afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ نه من علی رو شنیدمش فکر نکنم به این خوشگلی باشه علی رو چیکارش کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ علی رو چیکارش کردی؟ منظورش اینه باهاش صحبت کرده ( صداشُ شنیده ) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ علی رو چیکارش کردی؟ کاریش نکردم شنیدمش دیدن کی بود مانند شنیدن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ منظورش اینه باهاش صحبت کرده ( صداشُ شنیده ) می دونم هدف فقط ایجاد جنجال بود کاریش نکردم شنیدمش دیدن کی بود مانند شنیدن تجربه نشون داده معمولا صدا عکس صورته 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ می دونم هدف فقط ایجاد جنجال بود تجربه نشون داده معمولا صدا عکس صورته البته استثنا هم داریم بریم سر حدسمون شبیه افشینم هستش فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ البته استثنا هم داریمبریم سر حدسمون شبیه افشینم هستش فکر کنم استثنا تو همه چیز هست متاسفانه من قبل از استارتر محترم عضو شدم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ البته استثنا هم داریمبریم سر حدسمون شبیه افشینم هستش فکر کنم تا بحال مشکوک ترین فرد جناب سهند خان عزیز هست. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ استثنا تو همه چیز هستمتاسفانه من قبل از استارتر محترم عضو شدم میدونم خواستم بگم شبیه عکس هستین نگفتم شمایید افشین جان 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ تا بحال مشکوک ترین فرد جناب سهند خان عزیز هست. نه خیر من پول میگیرم که گمراه کنم بلی 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ نه خیر من پول میگیرم که گمراه کنم بلی میدونم عامو! چشمای شوما آبیه. بچه ها جناب سهند رو ار لیست پیشنهادی حذف کنید. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ میدونم خواستم بگم شبیه عکس هستین نگفتم شمایید افشین جان باشه قبول فقط در تایید حرفت خدا وکیلی یه مقایسه کن http://www.noandishaan.com/forums/thread139140.html خدا وکیلی اصلا من به این شکلکه نزدیکترم تا به مجهول نسبتا مجهولمون نه خیر من پول میگیرم که گمراه کنم بلی من تایید می کنم سهند بی گناهه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ نخیر همین آق میتی lean هست. شبیه اون یکی آقا مهدی نیست! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ هر چی بیشتر میبینم کمتر به این نتیجه که مهدی باشه میرسم :| کجاش شبیه مهدی ـــه آخه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ آخه خیلی تابلو بازی در میاره مشکوک میزنه. 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ آخه خیلی تابلو بازی در میاره مشکوک میزنه. خی حرف منُ گوش میدن میان برا تابلو بازی دیگه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خی حرف منُ گوش میدن میان برا تابلو بازی دیگه دلوخ ندو دیده! نتیجه رو بگو دیگه بابا! همه اسمها رو گفتیم. کسی نمونده. دیگه باید بریم سراغ دخترا 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دلوخ ندو دیده! نتیجه رو بگو دیگه بابا! همه اسمها رو گفتیم. کسی نمونده. دیگه باید بریم سراغ دخترا دیگه از من گفتن بود خواه پند گیر خواه .... :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ دیگه از من گفتن بود خواه پند گیر خواه .... :| اگه خیلی میخوای لطف کنی راهنمایی درست و حسابی بکن من این همه فعالم. توهم یه حرکتی بکن مینایی خوفناک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده