DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آره ... امضا می خوایم ... بزارش اینجا بی زحمت ... انگشت میشه زد ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ننه زهرا فرمایش؟ :vahidrk: انگشت میشه زد ؟ طراح بیسوات هم نوبره والا ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ فرمایش؟ :vahidrk: طراح بیسوات هم نوبره والا ... :icon_pf (34): ننه زهرا لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ طراح بیسوات هم نوبره والا ... دکترا هم دارم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ 20 امتیاز بهم بدین یارانه تموم شده ایشاالله ماه بعد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ یارانه تموم شده ایشاالله ماه بعد 30 امتیاز بهم بدین لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سلام استاد ای تنبل ... یکم فعالیت کن ببینم ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ای تنبل ... یکم فعالیت کن ببینم ... حوصله ندارم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام گرافیست های انجمن ... من نیستم خوش میگذره؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام گرافیست های انجمن ... من نیستم خوش میگذره؟ مگه رفته بودی ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مگه رفته بودی ؟؟ فعالیتم کم شده دیگه ... تو هم فعالیتت کم شده ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ فعالیتم کم شده دیگه ... تو هم فعالیتت کم شده ... شاگرد هم از دست استاد نگاه میکنه دیگه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ نبینم اینجا خاک گرفته باشه سلام بر دوسیای خودم سال نویتون جدید کم پیدایم چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ نبینم اینجا خاک گرفته باشه سلام بر دوسیای خودم سال نویتون جدید کم پیدایم چرا؟ سلام سال نو شما هم مبارک قدم رنجه فرمودین 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سال نو شما هم مبارک قدم رنجه فرمودین ها فکرش کن تو این هوای بهاری من اومدم اینجو شومو چته سرت درد میکنه کاکو؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ ها فکرش کن تو این هوای بهاری من اومدم اینجوشومو چته سرت درد میکنه کاکو؟ خیلی عجیبه اومدی اینجا 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ نبینم اینجا خاک گرفته باشه سلام بر دوسیای خودم سال نویتون جدید کم پیدایم چرا؟ سلام سلام ....شهدخت بانو ... خوبی؟ سال نوئه شما هم جدید یه خبر خوب واسه کسانی که تو تالار گرافیک فعالیت دارن، دارممممم ...:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده