Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درست میگی حاجی... اینا از صبح که پا میشن تا شب فقط بلدن دور خودشون بچرخن بهتره بندازیمشون تو ماشین لباسشویی باز ما بچرخیم یه نمایی داره تو چی ؟:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز ما بچرخیم یه نمایی داره تو چی ؟:persiana__hahaha: :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز [/url]ما بچرخیم یه نمایی داره تو چی ؟:persiana__hahaha: من... میتونی بگی ابهت...اقتدار...عظمت 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من... میتونی بگی ابهت...اقتدار...عظمت :persiana__hahaha: آره خب مگه اینکه خودت بگی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام . امدیم تشکر کنیم از کمک همه . یک چیزی در همون مایه ها که میخواستم در امد . مرسی (به قول فرناز بانو) از غول های فتوشاپ . 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام . امدیم تشکر کنیم از کمک همه . یک چیزی در همون مایه ها که میخواستم در امد . مرسی (به قول فرناز بانو) از غول های فتوشاپ . خیلی هم خوب ... خوشحالیییییم .. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی هم خوب ... خوشحالیییییم .. :aghosh: :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام ... اومدم اعلام وجود کنم... خوبید؟ آخرین پیام یک هفته پیش :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ الان موقع امتحاناست عزیزم طبیعیه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام ... بازم آخرین پیام یک هفته پیش خوبید دوستان؟ درس می خونید؟ ایام به کامه ؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام . خوبی؟ نه .. درس چیه .. تو استراحتیم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام ... بازم آخرین پیام خوبید دوستان؟ درس می خونید؟ ایام به کامه ؟ وای زهرا آره افتضاحه ! هم تو استراحتیم منم هی حالم بد میشه هی خوب میشه ! وقتی میام انجمن فقط اسپم اصلا نمیشه پست تخصصی بزنم ذهنم تمرکز نداره ! اگرم داشته باشه دارم کارای تو سیستمو انجام میدم که واجبه امتحانام که قربونش برم توووووووووووووووووپ ! هفته دیگه یه امتحان دارم هر روز بچه ها بهم میزنگند که تو کجایی چه کردی میگم اصلا باهام حرف نزنید اوضاع بیریخته سلام . خوبی؟ نه .. درس چیه .. تو استراحتیم سعی کن بمونیم تا هفته دیگه که من بحرانمو طی کنم بابا این همه فعالیت کردیم یه مدت خلوت بشه هیچی نمیشه به خدا بعدش میاییم میترکونیم 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ عع...شما اینجایین ؟ :persiana__hahaha:...منم اومدم معرفی میکنم..یکتا هستم:4chsmu1: یکی از هنرمندان نواندیشان:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ عع...شما اینجایین ؟ :persiana__hahaha:...منم اومدم معرفی میکنم..یکتا هستم:4chsmu1: یکی از هنرمندان نواندیشان:girl_blush2: خوش اومدیییییییییییییییی:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ عع...شما اینجایین ؟ :persiana__hahaha:...منم اومدم معرفی میکنم..یکتا هستم:4chsmu1: یکی از هنرمندان نواندیشان:girl_blush2: سلام سلام ... منم که میشناسید ... مدیر تالار هستم ... خب ... چه خبر؟ کوجایید؟ ] 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اومدم بگم ... یه هفته گذشت ... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام زهرا تو خوبی؟ من فکر کنم یکی دو هفته دیگه جدی بتونم بیام فعالیت تخصصی الان اصلا شرایطشو ندارم ولی میام این روز ها همه درگیرند شما چطور :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خوبم مرسی... اوکی ... خودتو واسه مسابقه آماده کن ... می خوام مسابقه بزارمممم ... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ باشه مسابقه رو پایم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ یه خبر خوب واسه خودم ... نفر دوم مسابقه هم امتیاز میگیره ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده