FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظورت از غول حمید که نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظورت از غول حمید که نیست؟ نه حالا من یه چیزی گفتم الان که اومد پرتم میکنه بیرون.............. نه فرض توی ذهنم بود کجا غوله فقط یکم خلاف بود همین:banel_smiley_52: نه دیگه الان نمیترسم .... خوب چون حضورش جاهای دیگه کمرنگ بوده نمی دیدمش اینقدر جوجه هست نه غول 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا درست حدس زدی یه غول بی شاخ و دم اگه تو دنیا باشه خودشه ------------- جدای از شوخی پر نشاط ترین و باهوش ترین بچه های دنیا گرافیستن :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا درست حدس زدی یه غول بی شاخ و دم اگه تو دنیا باشه خودشه ------------- جدای از شوخی پر نشاط ترین و باهوش ترین بچه های دنیا گرافیستن :persiana__hahaha: میخوامتتتتتتتتتتتتت:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو اونور غولی نشی بچه ....... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو اونور غولی نشی بچه ....... :icon_pf (34): اه صاحبش اومد خوب غول باشی که منو نمیبینی من ریزه هستم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه صاحبش اومد خوب غول باشی که منو نمیبینی من ریزه هستم هزار ماشالا ... هزار الله و اکبر ..... آره راس میگی 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هزار ماشالا ... هزار الله و اکبر ..... آره راس میگی سلام عمو غولي 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوه اوه آقا غوله اومد :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه هی بهش نگوید غول الان منو میکشه:banel_smiley_52: خدایا توبه 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سحرم نمکیه هفت درو بستی نمکی یه درو نبستی نمکی آقا غوله اومد تو 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام عمو غولي سلام عمو جون ............................. یه خورده اونورتر واستا نری زیر پای غوله .. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب شد یه چیزی گفتم لااقل گردو خاک تالاره پرید 20 تومن وشد بدهید کار دارم برم 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام عمو جون ............................. یه خورده اونورتر واستا نری زیر پای غوله .. آقا غوله نمكي رو ببر با ما كاري نداشته باش من يه گرافيست دورگم ! از دكل آويزونت مي كنما 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب شد یه چیزی گفتم لااقل گردو خاک تالاره پرید20 تومن وشد بدهید کار دارم برم چی میگه !! 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا غوله نمكي رو ببر با ما كاري نداشته باش من يه گرافيست دورگم ! از دكل آويزونت مي كنما تو رو جای شام میخورمت ...... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی میگه !! هیچی زحمت کشیدم تالارو جون دادم پولشو وده برم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچی زحمت کشیدم تالارو جون دادم پولشو وده برم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده