Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی از خوش آمده است گویی تون:flowerysmile:اسمتون چقد قشنگه مرسی زن عموی مهلبانم 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب حالا شمام...چه هندونه ای تیکه پاره میکنن 2 لینک به دیدگاه
atefeh mahinpoor 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب حالا شمام...چه هندونه ای تیکه پاره میکنن شما هم بفرمایید عزیزم :(50): 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من اومدم:hapydancsmil: تالار فعال شد اول از همه باید برای اموزشگاه من پوستر و کارت ویزیت طراحی کنیدااااااااااااا سرم شلوغه خودم وقت نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من اومدم:hapydancsmil: تالار فعال شد اول از همه باید برای اموزشگاه من پوستر و کارت ویزیت طراحی کنیدااااااااااااا سرم شلوغه خودم وقت نمیکنم چقذی پول داری آبجی؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ چقذی پول داری آبجی؟ پولم میخوای؟:vahidrk: فعلا خودم هیچی ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثل گدای سامره دستم جلو بابا و برادرا درازه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بابات کارگر نمیخواد؟ اینهمه هنر داری میخوای کارگر بشی؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اینهمه هنر داری میخوای کارگر بشی؟:vahidrk: کار که عار نیس (ملات آبادی خوانده شود :texc5lhcbtrocnmvtp8) 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کار که عار نیس (ملات آبادی خوانده شود :texc5lhcbtrocnmvtp8) :ws28: حالا فعلا تالارو راه بنداز تا کار و کارگری:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان گرافیست چه خبر؟ حمید خان گردگیری چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان گرافیست چه خبر؟ حمید خان گردگیری چی شد؟ بههه سلام.. مدیرش حال ندارم.. خستم ... امضاهاتونم مونده، چه برسه به گردگیری 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بههه سلام.. مدیرش حال ندارم.. خستم ... امضاهاتونم مونده، چه برسه به گردگیری خسته نباشی ماه پیشونی من کو پس؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خسته نباشیماه پیشونی من کو پس؟ میزنم امروز .. غصه نخور صندوقت پره.. پیام نمیره. بخالی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ میزنم امروز .. غصه نخور صندوقت پره.. پیام نمیره. بخالی خالی شد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ هنوز که دست نجمبونید .. هیچ کاری نکرده که باز این سابق ...الکی الکی یک هفته گذشت ها ..هفته پر کار و شلوغی داشتم . فردا دیگه اوجشه .. ولی وقتی کارمورد نظر با علایق یکسان باش خستگی نداره ..رفتی اومدی چه امضاهات ساده شده . 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ هنوز که دست نجمبونید .. هیچ کاری نکرده که باز این سابق ...الکی الکی یک هفته گذشت ها ..هفته پر کار و شلوغی داشتم . فردا دیگه اوجشه .. ولی وقتی کارمورد نظر با علایق یکسان باش خستگی نداره ..رفتی اومدی چه امضاهات ساده شده . تازه رسیدم ... این چن روز هم که کلا چن ساعت انجمن بالا بوده... دارم بررسی میکنم فعلا اوضاع رو سادگی تو خونمه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده