shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 ایهیم ... دیگه عادت کردم ... عه ... پس تو اینجا چکار می کنی؟ من زودتر میام آخه ازمهد یک شیفت بیشتر نمیبرنم 1
partow 25305 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 من زودتر میام آخه ازمهد یک شیفت بیشتر نمیبرنم آها ... پس خوش بحالته ... بفرمایید آبنبات ... :persiana__hahaha: به چی میخندی؟ 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 آها ... پس خوش بحالته ... بفرمایید آبنبات ... به چی میخندی؟ مرسی دو.ست ندارم چیسبی پفکی نداری؟
hilda 13376 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 آها ... پس خوش بحالته ... بفرمایید آبنبات ... به چی میخندی؟ این که یه عالمه تاپیک جدید میبینم که تالاحا ندیده بودم مثه اینجا 1
partow 25305 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 مرسی دو.ست ندارم چیسبی پفکی نداری؟ بچه که چیپس اینا نمی خوره ... بچه هم بچه های قدیم ... این که یه عالمه تاپیک جدید میبینم که تالاحا ندیده بودم مثه اینجا پس چشمتون روشن ... 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 بچه که چیپس اینا نمی خوره ... بچه هم بچه های قدیم ... خوب چیپس که از خیلی چیزیهای دیگه مقوی تره پس آلوچه و لواشک و ازاین چیزیها بده
hilda 13376 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 بچه که چیپس اینا نمی خوره ... بچه هم بچه های قدیم ... پس چشمتون روشن ... ایش 1
partow 25305 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خوب چیپس که از خیلی چیزیهای دیگه مقوی ترهپس آلوچه و لواشک و ازاین چیزیها بده مگه اینجا بقالیه؟ بقالی دو تالار پایین تره ... بقالی معماریا اسمشه ... ایش دیدمت ... ایویز نیا بالا ... 1
hilda 13376 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 مگه اینجا بقالیه؟ بقالی دو تالار پایین تره ... بقالی معماریا اسمشه ... دیدمت ... ایویز نیا بالا ... از اولشم بچه ام که بودی کنجکاو ( همون که میدوونی خوب نیس من بگم ) بودی 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 مگه اینجا بقالیه؟ بقالی دو تالار پایین تره ... بقالی معماریا اسمشه ... دیدمت ... ایویز نیا بالا ... اصلا مهمون نواز نیستیدها راستی مدیرشدنت هم مبارک این غولتون کجاست؟ کم رنگ شده 1
partow 25305 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 از اولشم بچه ام که بودی کنجکاو ( همون که میدوونی خوب نیس من بگم ) بودی نمیدونم چی بود ... ولی خودت بودی ... اصلا مهمون نواز نیستیدها راستی مدیرشدنت هم مبارک این غولتون کجاست؟ کم رنگ شده اینجوری گفتم که چیپس اینا نخوری ... و گر نه کل تالار متعلق به شماست .. مرسی مرسی ... یکم کار اینا داره ... میرسن خدمتتون ... 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 نمیدونم چی بود ... ولی خودت بودی ... اینجوری گفتم که چیپس اینا نخوری ... و گر نه کل تالار متعلق به شماست .. مرسی مرسی ... یکم کار اینا داره ... میرسن خدمتتون ... مگه نمیدونی باید هرچی بچه میخواد براش بیاری بخوره:icon_razz: کل تالارتونو که نمیتونم بخورم مگه غولهاهم کارمیکنند جدیدا؟ براش آدم اجیرکنید کارههاشو انجام بده غول هم غولهای قدیم
hilda 13376 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 نمیدونم چی بود ... ولی خودت بودی ... اینجوری گفتم که چیپس اینا نخوری ... و گر نه کل تالار متعلق به شماست .. مرسی مرسی ... یکم کار اینا داره ... میرسن خدمتتون ... تو بودی اینه
partow 25305 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 مگه نمیدونی باید هرچی بچه میخواد براش بیاری بخوره:icon_razz:کل تالارتونو که نمیتونم بخورم مگه غولهاهم کارمیکنند جدیدا؟ براش آدم اجیرکنید کارههاشو انجام بده غول هم غولهای قدیم بچه ای که همه چی می خواد رو باید زد ... ایهیم ... بسی هم سرشون شلوغه ... تو بودی اینه کدومه؟
hilda 13376 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 بچه ای که همه چی می خواد رو باید زد ... ایهیم ... بسی هم سرشون شلوغه ... کدومه؟ اینه یعنی به خودت بگردده کنجکاوی که گفتی
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 بچه ای که همه چی می خواد رو باید زد ... ایهیم ... بسی هم سرشون شلوغه ... کدومه؟ ماماننننننننننننننن من که همه چی نخواستم خسیسسسسسسس اصلا من دیجه نمیام اینجا............ دست بزن دارید شما همش:icon_razz:
partow 25305 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 اینه یعنی به خودت بگردده کنجکاوی که گفتی هیلی، از اول بگو ...الآن نفهمیدم چی شد ... مامانننننننننننننننمن که همه چی نخواستم خسیسسسسسسس اصلا من دیجه نمیام اینجا............ دست بزن دارید شما همش:icon_razz: باشه ...ببخشید ... دیگه اذیتت نمی کنم ... الآن چیپس میخرم... هیلیرواذیتمیکنم ...
hilda 13376 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 هیلی، از اول بگو ...الآن نفهمیدم چی شد ... باشه ...ببخشید ... دیگه اذیتت نمی کنم ... الآن چیپس میخرم... هیلیرواذیتمیکنم ... زهرا به غیر از کنجکاو دیر فهمم بودی از اول هیچی بابا ... مرض ریختم بیخیال
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 هیلی، از اول بگو ...الآن نفهمیدم چی شد ... باشه ...ببخشید ... دیگه اذیتت نمی کنم ... الآن چیپس میخرم... هیلیرواذیتمیکنم ... نمیخوام دیگه قهرم ................... :(2310):
ارسال های توصیه شده