Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1: بعد از من عضو شده 2: فعال راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... --------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء Lean و کاشف هویت مجهول afshin18 6
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 2 فروردین، 2015 eng sahandlean ایمان نیست؟البته خب سنش از ایمان بیشتر بنظر میاد! ایمان مگه چند سالشه بنده خدا 3
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 ایمان مگه چند سالشه بنده خدا خب منم همینو میگم سن صاحب عکس از ایمان بیشتره 2
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 2 فروردین، 2015 خب منم همینو میگم سن صاحب عکس از ایمان بیشتره منظورم اینه سن صاحب عکسُ خیلی بردی بالا و سن ایمانُ خیلی آوردی پایین 2
afshin18 11176 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 ایمان مگه چند سالشه بنده خدا خودم فهمیدم هر عکسی می آد میگم eng sahand:whistle: 2
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 2 فروردین، 2015 خودم فهمیدم هر عکسی می آد میگم eng sahand:whistle: انقد تکرار کن تا بالاخره درست از آب در بیاد 2
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 منظورم اینه سن صاحب عکسُ خیلی بردی بالا و سن ایمانُ خیلی آوردی پایین من روی حساب اینکه گفتی فعاله گفتم ایمان وگرنه ایمان بعد تو عضو شده + واقعا خسته نباشی با این راهنمایی کردنات! 2
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 2 فروردین، 2015 من روی حساب اینکه گفتی فعاله گفتم ایمان وگرنه ایمان بعد تو عضو شده + واقعا خسته نباشی با این راهنمایی کردنات! خی صاحب عکس هم بعد من عضو شده دیگه + Yw... 2
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 خی صاحب عکس هم بعد من عضو شده دیگه + Yw... عه؟حواسم نبود! + ------------------------------------------------- به علی فاطمی هم مشکوکم! 3
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 2 فروردین، 2015 عه؟حواسم نبود! + ------------------------------------------------- به علی فاطمی هم مشکوکم! 2
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 عه؟حواسم نبود! + ------------------------------------------------- به علی فاطمی هم مشکوکم! :ws28::icon_pf (34): 3
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 :ws28::icon_pf (34): تجربه ثابت کرده اصولا این اداها مخصوص صاحب عکس هست ایندفه هم خودم برنده م!:hapydancsmil: 3
ارسالهای توصیه شده