elya3 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ آقا اجازه؟ سلام من بنده تازه عضو این انجمن شدم وخوشم اومد از مطالب وآموزشایی که گذاشتین من حدود پنج سال هست که با مکس کار میکنم بیشتر در زمینه مدل سازی کار کردم الان هم به شغل شریف بیکاری مشغول میباشم:bigbed:البته خب قبلا کار کردم ولی به خاطر معافیت سربازی و مسائل دیگه نخواستم جایی کار کنم که خوشبختانه اونا حل شد و الان آماده باشم:banel_smiley_90: امیدوارم که همیشه موفق و پایدار باشین دمتون گرم با این سایتتون :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام خدمت دوستان عزیز ... بعد از وفقه حدود 2 ماهه ، در خدمتتون هستم ... آقا اجازه؟سلام من بنده تازه عضو این انجمن شدم وخوشم اومد از مطالب وآموزشایی که گذاشتین من حدود پنج سال هست که با مکس کار میکنم بیشتر در زمینه مدل سازی کار کردم الان هم به شغل شریف بیکاری مشغول میباشم:bigbed:البته خب قبلا کار کردم ولی به خاطر معافیت سربازی و مسائل دیگه نخواستم جایی کار کنم که خوشبختانه اونا حل شد و الان آماده باشم:banel_smiley_90: امیدوارم که همیشه موفق و پایدار باشین دمتون گرم با این سایتتون :flowerysmile: سلام دوست عزیز خوش اومدید ... مرسی ... منتظر حضورتون هستیم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ یک هفته بعد .. فکر کنم رکورد زدیممممممم:2rqfst4: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ میبینم که دم و دستگاهی دارین برای خودتون .... باریک به گرافیک....:2rqfst4: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ میبینم که دم و دستگاهی دارین برای خودتون .... باریک به گرافیک....:2rqfst4: بله ... تالار رو اینجور نگاه نکن ... یه زمانی ، یه عظمتی داشت ... البته تا قبل از اینکه من مدیر شم ... :biggrin: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ ببخشید پشه ها روزا کجا میرن؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بله ... تالار رو اینجور نگاه نکن ... یه زمانی ، یه عظمتی داشت ... البته تا قبل از اینکه من مدیر شم ... :biggrin: اینجوری نگا کنم خوبه ؟:viannen_38: عظمتی داره هنوزم ... فقط نمیدونم چرا انقدر استقبال و حوصله کاربرا کم شده ... نه فقط تالار کامپیوتر کلا سایت چار رکود شده 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ عجب تاپیکی :icon_pf (44): چشه مگه؟ خیلی هم خوبه:biggrin: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ ببخشید پشه ها روزا کجا میرن؟:biggrin: میرن خونشون ... :yes: اینجوری نگا کنم خوبه ؟:viannen_38:عظمتی داره هنوزم ... فقط نمیدونم چرا انقدر استقبال و حوصله کاربرا کم شده ... نه فقط تالار کامپیوتر کلا سایت چار رکود شده آری ... کاربرا کم حوصله شدن ... تنبل شدن ... حالا اینجا تالار گرافیکه ... :biggrin: عجب تاپیکی :icon_pf (44): اینجا می تونیم با هم گفتگو داشته باشیم ... :icon_pf (44): چشه مگه؟ خیلی هم خوبه:biggrin: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ چه جای خوبی :JC_thinking: کاری که گفته بودم رو انجام دادی؟ :icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام عرض می شود ... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام به دل خستگان گرافیک تو که همه جا هستی 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه های تالار گرافیک:icon_pf (44): من یه انیمیشن کوتاه خوب دیدم،موضوع اجتماعی جالبی داره؛میخوام تاپیکشو بزنم.....ولی نمیدونم کجای تالار باید بذارمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه های تالار گرافیک:icon_pf (44): من یه انیمیشن کوتاه خوب دیدم،موضوع اجتماعی جالبی داره؛میخوام تاپیکشو بزنم.....ولی نمیدونم کجای تالار باید بذارمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسیار عالی ... این قسمت بزارید لطفاً ... [h=2]آثار نواندیشان[/h] 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ مرسی:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y گذاشتم:yes: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70774&highlight= 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ مرسی:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yگذاشتم:yes: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70774&highlight= بسیار عالی ... فقط با اجازتون عنوان رو ویرایش کردم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده