دختر باران 18625 ارسال شده در 30 مهر، 2015 سلام بی آواتار و امضا دیشب انجمن ارور میداد دیگه نشد ماه پیشونیمو بذارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی ماهشو نذاشتیاااااااااااااااااا گفته باشممممممممممممم 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 30 مهر، 2015 دیشب انجمن ارور میداد دیگه نشد ماه پیشونیمو بذارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی ماهشو نذاشتیاااااااااااااااااا گفته باشممممممممممممم نمیذارم 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2015 به به چه آواتارهای خوجملی... چه امضاهی هنری هی :hapydancsmil: 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 آبان، 2015 چه خبرهمنم از آواتارای شما میخوام دهه سلام سودکم ما گرافیکی هستیم:hapydancsmil: 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 1 آبان، 2015 وووویی بچه ها چه آواتار خوبی دارینمنم ازینا میخام اینا مال بچه های گرافیکه .. از مزایای گرافیست بودن تو این انجمن قهوه اول صبح، ناهار، حقوق و مزایا، گردش های گروهی و... همگی به حساب محمد ادمین و این آواتارها و امضاهای خاصه ما هممون یه روحیم در کلی بدن 3
faaarnaz 5345 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اینا مال بچه های گرافیکه .. از مزایای گرافیست بودن تو این انجمن قهوه اول صبح، ناهار، حقوق و مزایا، گردش های گروهی و... همگی به حساب محمد ادمین و این آواتارها و امضاهای خاصه ما هممون یه روحیم در کلی بدن شما فک کنم ممد رو نمیشناسی مگه ازین کارام میکنه؟ الان این آواتارا رو خودتون درس کردین؟ خب به منم یاد بدین دیگه زکات علم آموزش است 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 2 آبان، 2015 شما فک کنم ممد رو نمیشناسی مگه ازین کارام میکنه؟ الان این آواتارا رو خودتون درس کردین؟ خب به منم یاد بدین دیگه زکات علم آموزش است ببین .. ما (بچه های گروه کوهنوردی) کاری کردیم ممد برامون باقالی بخره... توجه کن "بخره" . اگه بتونی ممد رو وادار کنی چیزی برات بخره میتونی به هر کاری وادارش کنی اینا داستانش فرق داره.. این واسه یکدست بودن بچه های گرافیکه. اگه میخوای باید بیای پیش ما (شکلک دزدی کاربر تو روز روشن ) 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام برو بچ خوبید؟ آواتار تخصیی و سفارشی هم میزنید؟ میگم کوهپیما کمکهای اولیه هم بلدی برای مواقع اضطراری ؟ 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام برو بچخوبید؟ آواتار تخصیی و سفارشی هم میزنید؟ میگم کوهپیما کمکهای اولیه هم بلدی برای مواقع اضطراری ؟ خوبیم.. اواتار هم نمیزنیم آره بابا .. ناسلامتی دو سال بهیار بودما(فقط دو نفر زیر دستم مردن، منهای اونایی که سر خوشتیپیم جونشونو دادن:w02:) 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 آبان، 2015 خوبیم.. اواتار هم نمیزنیم آره بابا .. ناسلامتی دو سال بهیار بودما(فقط دو نفر زیر دستم مردن، منهای اونایی که سر خوشتیپیم جونشونو دادن:w02:) نزن خسیس ... پس برو به روز شو لااقل کشته ندی .. اگر جایی خارج از شهر اتفاقی افتاد با ۱۱۲ تماس بگیرید بچه های هلال احمر هستند میایند کمک .. بدون بد نیست لااقل تنها نکششون .. 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام گرافیکی نیستم ولی گرافیکی ها رو دوست دارم :4chsmu1: ( شکلک پاچه خواری برای گرفتن آواتار ) 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام گرافیکی نیستم ولی گرافیکی ها رو دوست دارم :4chsmu1: ( شکلک پاچه خواری برای گرفتن آواتار ) 1
ارسال های توصیه شده