rahele_s 6472 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 موزه فسیلای ما قبل تاریخ منم تیرازاناتورورووووس پناه بر خدا الان احساس کردم تو کشور قسطنتنیه گیر کردم اینی که گفتی جانداره حالا؟. 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 مگه موزه میایم که بلیط بخریم؟ رایگان حساب کن مشتری شیم :girl_in_dreams: ما که چیزی ندیدیم :smiley (18): موزه چی چی هست حالا؟ راحله جون کنسله گلم کنسله 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 پناه بر خدا الان احساس کردم تو کشور قسطنتنیه گیر کردم اینی که گفتی جانداره حالا؟. منم دیگه 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 راحله جون کنسله گلم کنسله قربونت بشم چطور مگه خبریه؟:smiley (18): من بینهایت به خواب محتاجم بسی مشعوف گشتیم ادامش واسه فردا شب بر همگان خوش:rose: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 منم دیگه [/b] میگم ناشناخته ای واسم نگو 1 دونه ای اونم تو موزه ای 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 17 تیر، 2011 سلام تو خوبی؟ من واقعا خستم حالم بده میرم فردا میام باهاتون میحرفم کلیم کار تو تالار دارم 1
partow 25305 ارسال شده در 17 تیر، 2011 سلام تو خوبی؟ من واقعا خستم حالم بده میرم فردا میام باهاتون میحرفم کلیم کار تو تالار دارم سلام سلام ... مرسی خوبم ... باشه گلم ... برو استراحت کن .... منم فردا وقتم بیشتره ... :flowerysmile: 1
partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 بازم سلام عرض شد ... یکم به خودم ...من نباشم کی میاد اینجا؟ :girl_in_dreams: 1
partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 بحث کاپ و مدال شد داغ دلم تازه شددد.... یکی به این حمید ... بگه مدال منو پس بده...:w000: یکتا ژونم طرحت رو بده ببینم ... برنده ای این دور هم ... :shad:
partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 اتفاقا امروز میخواستم بیام خوفه ... :shad: من هنوز فتوشاپم رو نصب نکردم ... CS3 رو نصب کنم یا CS5? CS3 فارسی داره ولی اون یکی باحالتره ... :JC_thinking: 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 خوفه ... :shad: من هنوز فتوشاپم رو نصب کردم ... CS3 رو نصب کنم یا CS5? CS3 فارسی داره ولی اون یکی باحالتره ... :JC_thinking: هر کدوم راحت تریو فارسی داره در ضمن اون فعلتم "ن" اولشو نذاشتی 1
partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 هر کدوم راحت تریو فارسی داره در ضمن اون فعلتم "ن" اولشو نذاشتی باشه ... درستش کردم ... :persiana__hahaha: 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 سه تا دختر داره این تالار .. اونوقت کلی خاک نشسته رو این تاپیکه ... خجالت داره واقعا ..... پس فردا میخواین برین خونه شوبرا ... 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 سلام سلام بچه هنرمندها منم خیلی دوست دارم اول یکم درباره این گرافیک بیشتر بدونم...........میدونما ولی یکم ریزتر ما باید پوستر بسازیم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم یعنی میتونم..... من چرا نمی اومدم توی این تالار تا حالا شاید میترسیدم صاحبش غول باشه...............ولی نه چون یکم سخته به نظرم برای همین نمی اومدم ولی دیگه میام چون کلا به هنر علاقه دارم 4
Nightingale 10531 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 سلام سلام بچه هنرمندها منم خیلی دوست دارم اول یکم درباره این گرافیک بیشتر بدونم...........میدونما ولی یکم ریزتر ما باید پوستر بسازیم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم یعنی میتونم..... من چرا نمی اومدم توی این تالار تا حالا شاید میترسیدم صاحبش غول باشه...............ولی نه چون یکم سخته به نظرم برای همین نمی اومدم ولی دیگه میام چون کلا به هنر علاقه دارم بیا بیا خوش اومدی نه صاحبش غوله نه خودش سخته 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 بیا بیا خوش اومدی نه صاحبش غوله نه خودش سخته نه بعدش فهمیدم غول نیستند اتفاقا خیلی هم بچه های خوفی هستید همتونو دوست دارم :w36: من کلا هنرمندها رو دوست دارم 4
partow 25305 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 سه تا دختر داره این تالار .. اونوقت کلی خاک نشسته رو این تاپیکه ... خجالت داره واقعا ..... پس فردا میخواین برین خونه شوبرا ... منقلب شدیم ... خودت چرا نمیای؟ :167: سلام سلام بچه هنرمندها منم خیلی دوست دارم اول یکم درباره این گرافیک بیشتر بدونم...........میدونما ولی یکم ریزتر ما باید پوستر بسازیم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم یعنی میتونم..... من چرا نمی اومدم توی این تالار تا حالا شاید میترسیدم صاحبش غول باشه...............ولی نه چون یکم سخته به نظرم برای همین نمی اومدم ولی دیگه میام چون کلا به هنر علاقه دارم خب به سلامتی شدیم 4 تا دختر ... :shad: واسه تمرین و آموزش این قسمت هست : آموزش و مقالات واسه مسابقات هم خودم خبرت می کنم ... خوفه؟ 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 منقلب شدیم ... خودت چرا نمیای؟ :167: خب به سلامتی شدیم 4 تا دختر ... :shad: واسه تمرین و آموزش این قسمت هست : آموزش و مقالات واسه مسابقات هم خودم خبرت می کنم ... خوفه؟ خوفه........البته اگر یاد گرفته باشم 3
ارسال های توصیه شده