سارا-افشار 36440 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 گاهی وقتا که یهویی سرعت اینترنت افت می کند درحالی که فقط یک / حداکثر دو دستگاه به اینترنت متصل هس شک مان همین جوری می رود سراغ دسترسی غیر مجاز به فای وای ما به کمک این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم حجم و کوچولو می تونید این شک خود را برطرف کنید خودش بعد از نصب مرحله به مرحله شما رو راهنمایی می کند که چکار کنید . 12
baranobarf 352 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 گاهی وقتا که یهویی سرعت اینترنت افت می کند درحالی که فقط یک / حداکثر دو دستگاه به اینترنت متصل هس شک مان همین جوری می رود سراغ دسترسی غیر مجاز به فای وای مابه کمک این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم حجم و کوچولو می تونید این شک خود را برطرف کنید خودش بعد از نصب مرحله به مرحله شما رو راهنمایی می کند که چکار کنید . ممنون از مطلب مفید و جالبت میخواستم بدونم راهی هست بفهمیم که سیستممون هک شده یا نه؟؟؟ 3
سارا-افشار 36440 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 2014 ممنون از مطلب مفید و جالبتمیخواستم بدونم راهی هست بفهمیم که سیستممون هک شده یا نه؟؟؟ روشهای مختلفی وجود دارد یکی از روشها کنترل سیستم هایی هست که به سیستم شما وصل می شوند و جاسوسی می کنند توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از روشها رو توضیح داده حتما اگر مطالب دیگری هم پیدا کنم اینجا میزارم 5
baranobarf 352 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 روشهای مختلفی وجود دارد یکی از روشها کنترل سیستم هایی هست که به سیستم شما وصل می شوند و جاسوسی می کنند توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از روشها رو توضیح داده حتما اگر مطالب دیگری هم پیدا کنم اینجا میزارم مرسی عزیزم ممنون 3
mese 677 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 جالبه اگه رفتید توی یه کافی نت ودیدید پول قبض پریده...بعد بیا بپرس چه کسی پول قبض گاز منو خورده....صدقه سربچه ام
mese 677 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2015 سلام ببخشید من یه سوال داشتم..اگه وای فا سالم باشه ولی مرورگرمشکل داشته باشه ..ویروسیم که نمی شه/چون ساختارمرورگرم افیسه...چطوریه
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2015 برای موبایل هم نرم افزار مشابه هست؟ هات اسپات موبایل رو میگم 1
mese 677 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 سلام من خیلی برنامه نویسی رو دوست دارم ...میشه خواهش کنم یه نرم افزار برنامه کنیدتا منم یه دفعه از بی سوادی در بیام وبرنامه نویس بشم...ممنون.........با اشکال ویندوز میشه برنامه نوشت..میگم xp باشه بهتره چون تا دیپلم بیشتر نیستم
mese 677 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 سلام کامپیوتر من به اندازه موبایل اندرویدیه/اکس پی/می شه وایبر داشته باشه....یااینترنت موقت نصب بشه ...چرا اینترنت پرسرعت نمی تونه جواب سوالای منو بده..:vahidrk:
ارسالهای توصیه شده