Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :there: عوضش یکی از مدیران ارشد دیگر هم به جمع گرافیست ها پیوستن حمید منتفی شده برگشته منم از مرخصی برگشتم بروبکس دوباره جمع شدن :w31: پس دوباره میبینیمتتتتتتت:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ پس دوباره میبینیمتتتتتتت:62izy85: میزان فعالیت مثبت در تالار گرافیک بره بالا ... چرا که نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ میزان فعالیت مثبت در تالار گرافیک بره بالا ... چرا که نه؟ مگه تا الان منفی بوده؟ مثبت نباشه نمیایی؟ لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مگه تا الان منفی بوده؟ مثبت نباشه نمیایی؟ آب پاکیزه در یکجا راکد بشه تبدیل به مرداب میشه اگه راکد بشه دیگه حوصله اومدن نخواهم داشت حتی مدیریت فنی رو بخاطر اینکه انگیزم رو تو گرافیک از دست دادم نمیخواستم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ببینم من الان دیدم نکته مهمی اشاره شده. مدیر ارشدای گرافیکی دارن میشن 2تا. سجادم نکشونید بین خودتون. :w00: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ ببینم من الان دیدم نکته مهمی اشاره شده. مدیر ارشدای گرافیکی دارن میشن 2تا. سجادم نکشونید بین خودتون. :w00: چيه چشم نداري ببيني گرافيست ها در حال توليد مثل اند :icon_pf (34): عقب موندي شهرساز :icon_pf (34): عقب موندي :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووت چه خاکی گرفته .......... آی . گرافیکیا ... بریزین تو بینم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک ... بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی ... :happy: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک ... بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی ... :happy: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بچم قاطی کرده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بچم قاطی کرده :w00: یه طرحی دارم میزنم واسه مسابقه ... :w42: :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووت چه خاکی گرفته .......... :hi::persiana__hahaha: تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک ... بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی ... :dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اهم...ببخشید....سلام.... دیدم تاپیک زدین گفتم بیام یه سر ببینم چه خبره...اشکال که نداره؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :hi::persiana__hahaha: :dancegirl2::dancegirl2: :w330: :happybday: :happy: :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اهم...ببخشید....سلام....دیدم تاپیک زدین گفتم بیام یه سر ببینم چه خبره...اشکال که نداره؟:ws2: از نظر اینجانب اشکالی نداره ... :w66: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ ورود برای همه آزاده ... فقط بلیط تهیه کنید قبلش 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ مگه موزه میایم که بلیط بخریم؟ رایگان حساب کن مشتری شیم :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ مگه موزه میایم که بلیط بخریم؟ رایگان حساب کن مشتری شیم :girl_in_dreams: پس چیه .............. موزس دیگه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پس چیه .............. موزس دیگه ما که چیزی ندیدیم :smiley (18): موزه چی چی هست حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ ما که چیزی ندیدیم :smiley (18): موزه چی چی هست حالا؟ موزه فسیلای ما قبل تاریخ منم تیرازاناتورورووووس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده