CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اووف چه گرد و خاکی پا شده .. میخواهید گردگیری کنید با دستمال نم لااقل :w000: جدا توقع داری من با این سنم گردگیری کنم!!!؟ گردگیری رو میسپرم به شما جوونا 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ تالار شاید، ولی من دارم هنو یه چیزایی :w02: :w58: چرا میزنی حالا دست و پنجولت طلا بله شما که قطعا. ولی دیگه فوتوشاپ نه-خسته شدیم ازین فوتوشاپ و کورل:icon_pf (34):والااااااااا.هرچند که من خودم عاشق فتوشاپم یه جوری باهاش رفیق شدم نرم افزارای جدید کار میکنیم و یاد میدیم:hapydancsmil: مرسی. نزدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ بله شما که قطعا.ولی دیگه فوتوشاپ نه-خسته شدیم ازین فوتوشاپ و کورل:icon_pf (34):والااااااااا.هرچند که من خودم عاشق فتوشاپم یه جوری باهاش رفیق شدم نرم افزارای جدید کار میکنیم و یاد میدیم:hapydancsmil: مرسی. نزدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیالت راحت .. فتوشاپ نیس .. زیبراش و کی شات و مایا و مارموست و توپوگان و سابسنس پینتر و کواکسل سوییت و مارولوس دیزاینره :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ جدا توقع داری من با این سنم گردگیری کنم!!!؟ گردگیری رو میسپرم به شما جوونا هرچی باشه من پیرترم مدیری که سالی دوبار میاد سر میزنه نباید دیگه توقع داشته باشه . والا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ خیالت راحت .. فتوشاپ نیس .. زیبراش و کی شات و مایا و مارموست و توپوگان و سابسنس پینتر و کواکسل سوییت و مارولوس دیزاینره :ws3::ws3: واااااااااااااااااااایییییییییییییییییییی عالیه:hapydancsmil: اینا چی هست؟ فقط زیبراشو مایا رو شنیدم:icon_pf (34): مایا که خیلی سختهاگه بقیه هم در همین حد باشن.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ هرچی باشه من پیرترممدیری که سالی دوبار میاد سر میزنه نباید دیگه توقع داشته باشه . والا:vahidrk: من با شهدخت موافقم.گردگیری برای حمید خان اصلا مگه خانما گردگیری میکنن؟؟والااااااااا.عجب دوره زمونه ای شده 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ هرچی باشه من پیرترممدیری که سالی دوبار میاد سر میزنه نباید دیگه توقع داشته باشه . والا:vahidrk: کی مدیره؟!! من ؟!!! الان انجمن میریزه بهم، ممد کله پا میشه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ من با شهدخت موافقم.گردگیری برای حمید خان اصلا مگه خانما گردگیری میکنن؟؟والااااااااا.عجب دوره زمونه ای شده ینی ما هم تو خونه کار کنیم هم انجمن!! این انصافه آخه :4564: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ کی مدیره؟!! من ؟!!! الان انجمن میریزه بهم، ممد کله پا میشه :ws28: خب بالاخره یه مدیر هم نیاز داریم دیگه.همه تالارها یه مدیر دارن غیر از ما. تازه اگه اونا سالی یه دفه میان ک ما هر روز هستیم لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ واااااااااااااااااااایییییییییییییییییییی عالیه:hapydancsmil: اینا چی هست؟ فقط زیبراشو مایا رو شنیدم:icon_pf (34): مایا که خیلی سختهاگه بقیه هم در همین حد باشن.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همش آسونه :ws3: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ خب بالاخره یه مدیر هم نیاز داریم دیگه.همه تالارها یه مدیر دارن غیر از ما.تازه اگه اونا سالی یه دفه میان ک ما هر روز هستیم حالا یه مدیر هم پیدا میکنیم ... کی بهتر از خودت:gnugghender::gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ینی ما هم تو خونه کار کنیم هم انجمن!! این انصافه آخه :4564: خب وظیفه ی مرد کار کردنه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ کی مدیره؟!! من ؟!!! الان انجمن میریزه بهم، ممد کله پا میشه :ws28: مدیر سابق دیگه. کلا دو روز یبار ما دیتا بیس داریم شدید. کلا کله پا هست ینی ما هم تو خونه کار کنیم هم انجمن!! این انصافه آخه :4564: یه وقت ناخنتون نشکنه والا 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ همش آسونه :ws3: امیدوارم ایندیزاین رو هم بهشون اضاف کن من خیلی بهش احتیاج دارم اولین شاگرد مشتاق برای یادگیری خودم.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ خب وظیفه ی مرد کار کردنه :w58::w58::w58: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ مدیر سابق دیگه.کلا دو روز یبار ما دیتا بیس داریم شدید. کلا کله پا هست یه وقت ناخنتون نشکنه والا دو روز یه بار ! همین امروز 30 بار ترکید ... مگه من این ممدو از نزدیک نبینم.......دارم براش:vahidrk: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ امیدوارمایندیزاین رو هم بهشون اضاف کن من خیلی بهش احتیاج دارم اولین شاگرد مشتاق برای یادگیری خودم.:hapydancsmil: ایندیزاین چیزی نداره که ... بروی چشم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ حالا یه مدیر هم پیدا میکنیم ... کی بهتر از خودت:gnugghender::gnugghender: نه دیگه شما مدیر من دستیارت میشم لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ نه دیگه شما مدیر من دستیارت میشم این یه قلم که ممکن نیس ... من میوه ممنوعم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ایندیزاین چیزی نداره که ... بروی چشم شنیدم اسونه اما سراغش نرفتم بی بلا مرسی مدیر جان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده