m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 سلااااااااااااااااااااااااااام بر همگی دوستان امروز هم یکی از اون روزای خوبیه ک یکی از فرشته های خدا پا ب زمین گذاشته و شده یکی از مهربون ترین بنده های خدا.. بله.. و اون کسی نیست جز تمنای عزیزم (تمنا 73) امروز فقط و فقط واسه تبریک تولد این دوست عزیزم اومدم انجمن.. دوستان من سرعتم فوق العاده پایینه عکسم نمیتونم آپ کنم دیگه تاپیک از من کیک و کادو و جیغ و دست و هورا و خلاصه مجلس گرم کنیش با شما تمنای عزیزم برات بهترینارو آرزو مندم.. امیدوارم از هر چیزی بهترینش نصیبت بشه و همواره زندگیت توام با نشاط و خوشی و آرامش و یاد خداباشه و سلامت و عاقبت بخیر باشی :w71::happy::happybday::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 14
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 :happybday: تولدت مبارک تمنا خانم :happybday: :happy:
Paroshat 6378 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 به به به تولد آبجی خوشگل خودمه:hapydancsmil: اینم کیک بفرمایید ایشالا ساله شی آبجی کوچیکه زندگی حکمت اوست چند برگی تو ورق خواهی زد ما بقی را قسمت قسمتت شادی باد تولدت مبارک
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 :happybday: تولدت مبارک تمنا خانم :happybday: :happy: سلام ممنون آقا محمد لطف کردین.زحمت کشیدین ممنون.
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 سلااااااااااااااااااااااااااام بر همگی دوستانامروز هم یکی از اون روزای خوبیه ک یکی از فرشته های خدا پا ب زمین گذاشته و شده یکی از مهربون ترین بنده های خدا.. بله.. و اون کسی نیست جز تمنای عزیزم (تمنا 73) امروز فقط و فقط واسه تبریک تولد این دوست عزیزم اومدم انجمن.. دوستان من سرعتم فوق العاده پایینه عکسم نمیتونم آپ کنم دیگه تاپیک از من کیک و کادو و جیغ و دست و هورا و خلاصه مجلس گرم کنیش با شما تمنای عزیزم برات بهترینارو آرزو مندم.. امیدوارم از هر چیزی بهترینش نصیبت بشه و همواره زندگیت توام با نشاط و خوشی و آرامش و یاد خداباشه و سلامت و عاقبت بخیر باشی :w71::happy::happybday::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عزیییییییییییزم نمیدونم چطور ازت تشکر کنم. بهترین هدیه رو بهم دادی بهتریت خوشحالی امروزم تو شدی دلیلش عزیز دلم. یه دنیا ازت ممنونم. ایشالا خوشبخت بشی و موفق و سلامت کناره بهترینات. یه عااااالمه دنیایه بچگیمون دوست دارم. ایشالا بتونم جبران کنم. فدات شم.:icon_gol:
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 به به به تولد آبجی خوشگل خودمه:hapydancsmil: اینم کیک بفرمایید ایشالا ساله شی آبجی کوچیکه زندگی حکمت اوست چند برگی تو ورق خواهی زد ما بقی را قسمت قسمتت شادی باد تولدت مبارک آجییییییی جونیییییی ممنونم گلکم. کیکت عاااااااااالیه خیلییییییی دوسش میدارم.اون کادوتم که بهترینه.وجود خودت برام با ارزش ترینه عروسکم. لطف کردی عزیزم مرسی. آرزوی بهترینا رو دارم برات. قربونت برم.
masi eng 47044 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تولدت مبارک عزیزم ب ارزوهای قشنگت برسی خانومی, سالمو سلامت باشی گلم
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تولدت مبارک عزیزم ب ارزوهای قشنگت برسی خانومی, سالمو سلامت باشی گلم عزیزه دلم ممنونم که اومدی خیلی خوشحالم کردی بانو... ممنونم ازت یه دنیا ممنونم.
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تولدت مبارک دخی ایشالا عروسی نوت مرسییییییی پیشیییییییییی ایشالا عروسیه خودت.من بچم هنوز.ایشالا با پیشیات عروسی کنیییییی. لطف کردی مرسی داداش مهدی.ارادتمندم.
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تمنا خانوم تولدت مبارکامیدوارم همیشه شاد و موفق باشی خیلیییییی ممنونم آقا ایمان بزرگوارید شما لطف کردید. زحمت کشیدید.مرسی.
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 هورااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تفلودت موبالک عسیسم. هزار ساله بشی. ایشالا عروسی توهم بیام قند بسابم کله ت :happybday::2rqfst4::flowerysmile::626gdau::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy:
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 هورااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تفلودت موبالک عسیسم. هزار ساله بشی. ایشالا عروسی توهم بیام قند بسابم کله ت :happybday::2rqfst4::flowerysmile::626gdau::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::w155::w71::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy: الهییییی عزییییییزم ممنون گلم لطف کردی. ایشالا عروسیه خودت عروسکم. ممنوووووووونم.
blue berry 5809 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تولــدت مبارک تمنای عزیز ایشالا تولد صد سالگیتو بگیــری خانوم گل
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تولــدت مبارک تمنای عزیز ایشالا تولد صد سالگیتو بگیــری خانوم گل مرسی عزیزه دلم.زحمت کشیدی بانو. سلامت باشی عسلم.
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی ممنونم لطف کردی.سلامت باشی همیشه.مچکرم.
ارسال های توصیه شده