رفتن به مطلب

استارت آپ " تهیه غذا از یک محصول"


ارسال های توصیه شده

سلام

حرف زدن چه آسان، عمل کردن چه دشوار

با اینکه خیلی وقت بود حوصله فعالیت مجازی رو نداشتم، تاپیک آقای حدادی جالب به نظر رسید و پست دادم، بعدش خبر رسید که بدو بیا از ایدت دفاع کن:banel_smiley_4:، با یاد خدا دفاعیه خود رو شروع میکنم:ws3:، امیدوارم که ما حصلش جرقه ای بشه برای کارآفرینی و مهم تر از اون کسب درآمد برای کسی که همت کنه و دنبالش بره، واسه همین حق کپی رایت نداره، شما تلاش کن، مباحث رو عملی کن، ما خوشحال میشیم:w02:

-----------------------------

غذا برای انسان مثل سوخت می مونه که نمیشه ازش بسادگی گذشت، انسان هم که موجودی هست تنوع طلب و این ویژگی در تغذیه اش هم به وفور دیده میشه. اصطلاح به یک بار خوردنش که می ارزه رو اگر مورد توجه قرار بدیم متوجه میشیم که میشه از این ویژگی استفاده های فراوان کرد.

آب و هواهای مختلف، باعث تنوع فوق العاده زیادی در محصولات غذایی شده که الان با پیشرفت صنعت حمل و نقل و تغییر در ذائقه مردم صنعت غذا گسترش زیادی پیدا کرده. عوارضی که مصرف مواد شیمیایی به مرور زمان از خودش نشان داد، باعث گرایش مردم به سمت مصرف غذاهای ارگانیک شده. اما مشکلی که این محصولات دارن، عدم تنوع هستش.بنابراین با ایجاد تنوع میشه با قدرت وارد این صنعت شد.

در مرحله اول باید محصولی که دسترسی آسان و قیمت تمام شده کمتری داره رو در هر ناجیه شناسایی کرد و سپس محصولاتی که از آن میتوان گرفت رو مورد ارزیابی قرار داد که با ذائقه چه قومی همخوانی دارد و با چه بسته بندی قابل حمل تر و شیک تر است.

--------------------

 

تا اینجای بحث نظرات خود را بفرمایید تا وارد مباحث ریزتر شویم.

متشکرم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه جورائی دلم میخواد با این ایده موافق باشم. یه نمونه ش که تو ذهنم هست اینه که مثلا تو شهر ما که دوغ محلی خیلی خوشمزه ای داره , تهیه و فروش آش دوغ همیشه باب هست و خیلی ها از این راه کسب درآمد میکنند.

باید فک کنم ببینم چه نوع محصول غذائی رو میتونم برای شهر خودم نام ببرم که بشه با روش استارت آپ ازش یه کسب و کار حسابی راه انداخت.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

 

کارآفرینی در صنعت غذا یکی از مهمترین نیاز های جامعه هست به قول مَثل معروف "آدم از هرچی بگذره از شکمش نمیگذره "

قبل از هرچیز در این راه مسائل بسیار مهمی باید در نظر گرفت که به یکی از مهم ترین اونا مسائل اقتصادی اشاره میکنم

در ابتدا کشاورزان برای تولید محصولات خوب و با کیفیت خام که میخواهند به دست مردم برسونند باید از جنبه اقتصادی تامین باشند و محصولات کشاورزان نه که توسط دلالان با کمترین قیمت خریداری بشه و این ظلم در حق اوناست ,به نظرم تعاونی های در هر شهر یا روستایی با هر تولید محصولی ایجاد بشه و کشاورزان سهام دار اونجا باشند و برای تبدیل و فرآوری محصولات اولیه به مواد غذایی, کارخانه جات در نزدیکی همان محل تولید محصولات با بالاترین سطح ساخته بشه تا از عواملی چون ضایعات کشاورزی کاسته بشه ,افزایش اشتغال در همان شهر یا روستا تا جوانان و نیروی کار بخاطره این مسئله از شهر یا روستای خودش دور نباشند و حتی میتونیم به صادرات محوصلاتمون فکر کنیم چون محصول خوب مشتری جذب میکنه

 

گام بعدی برای هدف , نوع محصولمون هست به هر حال تو منطقه ای محصولاتی وجود داره خاص اون منطقه و جز علایق و مصرف مردم این منطقه هست البته محصول در شهر های دیگه هم طرفدار پیدا میکنه این هدف اصلی باید باشه . محصولی انتخاب کنیم که اول ذائقه مردم بپسنده و هرچه میتونیم تنوع محصول بالا ببریم. قصد تبلیغ جایی نیست فقط یک نمونه مثال میزنم ( کارخونه کاله متنوع ترین ماست ها رو تولید میکنه از جمله : ماست سون ,ماست بادنجان ,ماست بورانی ,ماست میوه ای,ماست یونانی و...) دیگه برای کیفیت محصولاتشم نیاز به تعریف نیست و کاملا اکثرمون اشنا هستیم.

کلمه کیفیت و بهداشت غذا خیلی توجه کنیم, خوب بودن یک محصول از کیفیت و ارزش غذایی اون میشناسند که متاسفانه بعضی کارخانه جات در اول راه کیفیت خوبی ارائه میدن برای جذب مشتری اما بعد جذب مشتری از کیفیت محصول میکاهند برای سود بیشتر که این بزرگترین ضربه بهشون وارد میکنه و همینطور از نظر بهداشتی باید استانداردهای بین اللملی بکار برد

 

بسته بندی از مهمترین ارکان تولید محصولات هست , در مراحل نهایی با بسته بندی محصولات ,محصولات عرضه میشن به فروشگاه ها و مراکز خرید , بسته بندی شکیل و باتوجه به نوع محصول از دید مشتری خیلی مهمه سعی کنید بسته بندی محصولات با نوع محصول تناسب داشته باشه

 

ببخشید زیاد حرف زدم البته در این چند خط هم نمیشه یک محصول تولید کرد چون تمام مراحل تولید مواد غذایی دارای شرایط و قوانین تحت نظارت استاندارد و سازمان غذا هست که کارآفرین حتما باید به این مراکز مراجعه کنه برای مشاوره و راهنمایی بیشتر

امیدوارم اطلاعاتم مورد استفاده قرار بگیره :icon_gol:

لینک به دیدگاه
یه جورائی دلم میخواد با این ایده موافق باشم. یه نمونه ش که تو ذهنم هست اینه که مثلا تو شهر ما که دوغ محلی خیلی خوشمزه ای داره , تهیه و فروش آش دوغ همیشه باب هست و خیلی ها از این راه کسب درآمد میکنند.

باید فک کنم ببینم چه نوع محصول غذائی رو میتونم برای شهر خودم نام ببرم که بشه با روش استارت آپ ازش یه کسب و کار حسابی راه انداخت.

خوشبختانه ایران بقدری تنوع غذایی داره که کافیه هر کدوم از ما فقط یک نگاهی به اطراف خودمون بندازیم تا متوجه بشیم. در کنار این بحث یک سری اغذیه جدید میشه ایجاد کرد که زیاد در این زمینه در کشور بنظرم کار نشده، فست فودها در همه دنیا پراکنده شدن، چون عامل زمان در دنیای پر سرعت امروزه بشدت در نظر گرفته شد. ولی ما چه محصولی رو با این گستردگی به دنیا عرضه کردیم؟ای کاش میشد موادی که در اطرافمون هست و خیلی ارزان وارد بازارهای جهانی میشه رو هم مورد بررسی قرار بدیم تا هم کارآفرینی باشه و هم نوآوری و هم درآمد زایی.

با سلام خدمت دوستان عزیز

 

کارآفرینی در صنعت غذا یکی از مهمترین نیاز های جامعه هست به قول مَثل معروف "آدم از هرچی بگذره از شکمش نمیگذره "

قبل از هرچیز در این راه مسائل بسیار مهمی باید در نظر گرفت که به یکی از مهم ترین اونا مسائل اقتصادی اشاره میکنم

در ابتدا کشاورزان برای تولید محصولات خوب و با کیفیت خام که میخواهند به دست مردم برسونند باید از جنبه اقتصادی تامین باشند و محصولات کشاورزان نه که توسط دلالان با کمترین قیمت خریداری بشه و این ظلم در حق اوناست ,به نظرم تعاونی های در هر شهر یا روستایی با هر تولید محصولی ایجاد بشه و کشاورزان سهام دار اونجا باشند و برای تبدیل و فرآوری محصولات اولیه به مواد غذایی, کارخانه جات در نزدیکی همان محل تولید محصولات با بالاترین سطح ساخته بشه تا از عواملی چون ضایعات کشاورزی کاسته بشه ,افزایش اشتغال در همان شهر یا روستا تا جوانان و نیروی کار بخاطره این مسئله از شهر یا روستای خودش دور نباشند و حتی میتونیم به صادرات محوصلاتمون فکر کنیم چون محصول خوب مشتری جذب میکنه

 

گام بعدی برای هدف , نوع محصولمون هست به هر حال تو منطقه ای محصولاتی وجود داره خاص اون منطقه و جز علایق و مصرف مردم این منطقه هست البته محصول در شهر های دیگه هم طرفدار پیدا میکنه این هدف اصلی باید باشه . محصولی انتخاب کنیم که اول ذائقه مردم بپسنده و هرچه میتونیم تنوع محصول بالا ببریم. قصد تبلیغ جایی نیست فقط یک نمونه مثال میزنم ( کارخونه کاله متنوع ترین ماست ها رو تولید میکنه از جمله : ماست سون ,ماست بادنجان ,ماست بورانی ,ماست میوه ای,ماست یونانی و...) دیگه برای کیفیت محصولاتشم نیاز به تعریف نیست و کاملا اکثرمون اشنا هستیم.

کلمه کیفیت و بهداشت غذا خیلی توجه کنیم, خوب بودن یک محصول از کیفیت و ارزش غذایی اون میشناسند که متاسفانه بعضی کارخانه جات در اول راه کیفیت خوبی ارائه میدن برای جذب مشتری اما بعد جذب مشتری از کیفیت محصول میکاهند برای سود بیشتر که این بزرگترین ضربه بهشون وارد میکنه و همینطور از نظر بهداشتی باید استانداردهای بین اللملی بکار برد

 

بسته بندی از مهمترین ارکان تولید محصولات هست , در مراحل نهایی با بسته بندی محصولات ,محصولات عرضه میشن به فروشگاه ها و مراکز خرید , بسته بندی شکیل و باتوجه به نوع محصول از دید مشتری خیلی مهمه سعی کنید بسته بندی محصولات با نوع محصول تناسب داشته باشه

 

ببخشید زیاد حرف زدم البته در این چند خط هم نمیشه یک محصول تولید کرد چون تمام مراحل تولید مواد غذایی دارای شرایط و قوانین تحت نظارت استاندارد و سازمان غذا هست که کارآفرین حتما باید به این مراکز مراجعه کنه برای مشاوره و راهنمایی بیشتر

امیدوارم اطلاعاتم مورد استفاده قرار بگیره :icon_gol:

به موارد خیلی خوبی اشاره کردید.

اکثر دوستان شمالی خودم میگن در شمال کار نیست، و برای کار ترجیح میدن در سایر استان های دیگه مشغول بشن. ولی مشکل اینجاست که زمینه های کاری به روز نشدن، از پتانسیل عالی کشاورزی و دامداری در شمال برای احداث کارخانه های متعدد میشه استفاده کرد. کشاورز وقتی میبینه محصولی که براش زحمت زیادی کشیده کم ترین سودآوری رو واسه خودش داره، دلسرد میشه و نسل بعدی خانواده ترجیح میده بی خیال بشه و زمین های کشاورزی کم کم از بین بره و تغییر در اکوسیستم و مشکلات بعدی...خاکی که سال ها طول کشیده به این کیفیت برسه خیلی راحت برای موارد دیگه استفاده میشه.

در ناحیه خودم مثال میزنم، گیاه آلورا براحتی کشت میشه و نیاز به آبیاری زیادی هم نداره. اما بازار تقاضایی برای تولید کنندگان کوچک وجود نداره. در صورتیکه شامپو وکرم و کنسرو و چندین محصول دیگه از این گیاه میشه ساخت. اگر یک کارخانه در این منطقه برای این منظور احداث بشه و بخشی از نیاز خود را از تولید کنندگان منطقه بخره باعث رونق کار میشه.

خیلی از موارد دیگر این چنینی در کشور هستن که حتی اسمشون هم به گوش خیلی از ما نخورده ولی پتانسیل بالایی بر کشت در تهیه محصولات متنوع دارن.

 

یک سری از محصولات در آب شور رشد میکنند، یک سری کویر، محیط مرطوب و .... که خوشبختانه تنوع زیست محیطی در ایران بسیار زیاد هست. مشکل بحران آب رو فقط باید با کشاورزی صحیح و اصولی حلش کرد. چه اصراری داریم در مناطقی که کمبود آب داریم محصول با مصرف آب بالا کشت بشه. میشه تمرکز رو بر روی صادرات محصول با مصرف کمتر گذاشت و هم ارز آوری داشت و هم از منابع آبی محافظت کرد.

و یا حتی میشه تا حدودی ذائقه مردم رو تغییر داد. آنقدر مباحث بهم پیوسته هستن که من هم خیلی دارم پراکنده گویی میکنم.:icon_pf (34):

 

اما ایده ای که بذهن خودم رسید، تهیه میوه های خشک کرده بشیوه ای که بجای چیپس و پفک مردم به این محصولات گرایش پیدا کنن. البته امیدوارم مثل آبمیوه ها نشه که بیشتر آب شکر باشه تا آب میوه.

با تغییر در شکل و یا ترکیب کردن میوه ها با مواد دیگه ، بستنی با تکه های میوه و یا حتی چیپس میوه، ترکیب کاکائو با میوه، دمنوش میوه و خیلی موارد متنوع میشه گرفت.

منتظر نظرات شما هستم.ممنون

لینک به دیدگاه
خوشبختانه ایران بقدری تنوع غذایی داره که کافیه هر کدوم از ما فقط یک نگاهی به اطراف خودمون بندازیم تا متوجه بشیم. در کنار این بحث یک سری اغذیه جدید میشه ایجاد کرد که زیاد در این زمینه در کشور بنظرم کار نشده، فست فودها در همه دنیا پراکنده شدن، چون عامل زمان در دنیای پر سرعت امروزه بشدت در نظر گرفته شد. ولی ما چه محصولی رو با این گستردگی به دنیا عرضه کردیم؟ای کاش میشد موادی که در اطرافمون هست و خیلی ارزان وارد بازارهای جهانی میشه رو هم مورد بررسی قرار بدیم تا هم کارآفرینی باشه و هم نوآوری و هم درآمد زایی.

 

به موارد خیلی خوبی اشاره کردید.

اکثر دوستان شمالی خودم میگن در شمال کار نیست، و برای کار ترجیح میدن در سایر استان های دیگه مشغول بشن. ولی مشکل اینجاست که زمینه های کاری به روز نشدن، از پتانسیل عالی کشاورزی و دامداری در شمال برای احداث کارخانه های متعدد میشه استفاده کرد. کشاورز وقتی میبینه محصولی که براش زحمت زیادی کشیده کم ترین سودآوری رو واسه خودش داره، دلسرد میشه و نسل بعدی خانواده ترجیح میده بی خیال بشه و زمین های کشاورزی کم کم از بین بره و تغییر در اکوسیستم و مشکلات بعدی...خاکی که سال ها طول کشیده به این کیفیت برسه خیلی راحت برای موارد دیگه استفاده میشه.

در ناحیه خودم مثال میزنم، گیاه آلورا براحتی کشت میشه و نیاز به آبیاری زیادی هم نداره. اما بازار تقاضایی برای تولید کنندگان کوچک وجود نداره. در صورتیکه شامپو وکرم و کنسرو و چندین محصول دیگه از این گیاه میشه ساخت. اگر یک کارخانه در این منطقه برای این منظور احداث بشه و بخشی از نیاز خود را از تولید کنندگان منطقه بخره باعث رونق کار میشه.

خیلی از موارد دیگر این چنینی در کشور هستن که حتی اسمشون هم به گوش خیلی از ما نخورده ولی پتانسیل بالایی بر کشت در تهیه محصولات متنوع دارن.

 

یک سری از محصولات در آب شور رشد میکنند، یک سری کویر، محیط مرطوب و .... که خوشبختانه تنوع زیست محیطی در ایران بسیار زیاد هست. مشکل بحران آب رو فقط باید با کشاورزی صحیح و اصولی حلش کرد. چه اصراری داریم در مناطقی که کمبود آب داریم محصول با مصرف آب بالا کشت بشه. میشه تمرکز رو بر روی صادرات محصول با مصرف کمتر گذاشت و هم ارز آوری داشت و هم از منابع آبی محافظت کرد.

و یا حتی میشه تا حدودی ذائقه مردم رو تغییر داد. آنقدر مباحث بهم پیوسته هستن که من هم خیلی دارم پراکنده گویی میکنم.:icon_pf (34):

 

اما ایده ای که بذهن خودم رسید، تهیه میوه های خشک کرده بشیوه ای که بجای چیپس و پفک مردم به این محصولات گرایش پیدا کنن. البته امیدوارم مثل آبمیوه ها نشه که بیشتر آب شکر باشه تا آب میوه.

با تغییر در شکل و یا ترکیب کردن میوه ها با مواد دیگه ، بستنی با تکه های میوه و یا حتی چیپس میوه، ترکیب کاکائو با میوه، دمنوش میوه و خیلی موارد متنوع میشه گرفت.

منتظر نظرات شما هستم.ممنون

 

ما باید از تمام جوانب در نظر بگیریم و نباید بیخودی بی گدار به آب زد ,تمام امکانات پیشرفته که در استان یا کلانشهر هست باید در مراکز پراکنده بشه و اینکار هم توسط مسئولین امکان پذیر هست مرکزیت کشاورزی تو منطقه خودشون

در مورد هرکدوم آب و خاک و... هرکدوم موضوع جداگونه دربارش باید بحث و تبادل نظر بشه.

اول اینکه برای رفع کمبود آب استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار کاربردی اما هزینه به نسبت بالایی برای زمین های بسیار بزرگ کشاورزی داره ولی بهترین راه حل هست

دوم اینکه باید سطح زمین های زیر کشت کاهش بدیم به دلیل محدودیت آب و خاک مرغوب

سوم اینکه به دلیل کم بود زمین های کشاورزی میتونیم از کشاورزی عمودی استفاده کنیم یکی از راه حل های رفع کمبود غذای جهانی هم هست و واقعا تاثیر زیادی داره

این نمونه ی از کشاورزی عمودی :

pefhz2vrc2whg9ytqxmf.jpg

خب گیاه آلئورا طبق گفته شما نیاز آبی کمتری داره , اطلاعاتی در مورد علاقه مردم در مورد مصرف این گیاه اطلاعات دارین ؟ مردم چقدر از این گیاه مفید استفاده میکنند ؟ ,باید محصولات تولیدی بازار پسند هم باشه در نظر بگیرین

 

ایده شما هم جالب هست ,همون تولید برگه های میوه به روش سنتی روستاییان اما ما با تکنولوژی و همچنین رعایت بهداشت و استاندارد میتونیم تو کارخونه تولید کنیم

به نظرم ایده خوبی هست ولی از نظر تغذیه نیاز اساسی بدن نیست چون آبی که از این میوه های خشک شده تبخیر میشه سرشار از مواد مغذی و بیشتر اینجور محصولات برای شرایط خاص مثل اینکه برای کوهنوردی یا جایی که امکانات زیادی نداریم و حمل راهتری داره استفاده میشه و یا تنقلات غیر فصل مصرف کنیم

اما با این وجود دارای خواصی هم هست به نظرم در کنار مصرف میوه تازه مصرف میوه های خشک هم خیلی مفیده , ولی مصرف میوه خشک باعث نشه میوه تازه رو از سبد غذایی حذف کنیم .

لینک به دیدگاه
ما باید از تمام جوانب در نظر بگیریم و نباید بیخودی بی گدار به آب زد ,تمام امکانات پیشرفته که در استان یا کلانشهر هست باید در مراکز پراکنده بشه و اینکار هم توسط مسئولین امکان پذیر هست مرکزیت کشاورزی تو منطقه خودشون

در مورد هرکدوم آب و خاک و... هرکدوم موضوع جداگونه دربارش باید بحث و تبادل نظر بشه.

اول اینکه برای رفع کمبود آب استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار کاربردی اما هزینه به نسبت بالایی برای زمین های بسیار بزرگ کشاورزی داره ولی بهترین راه حل هست

دوم اینکه باید سطح زمین های زیر کشت کاهش بدیم به دلیل محدودیت آب و خاک مرغوب

سوم اینکه به دلیل کم بود زمین های کشاورزی میتونیم از کشاورزی عمودی استفاده کنیم یکی از راه حل های رفع کمبود غذای جهانی هم هست و واقعا تاثیر زیادی داره

این نمونه ی از کشاورزی عمودی :

pefhz2vrc2whg9ytqxmf.jpg

خب گیاه آلئورا طبق گفته شما نیاز آبی کمتری داره , اطلاعاتی در مورد علاقه مردم در مورد مصرف این گیاه اطلاعات دارین ؟ مردم چقدر از این گیاه مفید استفاده میکنند ؟ ,باید محصولات تولیدی بازار پسند هم باشه در نظر بگیرین

 

ایده شما هم جالب هست ,همون تولید برگه های میوه به روش سنتی روستاییان اما ما با تکنولوژی و همچنین رعایت بهداشت و استاندارد میتونیم تو کارخونه تولید کنیم

به نظرم ایده خوبی هست ولی از نظر تغذیه نیاز اساسی بدن نیست چون آبی که از این میوه های خشک شده تبخیر میشه سرشار از مواد مغذی و بیشتر اینجور محصولات برای شرایط خاص مثل اینکه برای کوهنوردی یا جایی که امکانات زیادی نداریم و حمل راهتری داره استفاده میشه و یا تنقلات غیر فصل مصرف کنیم

اما با این وجود دارای خواصی هم هست به نظرم در کنار مصرف میوه تازه مصرف میوه های خشک هم خیلی مفیده , ولی مصرف میوه خشک باعث نشه میوه تازه رو از سبد غذایی حذف کنیم .

 

خب یک مقدار به همون حاشیه بپردازیم:ws3:

کشاورزی عمودی واسه یک سری از صیفی جات و سبزیجات جواب میده، مثل قارچ که به همین شیوه کشت میشه، ولی واسه درخت ها که نمیشه. اما واسه اونا هم خودتون راه حل رو بیان کردید، آبیاری قطره ای. بیشترین هزینه این آبیاری فکر کنم در مدت زمانی هست که میگن پمپ باید روشن باشه درسته؟ چون شلنگ ها که پلاستیکی هستن و هزینه چندانی نداره. واسه رفع این مشکل نمیشه در بالای پمپ یک مخزن پلی اتیلن که روی پایه قرار گرفته بزارن و یا اصلا بتونیش رو بسازن و آب رو به اونجا پمپ کنن و سپس به مرور به زمین تزریق کنند؟

درست هست که تامین غذا مهمه ولی شیوه تهیه رو هم باید در نظر گرفت. بنحوی که در جهان باز تمایل به سمت محصولات ارگانیک زیاد شده. پس در حد امکان باید بر حفظ زمین های کشاورزی اصرار داشت و نگذاشت بسادگی تغییر کاربری بدن.

----------------------------------------------------

چند سالی هست که تولیدکننده های محصولات مرتبط با پوست یاد گرفتن از اسم آلوئه ورا برای فروش بیشتر محصولات خودشون استفاده کنند چون در بین خانوم ها بسیار طرفدار داره. حتما شاخه های جدا شدش رو دیدید که در عطاری میفروشن. تکثیر این گیاه بسیار مناسب هست و گیاه جدید در کنار اصلی سر از خاک بیرون میاره. من خودم از یک گیاه، الان به هشت تا رسوندم.

و نوشیدنیش رو هم درست کردم که بسیار خوش طعم بود. البته اصلش خیلی تلخ هست ولی با چند بار جوشاندن تلخیش میره.فکر کنم خواصش هم میره البته:whistle:

 

در کل آلوئه ورا مثال بود از این نمونه گیاهان در کشور خیلی زیاد است که در سازمان جهادکشاورزی میشه لیستی ازشون پیدا کرد.

 

دقیقا، هیچ چیز جای میوه طبیعی و تازه رو نمیگیره ولی هدف من حذف خوراکی های نا سالم دیگه و جایگزین نمودن آن با این محصولات بود:w16:

 

یک نمونه محصول دیگه که میشه روش کار کرد، جوانه حبوبات هستن. جوانه گندم بسیار شایع هست اما جوانه عدس، لوبیا، نخود، ماش،لپه هم میشه گرفت و بصورت تازه و یا خشک شده وارد بازار کرد.

همچینین آرد نخود و برنج در یازار هست، اما شاید کمتر کسی از آرد عدس استفاده کرده باشه. من با محصولات کشاورزی آشنایی چندانی ندارم اما بنظر شما حبوباتی هست که کشتش نسبت به گندم ساده تر باشه و آب کمتری مصرف کنه و بشه ازش آرد گرفت؟

لینک به دیدگاه
خب یک مقدار به همون حاشیه بپردازیم:ws3:

کشاورزی عمودی واسه یک سری از صیفی جات و سبزیجات جواب میده، مثل قارچ که به همین شیوه کشت میشه، ولی واسه درخت ها که نمیشه. اما واسه اونا هم خودتون راه حل رو بیان کردید، آبیاری قطره ای. بیشترین هزینه این آبیاری فکر کنم در مدت زمانی هست که میگن پمپ باید روشن باشه درسته؟ چون شلنگ ها که پلاستیکی هستن و هزینه چندانی نداره. واسه رفع این مشکل نمیشه در بالای پمپ یک مخزن پلی اتیلن که روی پایه قرار گرفته بزارن و یا اصلا بتونیش رو بسازن و آب رو به اونجا پمپ کنن و سپس به مرور به زمین تزریق کنند؟

درست هست که تامین غذا مهمه ولی شیوه تهیه رو هم باید در نظر گرفت. بنحوی که در جهان باز تمایل به سمت محصولات ارگانیک زیاد شده. پس در حد امکان باید بر حفظ زمین های کشاورزی اصرار داشت و نگذاشت بسادگی تغییر کاربری بدن.

----------------------------------------------------

چند سالی هست که تولیدکننده های محصولات مرتبط با پوست یاد گرفتن از اسم آلوئه ورا برای فروش بیشتر محصولات خودشون استفاده کنند چون در بین خانوم ها بسیار طرفدار داره. حتما شاخه های جدا شدش رو دیدید که در عطاری میفروشن. تکثیر این گیاه بسیار مناسب هست و گیاه جدید در کنار اصلی سر از خاک بیرون میاره. من خودم از یک گیاه، الان به هشت تا رسوندم.

و نوشیدنیش رو هم درست کردم که بسیار خوش طعم بود. البته اصلش خیلی تلخ هست ولی با چند بار جوشاندن تلخیش میره.فکر کنم خواصش هم میره البته:whistle:

 

در کل آلوئه ورا مثال بود از این نمونه گیاهان در کشور خیلی زیاد است که در سازمان جهادکشاورزی میشه لیستی ازشون پیدا کرد.

 

دقیقا، هیچ چیز جای میوه طبیعی و تازه رو نمیگیره ولی هدف من حذف خوراکی های نا سالم دیگه و جایگزین نمودن آن با این محصولات بود:w16:

 

یک نمونه محصول دیگه که میشه روش کار کرد، جوانه حبوبات هستن. جوانه گندم بسیار شایع هست اما جوانه عدس، لوبیا، نخود، ماش،لپه هم میشه گرفت و بصورت تازه و یا خشک شده وارد بازار کرد.

همچینین آرد نخود و برنج در یازار هست، اما شاید کمتر کسی از آرد عدس استفاده کرده باشه. من با محصولات کشاورزی آشنایی چندانی ندارم اما بنظر شما حبوباتی هست که کشتش نسبت به گندم ساده تر باشه و آب کمتری مصرف کنه و بشه ازش آرد گرفت؟

 

روش هایی که من بیان کردم برای افزایش عملکرد در کشاورزی و زراعت بود و هرکدوم در جایگاه خاص خودش هست

بالاخره پمپ آب بله هزینه بالایی با توجه به وسعت زمین و ناهمواری ها زمین داره مدت زمانش مورد توجه و بحث دیگه در این رابطه شلنگ های آبیاری تحت فشار تو یکی از نمایشگاه مربوطه رفته بودم پرسیدم از جنس پلی اتیلن بود گفتن دوامش حداکثر یک تا دوسال (به ندرت ) چون در مقابل عوامل محیطی ,نور خورشید و تحت تاثیر خاک فرسوده میشه و باید تعویض کرد این شلنگ ها رو ولی به هرحال کسی که به دنبال پیشرفت هست باید هزینه کنه تا جواب بگیره

 

خب به طور کلی بخوام بگم کشاورزی کاملا بحث گسترده ای داره و میشه گفت هرکدوم از موضوعاتی که ما بحث میکنیم یا خواهیم کرد به یکی از رشته ها و گرایش های کشاورزی مربوط میشه و کارشناسای مختلف باید صحبت کنند :w02:

 

حرفتون کاملا قبول دارم و بحث من فقط تولید بی پایه و اساس نیست و با یک مثال حرفتونو کامل میکنم :

کارخونه زر ماکارون و یا تک ماکارون کارخانه های نام آشنایی برای همه ما هست و تولیدات مواد غذایی اونا هم با بالا ترین کیفیت دیدیم ,کارخونه زر ماکارون با خریداری زمین های بزرگ زراعی گندم و با کاشت داشت و برداشت گندم تحت نظارت کارشناسای خودش تونسته به یکی از برندهای معتبر تبدیل بشه از تولید >به مصرف .این کارخونه اولین بار از نوعی گندم به نام دوروم برای تولید سمولینا که ماده اولیه و پایه ماکارونی سبوس دار هست (سمولینا همون سبوس) استفاده کرد البته الان کارخانه جات دیگه هم دارند استفاده میکنند. آرد سمولینا در همه جهان کاملا شناخته شده هست و سرشار از بتا کاروتن و نوعی آنتی اکسیدان هست این آرد ویتامین B و هیدراتهای کربن غنی تری هم دارد. همچنین ذرات آرد سمولینا از ذرات آرد نول درشت تر است که مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است که نشاسته در مغز ذرات آرد باقی می ماندو لعاب کمتر و چسبندگی ماکارونی ها به مراتب کمتر خواهد بود و نهایتاً منجر به تولید محصول باکیفیت تر خواهد شد.

 

پس نتیجه میگیریم از دانه گندمی که کاشته میشه برای تولید محصول تا تبدیل به آرد سمولینا و تهیه ماکارونی همه مراحل کاملا باید زیر نظر باشه و نه اینکه با هر موادی ما محصول تولید کنیم

 

چه تجربه خوبی

آلوئورا در فروشگاه ها نوشیدنی هاشو دیدم و همینطور گیاهشو در عطاری ها ولی تا به حال مصرف نکردم

 

بله درسته ولی متاسفانه جهاد کشاورزی به اونصورت زیاد حمایت نمیکنه اتفاقا منم به آویشن علاقه زیادی دارم و استفاده هفتگی دارم در مورد آویشن خیلی تحقیق و مطالعه کردم و میشه گفت محبوب ترین گیاه دارویی هم هست و کاربرد فراوانی هم داره از دم نوش و جوشانده آویشن بگیرین تا ادویه که در غذاهامون استفاده میکنم و در صنعت داروسازی شربت سرفه و سینه به نام تیمکس که ترکیباتش از آویشن هست که خاصیت ضد سرفه داره ,در مورد هر گیاهی بخوایم کار کنیم باید اطلاعات کافی در موردشون داشته باشیم

 

بله میوه های خشک به عنوان تنقلات ,میان وعده بسیار خوبی هست :a030:

 

بله آشنا هستم با جوانه حبوبات و اتفاقا چقدر هم مغذی هست

 

برای تهیه جوانه از دانه غلات و حبوبات مثل گندم ،یونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبیا سفید ، نخود و … حتی دانه هایی مثل باقلا هم میشه استفاده کرد . جوانه ها را بیشتربه سالاد اضافه میکنن اما با خشک کردن و پودر کردن جوانه میتونیم اونرا به انواع سوپ و آش میشه افزود.در مورد عدس به صورت پودر عدس به آش عدس یا سوپ عدس افزودن

 

طرز تهیه جوانه به صورت یکسان هست باتوجه به نوع محصول و زمان رشدش و تولید جوانه بیشتر از یکی دو روز طول نمیکشه و نیاز آبی زیادی نداره

 

روش تولید جوانه به اینصورت :

 

 

برای تهیه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاک کردن و شستن در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک ولی نور زیاد گذاشته تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند دقت داشته باشید لزومی ندارد که دانه هادر معرض نور مستقیم باشد کافیست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزدیک به پنجره قرار دهید .

 

بعد از یک الی دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد میکند و پوسته دانه را شکافته و سر جوانه از پوسته بیرون میزند . پس از این مرحله آب روی دانه ها را دور بریزید و دانه ها را در دستمال تمیزی بریزید ودرون ظرفی قرار دهید در این زمان چون دانه مرطوب هستند نیاز به اضافه کردن آب نیست ولی روزی دو بار به جوانه ها سرکشی کنید و لبه دستمال را کنار بزنید و با تکان دادن دستمال سعی کنید دانه ها را زیر و رو کرده و با اسپری کردن آب بر روی آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهید به این نکته توجه داشته باشید که در زیر جوانه آب جمع نشود چون این امر بخصوص در فصل تابستان که هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها میشود

 

اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف ۳ الی ۵ روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید ویا جوانه انواع حبوبات را تهیه و پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد .

 

 

پ.ن :کاش دوستان بیشتری هم در این مبحث شرکت کنند تا از نظراتشون استفاده ببریم

لینک به دیدگاه

سلام به همگی شما

به نظرم از نوع بحث کردن شما عزیزان مشخصه که میتونید با همفکری شغل ایجاد کنید (البته مسلما به راحتی بحث کردن نیست) ، لطفا جدی بگیرید و با یا علی شروع کنید .

همه ما جوونای ایرانی پتانسیل کار آفرینی رو داریم ، فقط باید باورش کنیم .:ws31:

به عنوان یه هم وطن از همین لحظه برای موفقیتتون دعا میکنم و انرژی مثبت براتون میفرستم . :girl_angel:

 

آرزو میکنم موفق باشید .:girl_angel:

لینک به دیدگاه
روش هایی که من بیان کردم برای افزایش عملکرد در کشاورزی و زراعت بود و هرکدوم در جایگاه خاص خودش هست

بالاخره پمپ آب بله هزینه بالایی با توجه به وسعت زمین و ناهمواری ها زمین داره مدت زمانش مورد توجه و بحث دیگه در این رابطه شلنگ های آبیاری تحت فشار تو یکی از نمایشگاه مربوطه رفته بودم پرسیدم از جنس پلی اتیلن بود گفتن دوامش حداکثر یک تا دوسال (به ندرت ) چون در مقابل عوامل محیطی ,نور خورشید و تحت تاثیر خاک فرسوده میشه و باید تعویض کرد این شلنگ ها رو ولی به هرحال کسی که به دنبال پیشرفت هست باید هزینه کنه تا جواب بگیره

 

خب به طور کلی بخوام بگم کشاورزی کاملا بحث گسترده ای داره و میشه گفت هرکدوم از موضوعاتی که ما بحث میکنیم یا خواهیم کرد به یکی از رشته ها و گرایش های کشاورزی مربوط میشه و کارشناسای مختلف باید صحبت کنند :w02:

 

حرفتون کاملا قبول دارم و بحث من فقط تولید بی پایه و اساس نیست و با یک مثال حرفتونو کامل میکنم :

کارخونه زر ماکارون و یا تک ماکارون کارخانه های نام آشنایی برای همه ما هست و تولیدات مواد غذایی اونا هم با بالا ترین کیفیت دیدیم ,کارخونه زر ماکارون با خریداری زمین های بزرگ زراعی گندم و با کاشت داشت و برداشت گندم تحت نظارت کارشناسای خودش تونسته به یکی از برندهای معتبر تبدیل بشه از تولید >به مصرف .این کارخونه اولین بار از نوعی گندم به نام دوروم برای تولید سمولینا که ماده اولیه و پایه ماکارونی سبوس دار هست (سمولینا همون سبوس) استفاده کرد البته الان کارخانه جات دیگه هم دارند استفاده میکنند. آرد سمولینا در همه جهان کاملا شناخته شده هست و سرشار از بتا کاروتن و نوعی آنتی اکسیدان هست این آرد ویتامین B و هیدراتهای کربن غنی تری هم دارد. همچنین ذرات آرد سمولینا از ذرات آرد نول درشت تر است که مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است که نشاسته در مغز ذرات آرد باقی می ماندو لعاب کمتر و چسبندگی ماکارونی ها به مراتب کمتر خواهد بود و نهایتاً منجر به تولید محصول باکیفیت تر خواهد شد.

 

پس نتیجه میگیریم از دانه گندمی که کاشته میشه برای تولید محصول تا تبدیل به آرد سمولینا و تهیه ماکارونی همه مراحل کاملا باید زیر نظر باشه و نه اینکه با هر موادی ما محصول تولید کنیم

 

چه تجربه خوبی

آلوئورا در فروشگاه ها نوشیدنی هاشو دیدم و همینطور گیاهشو در عطاری ها ولی تا به حال مصرف نکردم

 

بله درسته ولی متاسفانه جهاد کشاورزی به اونصورت زیاد حمایت نمیکنه اتفاقا منم به آویشن علاقه زیادی دارم و استفاده هفتگی دارم در مورد آویشن خیلی تحقیق و مطالعه کردم و میشه گفت محبوب ترین گیاه دارویی هم هست و کاربرد فراوانی هم داره از دم نوش و جوشانده آویشن بگیرین تا ادویه که در غذاهامون استفاده میکنم و در صنعت داروسازی شربت سرفه و سینه به نام تیمکس که ترکیباتش از آویشن هست که خاصیت ضد سرفه داره ,در مورد هر گیاهی بخوایم کار کنیم باید اطلاعات کافی در موردشون داشته باشیم

 

بله میوه های خشک به عنوان تنقلات ,میان وعده بسیار خوبی هست :a030:

 

بله آشنا هستم با جوانه حبوبات و اتفاقا چقدر هم مغذی هست

 

برای تهیه جوانه از دانه غلات و حبوبات مثل گندم ،یونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبیا سفید ، نخود و … حتی دانه هایی مثل باقلا هم میشه استفاده کرد . جوانه ها را بیشتربه سالاد اضافه میکنن اما با خشک کردن و پودر کردن جوانه میتونیم اونرا به انواع سوپ و آش میشه افزود.در مورد عدس به صورت پودر عدس به آش عدس یا سوپ عدس افزودن

 

طرز تهیه جوانه به صورت یکسان هست باتوجه به نوع محصول و زمان رشدش و تولید جوانه بیشتر از یکی دو روز طول نمیکشه و نیاز آبی زیادی نداره

 

روش تولید جوانه به اینصورت :

 

 

برای تهیه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاک کردن و شستن در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک ولی نور زیاد گذاشته تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند دقت داشته باشید لزومی ندارد که دانه هادر معرض نور مستقیم باشد کافیست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزدیک به پنجره قرار دهید .

 

بعد از یک الی دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد میکند و پوسته دانه را شکافته و سر جوانه از پوسته بیرون میزند . پس از این مرحله آب روی دانه ها را دور بریزید و دانه ها را در دستمال تمیزی بریزید ودرون ظرفی قرار دهید در این زمان چون دانه مرطوب هستند نیاز به اضافه کردن آب نیست ولی روزی دو بار به جوانه ها سرکشی کنید و لبه دستمال را کنار بزنید و با تکان دادن دستمال سعی کنید دانه ها را زیر و رو کرده و با اسپری کردن آب بر روی آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهید به این نکته توجه داشته باشید که در زیر جوانه آب جمع نشود چون این امر بخصوص در فصل تابستان که هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها میشود

 

اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف ۳ الی ۵ روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید ویا جوانه انواع حبوبات را تهیه و پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد .

 

 

پ.ن :کاش دوستان بیشتری هم در این مبحث شرکت کنند تا از نظراتشون استفاده ببریم

بسیار عالی:w16:

من خودم هم خیلی دوست داشتم در مورد گیاهان دارویی صحبت کنم، ولی خب چون تاپیک موازی وجود داشت، واردش نشدم...وگرنه همشون فوق العاده هستن...

اما بر گردیم سراغ حبوبات.. واسه کشتشون چه مقدار آب در مقایسه با گندم نیاز هست؟

حالا هدف چیه؟ تغییر ذائقه تا حدودی...مثلا نان جو همه میدونیم خواص زیادی داره ولی خب همه پسند نیست...اما چجوری میشه از آرد حبوبات محصولات جدید گرفت؟ به جای اینکه صرفا با آرد گندم نان رو پخت کنیم، چرا تنوع ایجاد نکنیم؟محصولی که اقتصادی تر و با خواص مساوی و یا بهتری باشه.

سلام به همگی شما

به نظرم از نوع بحث کردن شما عزیزان مشخصه که میتونید با همفکری شغل ایجاد کنید (البته مسلما به راحتی بحث کردن نیست) ، لطفا جدی بگیرید و با یا علی شروع کنید .

همه ما جوونای ایرانی پتانسیل کار آفرینی رو داریم ، فقط باید باورش کنیم .:ws31:

به عنوان یه هم وطن از همین لحظه برای موفقیتتون دعا میکنم و انرژی مثبت براتون میفرستم . :girl_angel:

 

آرزو میکنم موفق باشید .:girl_angel:

ممنون دوست عزیز:icon_gol: از همفکری سایر دوستان نیز خوشحال می شویم.

لینک به دیدگاه
سلام به همگی شما

به نظرم از نوع بحث کردن شما عزیزان مشخصه که میتونید با همفکری شغل ایجاد کنید (البته مسلما به راحتی بحث کردن نیست) ، لطفا جدی بگیرید و با یا علی شروع کنید .

همه ما جوونای ایرانی پتانسیل کار آفرینی رو داریم ، فقط باید باورش کنیم .:ws31:

به عنوان یه هم وطن از همین لحظه برای موفقیتتون دعا میکنم و انرژی مثبت براتون میفرستم . :girl_angel:

 

آرزو میکنم موفق باشید .:girl_angel:

 

درود بر شما :icon_gol:

 

برای شروع هرکاری ابتدا کامل در موردش باید فکر کرد و راه های پیش رو مون در نظر داشته باشیم

 

مرسی انرژی مثبت ,پاینده باشید

 

 

بسیار عالی:w16:

من خودم هم خیلی دوست داشتم در مورد گیاهان دارویی صحبت کنم، ولی خب چون تاپیک موازی وجود داشت، واردش نشدم...وگرنه همشون فوق العاده هستن...

اما بر گردیم سراغ حبوبات.. واسه کشتشون چه مقدار آب در مقایسه با گندم نیاز هست؟

حالا هدف چیه؟ تغییر ذائقه تا حدودی...مثلا نان جو همه میدونیم خواص زیادی داره ولی خب همه پسند نیست...اما چجوری میشه از آرد حبوبات محصولات جدید گرفت؟ به جای اینکه صرفا با آرد گندم نان رو پخت کنیم، چرا تنوع ایجاد نکنیم؟محصولی که اقتصادی تر و با خواص مساوی و یا بهتری باشه.

 

 

بله تاپیک گیاهان دارویی دیدم امیدوارم به نتیجه برسند ,اگر همت بزارند حتما موفق میشن

 

خب مقدار آب بستگی به اندازه دانه ما داره , هر چقدر دانه کوچکتر باشه مقدار زمان خیساندن برای آماده شدن جوانه زنی کمتره ,معمولا برای لوبیا و حبوبات حدود 10 تا 12 ساعت زمان لازمه

 

در مورد جو فواید فراوانی شنیدم معمولا کسایی هم از نان جو استفاده میکنند برای رژیم و لاغری

اگه نان جو به عنوان نان روزمره مصرف کنیم نشاسته های غذامون براحتی هضم میکنه و برای رفع تشنگی هم تاثیر داره, یک نمونه نان جو هست که با ترکیبات شوید عرضه میشه معمولا افراد چربی خون و کلتسرول دارند استفاده میکنند این ترکیب برام جالب بود ,میشه روی ترکیبات دیگه هم کار کرد!!

 

برای پختن نان از هر آردی نمیتوان نان پخت, معمولا برای پختن نان از آردی استفاده میکنیم که مقدار گلوتن بالایی داشته باشه ,گلوتن باعث میشه نان ما استحکام و تردی خودشو حفظ کنه

از آردهای که گلوتن کمتری داره برای پخت کیک و شیرینی استفاده میشه که باعث شکنندگی و تردی در انواع شیرینی میشه

 

میدونم تنها آرد حبوبات برای پخت نان مناسب نیست چون ماندگاری و بافت نان حفظ نمیکنه , در مورد حبوبات مقدار گلوتن آنها اطلاعی ندارم , به نظرم از آرد حبوبات میشه ( با ترکیب چند نوع حبوبات ) یک ماده مغذی و منبع پروتئین ساخت و در انواع سوپ یا غذاها و یا خوراکی ها دلخواه اضافه کرد

 

اما با ترکیب آرد جو (مد نظرمون هست و گلوتن بالایی داره) و آرد حبوبات شاید نانی بشه تولید کرد از نظر تغذیه پروتئین مفیدی هم به بدن میرسونه البته به میزان و درصد آرد حبوبات مصرفی در ترکیب بستگی داره, در اینجا به نانوا نیازمندیم :ws3:

لینک به دیدگاه

 

بله تاپیک گیاهان دارویی دیدم امیدوارم به نتیجه برسند ,اگر همت بزارند حتما موفق میشن

 

خب مقدار آب بستگی به اندازه دانه ما داره , هر چقدر دانه کوچکتر باشه مقدار زمان خیساندن برای آماده شدن جوانه زنی کمتره ,معمولا برای لوبیا و حبوبات حدود 10 تا 12 ساعت زمان لازمه

 

در مورد جو فواید فراوانی شنیدم معمولا کسایی هم از نان جو استفاده میکنند برای رژیم و لاغری

اگه نان جو به عنوان نان روزمره مصرف کنیم نشاسته های غذامون براحتی هضم میکنه و برای رفع تشنگی هم تاثیر داره, یک نمونه نان جو هست که با ترکیبات شوید عرضه میشه معمولا افراد چربی خون و کلتسرول دارند استفاده میکنند این ترکیب برام جالب بود ,میشه روی ترکیبات دیگه هم کار کرد!!

 

برای پختن نان از هر آردی نمیتوان نان پخت, معمولا برای پختن نان از آردی استفاده میکنیم که مقدار گلوتن بالایی داشته باشه ,گلوتن باعث میشه نان ما استحکام و تردی خودشو حفظ کنه

از آردهای که گلوتن کمتری داره برای پخت کیک و شیرینی استفاده میشه که باعث شکنندگی و تردی در انواع شیرینی میشه

 

میدونم تنها آرد حبوبات برای پخت نان مناسب نیست چون ماندگاری و بافت نان حفظ نمیکنه , در مورد حبوبات مقدار گلوتن آنها اطلاعی ندارم , به نظرم از آرد حبوبات میشه ( با ترکیب چند نوع حبوبات ) یک ماده مغذی و منبع پروتئین ساخت و در انواع سوپ یا غذاها و یا خوراکی ها دلخواه اضافه کرد

 

اما با ترکیب آرد جو (مد نظرمون هست و گلوتن بالایی داره) و آرد حبوبات شاید نانی بشه تولید کرد از نظر تغذیه پروتئین مفیدی هم به بدن میرسونه البته به میزان و درصد آرد حبوبات مصرفی در ترکیب بستگی داره, در اینجا به نانوا نیازمندیم :ws3:

 

منظورم از آب مورد نیاز ،آب مصرفی در بخش کشاورزی هست، چون گندم خیلی آب مصرف میکنه و کشتش در همه نواحی مناسب نیست، بدلیل اینکه تامین آب آشامیدنی خیلی مهم هست، دوست دارم نتیجه کار محصولی بشه که باعث صرفه جویی در مصرف آب هم کرده باشیم:w02:

 

من خودم نان جو رو دوست دارم:ws3:(نان امام علی هم میگن جو بوده)پس یکم در موردش بحث کنیم:gnugghender: میزان مصرف آبش و کشتش در مقایسه با گندم چطوره؟ یک گونی آرد گندم در بازار الان چند عرضه میشه؟همین مقدار جو چطور؟

 

در مورد تاریخچه آرد و نان صحبت کنیم. اولین نان ها ترکیباتشون چی بوده؟ در گذر زمان چه تغییری کرده؟ این افزودنی هایی که به نان اضافه میکنند و بقولی خواصش رو از بین میبره چی هست و چجوری میشه حذفشون کرد؟

 

پس برای آزمایش میشه چند نمونه حبوبات رو خیس، بعدش خشک و آسیاب کرد تا آردش بدست بیاد. اما خب خواص این آردها رو ویژگی هاشون رو چجوری میشه متوجه شد؟

 

-----------

ممنون مطالب جالبی از پستتون یاد گرفتم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
منظورم از آب مورد نیاز ،آب مصرفی در بخش کشاورزی هست، چون گندم خیلی آب مصرف میکنه و کشتش در همه نواحی مناسب نیست، بدلیل اینکه تامین آب آشامیدنی خیلی مهم هست، دوست دارم نتیجه کار محصولی بشه که باعث صرفه جویی در مصرف آب هم کرده باشیم:w02:

 

من خودم نان جو رو دوست دارم:ws3:(نان امام علی هم میگن جو بوده)پس یکم در موردش بحث کنیم:gnugghender: میزان مصرف آبش و کشتش در مقایسه با گندم چطوره؟ یک گونی آرد گندم در بازار الان چند عرضه میشه؟همین مقدار جو چطور؟

 

در مورد تاریخچه آرد و نان صحبت کنیم. اولین نان ها ترکیباتشون چی بوده؟ در گذر زمان چه تغییری کرده؟ این افزودنی هایی که به نان اضافه میکنند و بقولی خواصش رو از بین میبره چی هست و چجوری میشه حذفشون کرد؟

 

پس برای آزمایش میشه چند نمونه حبوبات رو خیس، بعدش خشک و آسیاب کرد تا آردش بدست بیاد. اما خب خواص این آردها رو ویژگی هاشون رو چجوری میشه متوجه شد؟

 

-----------

ممنون مطالب جالبی از پستتون یاد گرفتم:icon_gol:

 

خب بحثمون وارد زراعت شد :whistle:

زراعت در وسعت بزرگ انجام میشه و کشت پراکنده داره بنابراین نیاز آب کمتری هم داره اما اکثر محصولات ما در بخش زراعت به صورت دیمی کشت میشه (کلمه دیم حتما هم به گوشت خورده آبیاری به وسیله نزولات آسمانی) ,پس در مورد آبیاری تا حدی مشکل برطرفه باید به موارد دیگر توجه بشه .

برای اطلاعات بیشتر به این دو تا تاپیک حتما سر بزنید مطالب مفیدی در مورد زراعت جو و مطالب مورد نیازتون اشاره شده :

زراعت جو دیم

زراعت گیاه جو

 

بله نان بسیار مقوی هست ,در مورد یک گونی آرد اطلاعی ندارم میتونید از نانواهای محل و تو اینترنت قیمت های بروز نهاده های کشاورزی بدست بیارید:w02:

 

تاریخچه نان که با پیدایش بشر بوده ,در ابتدا غلات مثل گندم تبدیل به آرد میکردن اما خیلی سختر از الان که خودتون هم میدونید با سنگ آسیاب که معمولا هم داخل آرد سنگریزه های وجود داشته و به دندونا آسیب میزده الان با تکنولوژی پیشرفته اینکارو انجام میدن , مواردی که باید حذف بشه جوش شیرین هست برای آماده شدن زودتر خمیر برای نان پختن هست که به طور کلی همه نانواها استفاده میکنند مگر نانواهای منصف حتی در غذاهای دیگه هم استفاده میشه ولی مهم ترین مسئله در مورد خوراک نان سبوس اون هست ,سبوس باعث جلوگیری از چاقی و افزایش وزن میشه یعنی باعث سیری و کم شدن غذا میشه و حاوی فیبر هم هست:w16:

 

در گذشته ثروت مندان از نان سفید استفاده میکردند و نان سفید گران بها بود و فقیران از نان تیره اما با پیشرفت علم فهمیدن نان تیره حاوی مواد مغذی و مفید ( از جمله سبوس) و نان سفید خیلی کمتر سبوس در ترکیباتش هست اما با این وجود در حال حاضر هنوزم مردم از نان سفید بیشتر استفاده میکنند :banel_smiley_4:

 

 

خواص حبوبات معمولا سرشار از پروتئین ها و ویتامین ها و املاح معدنی هست

منظورت از ویژگی چیه ؟خب ترکیب چند تا حبوبات در کنارهم یک کمپلکسی از پروتئین و ویتامین ایجاد میکنه و تو نقش تغذیه ای خودشو نشون میده

 

 

شما بالاخره محصول هدف انتخاب کردین ؟

زمین کشاورزی در اختیار دارید برای کشت ؟

اینجور که فهمیدم شما میخواید از تولید به مصرف تحت نظارت خودتون باشه؟درسته؟؟؟

راستی سرمایه و نقدینگی فراموش نشه , شما سرمایه کافی دارین دیگه؟؟ یک کار آفرین اول سرمایه ملاکش هست میگن از صفر تو یک جای کوچیک شروع میکنیم اما خب همونم سرمایه خودشو میخواد :ws3:

 

 

 

 

* یه چند روزی نیستم ,اومدم پاسخاتون میخونم :a030:

لینک به دیدگاه
خب بحثمون وارد زراعت شد :whistle:

زراعت در وسعت بزرگ انجام میشه و کشت پراکنده داره بنابراین نیاز آب کمتری هم داره اما اکثر محصولات ما در بخش زراعت به صورت دیمی کشت میشه (کلمه دیم حتما هم به گوشت خورده آبیاری به وسیله نزولات آسمانی) ,پس در مورد آبیاری تا حدی مشکل برطرفه باید به موارد دیگر توجه بشه .

برای اطلاعات بیشتر به این دو تا تاپیک حتما سر بزنید مطالب مفیدی در مورد زراعت جو و مطالب مورد نیازتون اشاره شده :

زراعت جو دیم

زراعت گیاه جو

 

بله نان بسیار مقوی هست ,در مورد یک گونی آرد اطلاعی ندارم میتونید از نانواهای محل و تو اینترنت قیمت های بروز نهاده های کشاورزی بدست بیارید:w02:

 

تاریخچه نان که با پیدایش بشر بوده ,در ابتدا غلات مثل گندم تبدیل به آرد میکردن اما خیلی سختر از الان که خودتون هم میدونید با سنگ آسیاب که معمولا هم داخل آرد سنگریزه های وجود داشته و به دندونا آسیب میزده الان با تکنولوژی پیشرفته اینکارو انجام میدن , مواردی که باید حذف بشه جوش شیرین هست برای آماده شدن زودتر خمیر برای نان پختن هست که به طور کلی همه نانواها استفاده میکنند مگر نانواهای منصف حتی در غذاهای دیگه هم استفاده میشه ولی مهم ترین مسئله در مورد خوراک نان سبوس اون هست ,سبوس باعث جلوگیری از چاقی و افزایش وزن میشه یعنی باعث سیری و کم شدن غذا میشه و حاوی فیبر هم هست:w16:

 

در گذشته ثروت مندان از نان سفید استفاده میکردند و نان سفید گران بها بود و فقیران از نان تیره اما با پیشرفت علم فهمیدن نان تیره حاوی مواد مغذی و مفید ( از جمله سبوس) و نان سفید خیلی کمتر سبوس در ترکیباتش هست اما با این وجود در حال حاضر هنوزم مردم از نان سفید بیشتر استفاده میکنند :banel_smiley_4:

 

 

خواص حبوبات معمولا سرشار از پروتئین ها و ویتامین ها و املاح معدنی هست

منظورت از ویژگی چیه ؟خب ترکیب چند تا حبوبات در کنارهم یک کمپلکسی از پروتئین و ویتامین ایجاد میکنه و تو نقش تغذیه ای خودشو نشون میده

 

 

شما بالاخره محصول هدف انتخاب کردین ؟

زمین کشاورزی در اختیار دارید برای کشت ؟

اینجور که فهمیدم شما میخواید از تولید به مصرف تحت نظارت خودتون باشه؟درسته؟؟؟

راستی سرمایه و نقدینگی فراموش نشه , شما سرمایه کافی دارین دیگه؟؟ یک کار آفرین اول سرمایه ملاکش هست میگن از صفر تو یک جای کوچیک شروع میکنیم اما خب همونم سرمایه خودشو میخواد :ws3:

 

 

 

 

* یه چند روزی نیستم ,اومدم پاسخاتون میخونم :a030:

چرا سبوس رو از گندم حذف کردن؟

ما یک نان محلی داریم که از آرد نخود (نخودچی نه ها) تهیه میشده ، در حال حاضر هم ترکیب آرد نخود و آرد سفید. ولی خب طعم اصلیش به همون آرد نخودش هست. خیلی بد هست که در ذائقه غذاییمون مواد مفید و پرخاصیت رو داریم حذف میکنیم...ای کاش باز هم میشد عادات درست غذایی رو به روز کرد.

 

من خودم الان شرایطش رو ندارم وگرنه تولید محصولات جدید با استفاده از جو بنظرم مقوی و مفید میتونه باشه. اول تاپیک هم گفته هر کسی تواناییش رو داشته باشه، میتونه از ایده ها استفاده کنه. اما شاید در مقیاس کوچک بتونم در آینده نزدیک عملیش کنم.ولی به عنوان یک تمرین برای کارآفرینی به تاپیک نگاه میکنم. یعنی الان که هدف مشخص شد گام بعدی چی میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه
چرا سبوس رو از گندم حذف کردن؟

ما یک نان محلی داریم که از آرد نخود (نخودچی نه ها) تهیه میشده ، در حال حاضر هم ترکیب آرد نخود و آرد سفید. ولی خب طعم اصلیش به همون آرد نخودش هست. خیلی بد هست که در ذائقه غذاییمون مواد مفید و پرخاصیت رو داریم حذف میکنیم...ای کاش باز هم میشد عادات درست غذایی رو به روز کرد.

 

من خودم الان شرایطش رو ندارم وگرنه تولید محصولات جدید با استفاده از جو بنظرم مقوی و مفید میتونه باشه. اول تاپیک هم گفته هر کسی تواناییش رو داشته باشه، میتونه از ایده ها استفاده کنه. اما شاید در مقیاس کوچک بتونم در آینده نزدیک عملیش کنم.ولی به عنوان یک تمرین برای کارآفرینی به تاپیک نگاه میکنم. یعنی الان که هدف مشخص شد گام بعدی چی میتونه باشه؟

 

معمولا نان سفید با الک کردن (معروف به الک چند صفر) بدست میاد و باعث میشه گلوتن از بین بره , بدتر از اون نان سفید شیمیایی ,معمولا کارخونه جات با مواد شیمایی آرد سفید میکنند که تولید گازهای سمی میکنه و به جای خمیر ترش از مواد شیمیایی استفاده میکنند

سبوس بخش خارجی گندم که در معرض شدید نور خورشید و دارای ویتامین ها زیادی هم هست , در اثر آسیاب چربی گندم به سبوس میچسبه ولی با الک کردن آرد ما این سبوس از نان خود به خود حذف میکنیم و دور میرزیم

 

خب نان محلی آرد نخود با فرآوری و اضافه کردن مواد دیگه به نان , شاید بشه ذائقه پسندش کرد

 

هدف و ایده نو خیلی مهمه در صنعت غذا , ایشالله.. توانایشو دارین فقط همت و سرمایه و دانش تو این راه میخواد , منم استفاده میبرم میخوام اطلاعاتمو تکمیل کنم , برای کارآفرین بودن خیلی باید کار کرد از همه جنبه ,اطلاعات جمع آوری کنیم و از تجارب اشخاص موفق این حرفه درس بگیریم

لینک به دیدگاه
معمولا نان سفید با الک کردن (معروف به الک چند صفر) بدست میاد و باعث میشه گلوتن از بین بره , بدتر از اون نان سفید شیمیایی ,معمولا کارخونه جات با مواد شیمایی آرد سفید میکنند که تولید گازهای سمی میکنه و به جای خمیر ترش از مواد شیمیایی استفاده میکنند

سبوس بخش خارجی گندم که در معرض شدید نور خورشید و دارای ویتامین ها زیادی هم هست , در اثر آسیاب چربی گندم به سبوس میچسبه ولی با الک کردن آرد ما این سبوس از نان خود به خود حذف میکنیم و دور میرزیم

 

خب نان محلی آرد نخود با فرآوری و اضافه کردن مواد دیگه به نان , شاید بشه ذائقه پسندش کرد

 

هدف و ایده نو خیلی مهمه در صنعت غذا , ایشالله.. توانایشو دارین فقط همت و سرمایه و دانش تو این راه میخواد , منم استفاده میبرم میخوام اطلاعاتمو تکمیل کنم , برای کارآفرین بودن خیلی باید کار کرد از همه جنبه ,اطلاعات جمع آوری کنیم و از تجارب اشخاص موفق این حرفه درس بگیریم

پس با یکم باز کردن موضوع در این زمینه خیلی راحت میشه مشتری پر و پا قرص واسه محصول خروجی یافت. چون الان خودم کلی به سبوس علاقه مند شدم:ws3:

با توجه به گفته شما ، بهترین شیوه تهیه آرد از گندم آسیاب کردن آن است؟ از قدیم هم همین شیوه بوده، چی شد که بشر به جای مکانیزم کردن آسیباب های قدیمی به الک کردن رو آورد؟:w58:ذائقه اش عوض شد؟بعد از الک کردن با سبوس های جدا شده چه میکنند؟

شیوه های دیگه ای هم برای محفوظ ماندن سبوس وجود داره؟ بنظر شما اول باید به فکر شیوه ای واسه حفظ سبوس باشیم یا این شیوه به شکلی ارزان در اختیار هست و ما باید بر روی مراحل بعد بحث کنیم؟

لینک به دیدگاه
پس با یکم باز کردن موضوع در این زمینه خیلی راحت میشه مشتری پر و پا قرص واسه محصول خروجی یافت. چون الان خودم کلی به سبوس علاقه مند شدم:ws3:

با توجه به گفته شما ، بهترین شیوه تهیه آرد از گندم آسیاب کردن آن است؟ از قدیم هم همین شیوه بوده، چی شد که بشر به جای مکانیزم کردن آسیباب های قدیمی به الک کردن رو آورد؟:w58:ذائقه اش عوض شد؟بعد از الک کردن با سبوس های جدا شده چه میکنند؟

شیوه های دیگه ای هم برای محفوظ ماندن سبوس وجود داره؟ بنظر شما اول باید به فکر شیوه ای واسه حفظ سبوس باشیم یا این شیوه به شکلی ارزان در اختیار هست و ما باید بر روی مراحل بعد بحث کنیم؟

 

سبوس فواید خیلی زیادی داره اما سعی بشه زیاده روی نشه در مصرفش :whistle:

 

گندم تو سیلوهای نگهداری میکنند توسط آسیاب فشار زیاد باعث جدا شدن بخش خارجی گندم ((سبوس)) میشه که به صورت چربی و روغن خارج میشه , معمولا به صورت مستقیم در آرد آسیاب شده استفاده نمیکنند و الک میکنند چون شاید فکر میکنند آرد سفید تر باشه خالص تر هست:banel_smiley_4:

 

سبوس جدا شده به صورت پودر در فروشگاه ها , عطاری ها , نانوایی به صورت آزاد میفروشند ,و میتونیم همراه با غذا و آبمیوه و شیر.... مصرف کنیم اما مقدار خیلی کم

 

به نظرم شیوه آسیاب کردن مشکلی نداره ولی طریقه الک کردن درست نیست .استاندارد بین اللملی نمیدونم ولی اگه روش های باشه بتونیم ساختار سبوس در ارد حفظ بشه خوبه ولی اگه بیسکویت ساقه طلایی (دایسجتیو) میل کرده باشین اگه بدون چای و یا نوشیدنی های دیگه استفاده کنیم بیسکویت حالت خشکی و انگار تو گلومون گیر کرده دست میده. شاید یکی از مهمترین علت کنار گذاشتن سبوس در ترکیبات آرد آسیاب شده گندم همین باشه !

 

سبوس در حالت کلی در اختیار ما هست و فقط باید روش های نوین بکار برد , به نظرم از همین پودر به دست اومده میتونیم محصولی مثل بیسکویت ساقه طلایی تولید کنیم بهتره

 

البته تو زمینه تخصصی تر و روشهای تولیدی باید پیش متخصصان سازمان غذا و کارشناسان استاندارد رفت و مشاوره گرفت , اطلاعات من در حد دانشجویی هست

لینک به دیدگاه
سبوس فواید خیلی زیادی داره اما سعی بشه زیاده روی نشه در مصرفش :whistle:

 

گندم تو سیلوهای نگهداری میکنند توسط آسیاب فشار زیاد باعث جدا شدن بخش خارجی گندم ((سبوس)) میشه که به صورت چربی و روغن خارج میشه , معمولا به صورت مستقیم در آرد آسیاب شده استفاده نمیکنند و الک میکنند چون شاید فکر میکنند آرد سفید تر باشه خالص تر هست:banel_smiley_4:

 

سبوس جدا شده به صورت پودر در فروشگاه ها , عطاری ها , نانوایی به صورت آزاد میفروشند ,و میتونیم همراه با غذا و آبمیوه و شیر.... مصرف کنیم اما مقدار خیلی کم

 

به نظرم شیوه آسیاب کردن مشکلی نداره ولی طریقه الک کردن درست نیست .استاندارد بین اللملی نمیدونم ولی اگه روش های باشه بتونیم ساختار سبوس در ارد حفظ بشه خوبه ولی اگه بیسکویت ساقه طلایی (دایسجتیو) میل کرده باشین اگه بدون چای و یا نوشیدنی های دیگه استفاده کنیم بیسکویت حالت خشکی و انگار تو گلومون گیر کرده دست میده. شاید یکی از مهمترین علت کنار گذاشتن سبوس در ترکیبات آرد آسیاب شده گندم همین باشه !

 

سبوس در حالت کلی در اختیار ما هست و فقط باید روش های نوین بکار برد , به نظرم از همین پودر به دست اومده میتونیم محصولی مثل بیسکویت ساقه طلایی تولید کنیم بهتره

 

البته تو زمینه تخصصی تر و روشهای تولیدی باید پیش متخصصان سازمان غذا و کارشناسان استاندارد رفت و مشاوره گرفت , اطلاعات من در حد دانشجویی هست

امروز به واژه rye برخورد کردم که به فارسی چاودار ترجمش میکنند، واسه این غله هم خواص خیلی عالی ذکر کرده بودن و در اروپا رایج هست در ایران من تا حالا حتی اسمش رو نشنیده بودم.حتی تحمل پذیریش نسبت به گندم خیلی بهتره. شما باهاش آشنایی دارید؟

 

 

شما بعد از اینکه درستون تموم شد به عنوان یک فارغ التحصیل صنایع غذایی اگر برای خودتون کار کنید که خیلی بهتره. اصلا شما بیا رو همین موضوعات به چشم منبع کسب درآمد نگاه کن:ws3:

 

بله به طنز میگن اگر کسی رو میخوای بکشی در بیایان رها کن و بهش ساقه طلایی بده. جدیدا همون ساقه طلایی سابق با روکش کاکائو دادن که خیلی طرفدار داره و انصافا خوشمزه هم هست. با توجه به آمار بالای مبتلایان به قند در کشور بازار هم به این محصولات نیاز داره چه بهتر که اغذیه سالم وارد این بخش بشه. در این بخش هم خیلی میشه کار کرد. محصولات مشابه دیگری میشناسید؟

لینک به دیدگاه
امروز به واژه rye برخورد کردم که به فارسی چاودار ترجمش میکنند، واسه این غله هم خواص خیلی عالی ذکر کرده بودن و در اروپا رایج هست در ایران من تا حالا حتی اسمش رو نشنیده بودم.حتی تحمل پذیریش نسبت به گندم خیلی بهتره. شما باهاش آشنایی دارید؟

 

 

شما بعد از اینکه درستون تموم شد به عنوان یک فارغ التحصیل صنایع غذایی اگر برای خودتون کار کنید که خیلی بهتره. اصلا شما بیا رو همین موضوعات به چشم منبع کسب درآمد نگاه کن:ws3:

 

بله به طنز میگن اگر کسی رو میخوای بکشی در بیایان رها کن و بهش ساقه طلایی بده. جدیدا همون ساقه طلایی سابق با روکش کاکائو دادن که خیلی طرفدار داره و انصافا خوشمزه هم هست. با توجه به آمار بالای مبتلایان به قند در کشور بازار هم به این محصولات نیاز داره چه بهتر که اغذیه سالم وارد این بخش بشه. در این بخش هم خیلی میشه کار کرد. محصولات مشابه دیگری میشناسید؟

 

چاودار شنیدم درس علوم زراعی ترم های گذشته ,در حد اینکه که آرد مغذی تر از گندم داره به خاطر اینکه سبوس و جوانه به سختی میشه از آن جدا کرد

 

بله قبلا هم گفتم میخوام اطلاعاتمو تکمیل کنم ولی دوست داشتم کاربرای بیشتری بحث و تبادل نظر میکردن و هرکسی اطلاعاتی داره حتی در حد جزیی یا ایده خاصی داره مطرح کنه .

 

صد در صد تلف میشه :ws3: درست همینه محصولات از این قبیل کم نیست مثل بیسکویت با برند جمانه ترکیبش با آرد جو و شهد توت هست که قند طبیعی در ترکیباتش معمولا برای کاهش وزن این بیسکویت استفاده میشه

لینک به دیدگاه
چاودار شنیدم درس علوم زراعی ترم های گذشته ,در حد اینکه که آرد مغذی تر از گندم داره به خاطر اینکه سبوس و جوانه به سختی میشه از آن جدا کرد

 

بله قبلا هم گفتم میخوام اطلاعاتمو تکمیل کنم ولی دوست داشتم کاربرای بیشتری بحث و تبادل نظر میکردن و هرکسی اطلاعاتی داره حتی در حد جزیی یا ایده خاصی داره مطرح کنه .

 

صد در صد تلف میشه :ws3: درست همینه محصولات از این قبیل کم نیست مثل بیسکویت با برند جمانه ترکیبش با آرد جو و شهد توت هست که قند طبیعی در ترکیباتش معمولا برای کاهش وزن این بیسکویت استفاده میشه

پس در ایران هنوز زیاد رایج نشده، جایی کشت میشه؟

 

بله من هم خیلی دوست داشتم، ولی دوستان کم لطفی میکنند:sigh:

------------

چه جالب، اگر موارد بیشتری واسه محصولات مشابه سراغ دارید بفرمایید، چون خیلی دوست دارم تستشون کنم.

لینک به دیدگاه
پس در ایران هنوز زیاد رایج نشده، جایی کشت میشه؟

 

بله من هم خیلی دوست داشتم، ولی دوستان کم لطفی میکنند:sigh:

------------

چه جالب، اگر موارد بیشتری واسه محصولات مشابه سراغ دارید بفرمایید، چون خیلی دوست دارم تستشون کنم.

 

فقط یک گونه میشناسم , گندم با چاودار ژنوم هاشون تلاقی کردن و گباهی به تریتیکاله تولید کردن معمولا خوراک دام میشه , دوستانی که زراعت خوندن حتما اطلاعات کافی در مورد کشت در ایران دارند !

 

- شیر سویا (شیر سویا با شیر گاو فرق داره) شیر سویا کاملا گیاهی منبعی از پروتئین و مصرف باعث کاهش کلسترول و پوکی استخوان میشه و کنترل وزن

 

 

- دوغ کِفیر , صد در صد امتحان کردین جز سالم ترین نوشیدنی هاست با طعم فوق العاده که درمان بیماری های گوارشی ,افسردگی , اضطراب و.... میشه

 

 

- روغن دانه انگور ,در کشورهای پیشرفته به جای روغن های دیگه استفاده میشه ویتامین e فراوانی داره و چون طعم طبیعی غذا رو نگه میداره . میشه برای کباب کردن و پخت و پز از این روغن مفید استفاده کرد , حتی میشه از همان روغن استفاده شده در غذایی دیگر استفاده کرد چون طعم ماندگی نمیگیره . میشه گفت جز سالم ترین روغن چون ماده شیمیایی در ترکیباتش نیست اما گفته میشه چون گرونه و وارداتی در کشور استفاده نمیشه

روغن های مفید دیگه هم هستند مثل : روغن زیتون ,روغن کانولا ,روغن کنجد هر کدوم دارای فواید فراونی هستند

 

 

- گیاه استویا در پاراگوئه , که شیرین‌کننده طبیعی و بدون کالری هست و گفته میشه در آینده جای شکر خواهد گرفت

 

 

و...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...