مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان نمیدونم در جریان هستید یا از 5شنبه خواهر زاده *salamat عزیز توبی بیمارستان بستریه دکترا هنوز چیزی متوجه نشدن قراره که ازمایشهاشو از فردا شروع کنند تا دلیل بیماری رو تشخیص بدن حالا از تمام دوستان میخوام برای ادرینای کوچولو دست به دعا بشن تا هرچه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و برگرده خونه 22 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشو بدس بیاره لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ امیدوارم زود زود زود سالم و سلامت دوباره به جمع خانوادش برگرده:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ خدایا به حق بزرگیت به بنده کوچکت کمک کن سلامتیشو به دست بیاره. امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیاره. لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اللهم اشف کل مریض دوستان علاوه بر دعا برای آدرینای عزیز برای خود معصومه جون هم دعا کنید ک کسالتش برطرف بشه.. ان شاء الله ب زودی هردوشون سلامت کاملشونو بدست بیارن لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ ایشالا خدا به دل کوچیک و پاکش رحم کنه و برگرده کناره خانوادش سالم و سلامت.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام بچه ها من زیاد مهم نیستم توروخدا برای خواهرزاده سه سالم دعاکنید, سالم و سلامت باشه... ازمایش خون داده دکتراگفتن التهاب کبد یا عفونت خونی... دعاکنید درحد احتمال باشه و خواهردادم سالم و سلامت باشه.. از همتون میخوام بادلای مهربونتون براش دعاکنید... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ تا بيست و يك روز بايد تو بيمارستان بستري باشه .. هنوز معلوم نشده بيماريش.. دعا كنيد زود زود خوب شه.. صحيح و سالم بشه لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ باز هم به حرمت این روزای عزیز از خدا میخوام همه بیماران رو شفا بده ، همچنین کوچولوی عزیز شمارو . ایشاله که سالها برقرار باشه و خوشبختیشو ببینید... لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ برای هردو تون آرزوی سلامتی می کنم امیدوارم خدا همه بیمارا رو شفا بده وبه شما وآدرینای عزیز سلامتی عاجل عنایت کنه (یا من اسمه دوا وذکره شفاء) لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ 9 برای هردو تون آرزوی سلامتی می کنم امیدوارم خدا همه بیمارا رو شفا بده وبه شما وآدرینای عزیز سلامتی عاجل عنایت کنه (یا من اسمه دوا وذکره شفاء) ممنونم دوست عزیز لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ انشالله بزودی زود حالش خوب میشه ايشاللهههه لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ معصومه جان امیدوارم هم خودت و هم ادرینا جان هر چه زود تر سلامتی کاملتونو به دست بیارید . لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ انشالله هرچی زود تر خوب بشه ایشالله عزیزم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ معصومه جان امیدوارم هم خودت و هم ادرینا جان هر چه زود تر سلامتی کاملتونو به دست بیارید . ممنونم درست خوبم ایشالله لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ منم با همه وجودم براش دعا میکنم...صلوات ... دعا....صلوات... ایشالا هرچی زودتر حالش خوب بشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده