shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ ایهیم ... دیگه عادت کردم ... عه ... پس تو اینجا چکار می کنی؟ من زودتر میام آخه ازمهد یک شیفت بیشتر نمیبرنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ من زودتر میام آخه ازمهد یک شیفت بیشتر نمیبرنم آها ... پس خوش بحالته ... بفرمایید آبنبات ... :persiana__hahaha: به چی میخندی؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ آها ... پس خوش بحالته ... بفرمایید آبنبات ... به چی میخندی؟ مرسی دو.ست ندارم چیسبی پفکی نداری؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ آها ... پس خوش بحالته ... بفرمایید آبنبات ... به چی میخندی؟ این که یه عالمه تاپیک جدید میبینم که تالاحا ندیده بودم مثه اینجا 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مرسی دو.ست ندارم چیسبی پفکی نداری؟ بچه که چیپس اینا نمی خوره ... بچه هم بچه های قدیم ... این که یه عالمه تاپیک جدید میبینم که تالاحا ندیده بودم مثه اینجا پس چشمتون روشن ... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بچه که چیپس اینا نمی خوره ... بچه هم بچه های قدیم ... خوب چیپس که از خیلی چیزیهای دیگه مقوی تره پس آلوچه و لواشک و ازاین چیزیها بده لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بچه که چیپس اینا نمی خوره ... بچه هم بچه های قدیم ... پس چشمتون روشن ... ایش 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ خوب چیپس که از خیلی چیزیهای دیگه مقوی ترهپس آلوچه و لواشک و ازاین چیزیها بده مگه اینجا بقالیه؟ بقالی دو تالار پایین تره ... بقالی معماریا اسمشه ... ایش دیدمت ... ایویز نیا بالا ... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مگه اینجا بقالیه؟ بقالی دو تالار پایین تره ... بقالی معماریا اسمشه ... دیدمت ... ایویز نیا بالا ... از اولشم بچه ام که بودی کنجکاو ( همون که میدوونی خوب نیس من بگم ) بودی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مگه اینجا بقالیه؟ بقالی دو تالار پایین تره ... بقالی معماریا اسمشه ... دیدمت ... ایویز نیا بالا ... اصلا مهمون نواز نیستیدها راستی مدیرشدنت هم مبارک این غولتون کجاست؟ کم رنگ شده 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ از اولشم بچه ام که بودی کنجکاو ( همون که میدوونی خوب نیس من بگم ) بودی نمیدونم چی بود ... ولی خودت بودی ... اصلا مهمون نواز نیستیدها راستی مدیرشدنت هم مبارک این غولتون کجاست؟ کم رنگ شده اینجوری گفتم که چیپس اینا نخوری ... و گر نه کل تالار متعلق به شماست .. مرسی مرسی ... یکم کار اینا داره ... میرسن خدمتتون ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم چی بود ... ولی خودت بودی ... اینجوری گفتم که چیپس اینا نخوری ... و گر نه کل تالار متعلق به شماست .. مرسی مرسی ... یکم کار اینا داره ... میرسن خدمتتون ... مگه نمیدونی باید هرچی بچه میخواد براش بیاری بخوره:icon_razz: کل تالارتونو که نمیتونم بخورم مگه غولهاهم کارمیکنند جدیدا؟ براش آدم اجیرکنید کارههاشو انجام بده غول هم غولهای قدیم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم چی بود ... ولی خودت بودی ... اینجوری گفتم که چیپس اینا نخوری ... و گر نه کل تالار متعلق به شماست .. مرسی مرسی ... یکم کار اینا داره ... میرسن خدمتتون ... تو بودی اینه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مگه نمیدونی باید هرچی بچه میخواد براش بیاری بخوره:icon_razz:کل تالارتونو که نمیتونم بخورم مگه غولهاهم کارمیکنند جدیدا؟ براش آدم اجیرکنید کارههاشو انجام بده غول هم غولهای قدیم بچه ای که همه چی می خواد رو باید زد ... ایهیم ... بسی هم سرشون شلوغه ... تو بودی اینه کدومه؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بچه ای که همه چی می خواد رو باید زد ... ایهیم ... بسی هم سرشون شلوغه ... کدومه؟ اینه یعنی به خودت بگردده کنجکاوی که گفتی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بچه ای که همه چی می خواد رو باید زد ... ایهیم ... بسی هم سرشون شلوغه ... کدومه؟ ماماننننننننننننننن من که همه چی نخواستم خسیسسسسسسس اصلا من دیجه نمیام اینجا............ دست بزن دارید شما همش:icon_razz: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ اینه یعنی به خودت بگردده کنجکاوی که گفتی هیلی، از اول بگو ...الآن نفهمیدم چی شد ... مامانننننننننننننننمن که همه چی نخواستم خسیسسسسسسس اصلا من دیجه نمیام اینجا............ دست بزن دارید شما همش:icon_razz: باشه ...ببخشید ... دیگه اذیتت نمی کنم ... الآن چیپس میخرم... هیلیرواذیتمیکنم ... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هیلی، از اول بگو ...الآن نفهمیدم چی شد ... باشه ...ببخشید ... دیگه اذیتت نمی کنم ... الآن چیپس میخرم... هیلیرواذیتمیکنم ... زهرا به غیر از کنجکاو دیر فهمم بودی از اول هیچی بابا ... مرض ریختم بیخیال لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هیلی، از اول بگو ...الآن نفهمیدم چی شد ... باشه ...ببخشید ... دیگه اذیتت نمی کنم ... الآن چیپس میخرم... هیلیرواذیتمیکنم ... نمیخوام دیگه قهرم ................... :(2310): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده