Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1: بعد از من عضو شده 2: فعال راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... --------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء Lean و کاشف هویت مجهول afshin18 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ ایمان نیست؟ البته خب سنش از ایمان بیشتر بنظر میاد! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ eng sahandlean ایمان نیست؟البته خب سنش از ایمان بیشتر بنظر میاد! ایمان مگه چند سالشه بنده خدا 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ ایمان مگه چند سالشه بنده خدا خب منم همینو میگم سن صاحب عکس از ایمان بیشتره 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ خب منم همینو میگم سن صاحب عکس از ایمان بیشتره منظورم اینه سن صاحب عکسُ خیلی بردی بالا و سن ایمانُ خیلی آوردی پایین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ ایمان مگه چند سالشه بنده خدا خودم فهمیدم هر عکسی می آد میگم eng sahand:whistle: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ خودم فهمیدم هر عکسی می آد میگم eng sahand:whistle: انقد تکرار کن تا بالاخره درست از آب در بیاد 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ منظورم اینه سن صاحب عکسُ خیلی بردی بالا و سن ایمانُ خیلی آوردی پایین من روی حساب اینکه گفتی فعاله گفتم ایمان وگرنه ایمان بعد تو عضو شده + واقعا خسته نباشی با این راهنمایی کردنات! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ من روی حساب اینکه گفتی فعاله گفتم ایمان وگرنه ایمان بعد تو عضو شده + واقعا خسته نباشی با این راهنمایی کردنات! خی صاحب عکس هم بعد من عضو شده دیگه + Yw... 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ خی صاحب عکس هم بعد من عضو شده دیگه + Yw... عه؟حواسم نبود! + ------------------------------------------------- به علی فاطمی هم مشکوکم! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ عه؟حواسم نبود! + ------------------------------------------------- به علی فاطمی هم مشکوکم! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ شبیه یه آشناسادمین اصلی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ :gnugghender: جایزه مو بدین برم کار دارم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ عه؟حواسم نبود! + ------------------------------------------------- به علی فاطمی هم مشکوکم! :ws28::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ :ws28::icon_pf (34): تجربه ثابت کرده اصولا این اداها مخصوص صاحب عکس هست ایندفه هم خودم برنده م!:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده