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy: الهییییی عزییییییزم ممنون گلم لطف کردی. ایشالا عروسیه خودت عروسکم. ممنوووووووونم. لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولــدت مبارک تمنای عزیز ایشالا تولد صد سالگیتو بگیــری خانوم گل لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولــدت مبارک تمنای عزیز ایشالا تولد صد سالگیتو بگیــری خانوم گل مرسی عزیزه دلم.زحمت کشیدی بانو. سلامت باشی عسلم. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی ممنونم لطف کردی.سلامت باشی همیشه.مچکرم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده