رفتن به مطلب

دعا برای خواهر زاده سلامت عزیز

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

نمیدونم در جریان هستید یا از 5شنبه خواهر زاده *salamat عزیز توبی بیمارستان بستریه دکترا هنوز چیزی متوجه نشدن قراره که ازمایشهاشو از فردا شروع کنند تا دلیل بیماری رو تشخیص بدن

حالا از تمام دوستان میخوام برای ادرینای کوچولو دست به دعا بشن تا هرچه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و برگرده خونه

amanyojib.jpg

• Like 22
لینک به دیدگاه

اللهم اشف کل مریض

دوستان علاوه بر دعا برای آدرینای عزیز برای خود معصومه جون هم دعا کنید ک کسالتش برطرف بشه.. ان شاء الله ب زودی هردوشون سلامت کاملشونو بدست بیارن

لینک به دیدگاه

سلام

بچه ها من زیاد مهم نیستم توروخدا برای خواهرزاده سه سالم دعاکنید, سالم و سلامت باشه... ازمایش خون داده دکتراگفتن التهاب کبد یا عفونت خونی... دعاکنید درحد احتمال باشه و خواهردادم سالم و سلامت باشه.. از همتون میخوام بادلای مهربونتون براش دعاکنید... :sad0:

لینک به دیدگاه

تا بيست و يك روز بايد تو بيمارستان بستري باشه .. هنوز معلوم نشده بيماريش.. دعا كنيد زود زود خوب شه.. صحيح و سالم بشه:4564:

لینک به دیدگاه

باز هم به حرمت این روزای عزیز از خدا میخوام همه بیماران رو شفا بده ، همچنین کوچولوی عزیز شمارو .

ایشاله که سالها برقرار باشه و خوشبختیشو ببینید...

لینک به دیدگاه

برای هردو تون آرزوی سلامتی می کنم امیدوارم خدا همه بیمارا رو شفا بده وبه شما وآدرینای عزیز سلامتی عاجل عنایت کنه (یا من اسمه دوا وذکره شفاء)

لینک به دیدگاه

9

برای هردو تون آرزوی سلامتی می کنم امیدوارم خدا همه بیمارا رو شفا بده وبه شما وآدرینای عزیز سلامتی عاجل عنایت کنه (یا من اسمه دوا وذکره شفاء)

ممنونم دوست عزیز

لینک به دیدگاه

معصومه جان امیدوارم هم خودت و هم ادرینا جان هر چه زود تر سلامتی کاملتونو به دست بیارید .

:icon_gol:

لینک به دیدگاه
معصومه جان امیدوارم هم خودت و هم ادرینا جان هر چه زود تر سلامتی کاملتونو به دست بیارید .

:icon_gol:

ممنونم درست خوبم ایشالله

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...