سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ گاهی وقتا که یهویی سرعت اینترنت افت می کند درحالی که فقط یک / حداکثر دو دستگاه به اینترنت متصل هس شک مان همین جوری می رود سراغ دسترسی غیر مجاز به فای وای ما به کمک این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم حجم و کوچولو می تونید این شک خود را برطرف کنید خودش بعد از نصب مرحله به مرحله شما رو راهنمایی می کند که چکار کنید . 12 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ گاهی وقتا که یهویی سرعت اینترنت افت می کند درحالی که فقط یک / حداکثر دو دستگاه به اینترنت متصل هس شک مان همین جوری می رود سراغ دسترسی غیر مجاز به فای وای مابه کمک این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم حجم و کوچولو می تونید این شک خود را برطرف کنید خودش بعد از نصب مرحله به مرحله شما رو راهنمایی می کند که چکار کنید . ممنون از مطلب مفید و جالبت میخواستم بدونم راهی هست بفهمیم که سیستممون هک شده یا نه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ ممنون از مطلب مفید و جالبتمیخواستم بدونم راهی هست بفهمیم که سیستممون هک شده یا نه؟؟؟ روشهای مختلفی وجود دارد یکی از روشها کنترل سیستم هایی هست که به سیستم شما وصل می شوند و جاسوسی می کنند توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از روشها رو توضیح داده حتما اگر مطالب دیگری هم پیدا کنم اینجا میزارم 5 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ روشهای مختلفی وجود دارد یکی از روشها کنترل سیستم هایی هست که به سیستم شما وصل می شوند و جاسوسی می کنند توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از روشها رو توضیح داده حتما اگر مطالب دیگری هم پیدا کنم اینجا میزارم مرسی عزیزم ممنون 3 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ جالبه اگه رفتید توی یه کافی نت ودیدید پول قبض پریده...بعد بیا بپرس چه کسی پول قبض گاز منو خورده....صدقه سربچه ام لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ببخشید من یه سوال داشتم..اگه وای فا سالم باشه ولی مرورگرمشکل داشته باشه ..ویروسیم که نمی شه/چون ساختارمرورگرم افیسه...چطوریه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ برای موبایل هم نرم افزار مشابه هست؟ هات اسپات موبایل رو میگم 1 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من خیلی برنامه نویسی رو دوست دارم ...میشه خواهش کنم یه نرم افزار برنامه کنیدتا منم یه دفعه از بی سوادی در بیام وبرنامه نویس بشم...ممنون.........با اشکال ویندوز میشه برنامه نوشت..میگم xp باشه بهتره چون تا دیپلم بیشتر نیستم لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سلام کامپیوتر من به اندازه موبایل اندرویدیه/اکس پی/می شه وایبر داشته باشه....یااینترنت موقت نصب بشه ...چرا اینترنت پرسرعت نمی تونه جواب سوالای منو بده..:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده