مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ دایی جون تولدت مبارک میدونم تولودت 6 دی هست خودم میخواستم بزنما ولی بازم گندم عمو پیشدستی کرد لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیز دلم، بهترین هارو برات آرزو دارم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااام دوستان بعد از چند وقت و اندی بالاخره بنده اومدم یه تاپیک تولد بزنم و برم خب تولد دخملمه با همه فرق داره دیگگگگگگگگگگه بهههههله تولد مصی جونمه *salamat* ای زیباترین ترانه هستی بدان که شب میلادت برایم ارمغان خوبی ها و زیبایی هاست پس ای سرکرده خوبی ها میلادت مبارک میلاد تو طلوع نور در قلبی مه گرفته بود نفسی گرم در فضای سرد و غریب گلی شکفته در بهار تولد یک شعر دلنشین شعری در واژه های نگاهت و در قافیه های کلامت تولدت مبارک اینم کیک که خودم پختم اینم شکلاته یا پاستیل نمیدونم..ولی خوشگله دیگه نوش جان و اماااااااا کادو:hapydancsmil: دست گلت درد نكنه گندم جونم.. يه دنيا خوشحالم كردي.. انقدر سوپرايز شدم كه الان اومدم تو انجمن مرسي عزيزدلممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ به به دوست گل و نازم:hapydancsmil:تولدت مبارک عزیزم:love070::connie_24::w66::happybday::Laie_28::2rqfst4::babygirl::w12::(50)::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::aghosh::w14::w70::w31::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy::welcome::1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0:mbj6ivxkw3ccem7bie7:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ffuzma2nlljlasbauln:6snuiio5gm0n52hzey4:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:qfu28wh4kkweeki7jfi:boos::boos::wubpink: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مرسي عزيزدلم..اين دعاي قشنگ همچنين براي شما باشه گلم... لطف كرديد خوشحالم كرديد مرسي از بابت تبريك .. ای جووووووون مصی مهربونم تولدت مبارک. :hapydancsmil: نوه عموی مهربون خودمییییییییییییییییییییییییی . هزار ساله بشی ایشالا. به همه آرزوهای قشنگت برسی گلم. :happybday::2rqfst4::flowerysmile::626gdau::aghosh::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::cakesmileyf::w31::w155::rose::w71::heartshape2::4uboxsmiley::w330::happy::ha5t4lmd53df3cpu2lq:1cwpe6q6upfmgganbmp:2eaoapgxehimkak1y7e:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: عزيزمي نازنين جونم لطف كردي خانومي ايشالله تولدشما جبران كنم . خوشحالم كردي لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ واااای ببین اینجا تولد چه خانومیه:hapydancsmil:تولدت مبارک عزیز طلا ایشالا مثل اسمت سلامت وخوش و شاد باشی دخملو...انقدم در پی آب انداختن دل من نباشی به به نسيم جون عزيزدلم.. لطف كردي گلم.. خوش اومدي عزيزم مرسي خوشحالم كردي.. ولي ديگه نه دلتو اب ميندازم مشتيمرسي گلم بابت تبريك ايشالله بتونم جبران كنم به به نوه همساده عزیزم شمام دی ماهی هستید؟تولدت مبارک سلامت جان امیدوارم همیشه سلامت و موفق و عمری با عزت از خدا بگیری :icon_gol: و به همه آرزوهات برسی:icon_gol: بله 6دي مامانم زود تولدمو گرفته البته درست گرفته چون من هرساله دوتا تولد ميگيرم.. دست گلش درد نكنه دست شماهم درد نكنه همساده عزيزم... هه هه! تولدهچندمين سالگرد 20 سالگيته معصومه خانم :دي نوم يه سي چهل سالي از بابابزرگش بزرگتره تولدت مبارك معصومه جان. ايشالله تولد 120 سالگيتو خودم جشن بگيرم برات بهترين ها رو برات آرزو ميكنم سلام اميرجان. نه بابا تولد پيريمونو ميگيريم. پيرشديم رفت:icon_pf (34):33ساله شدم.. منم براتون ارزوي بهترين ها رو دارم.. فقط جان من سوال گياهان دارويي رو ادامه بده.. هي ننداز گردن من.. ايشالله تولد شما جبران كنيم.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم ایشاا.... همیشه شاد و پرانرژی و سلامت باشی بهترینا رو از خدا هدیه بگیری:4uboxsmiley: سلام عزيزم ممنونم.. لطف كردي و اومديد ايشالله بتونم جبران كنم. مرسي عزيزم به بهههههه سلااااااااام.تولدت مباااااااااارک عزییییییییزه دلم. صدساله باشی شاد و سلامت گلم. باآرزوی بهترینا واس بهترین بانوی انجمن گلممممممم. :w330::w330::4uboxsmiley::heartshape2::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::dancegirl2::flowerysmile::bigbed::w70::cakesmileyf::626gdau::happy::w330::ha5t4lmd53df3cpu2lq:1cwpe6q6upfmgganbmp:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::ag2f893eg0ja83qr8q::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp:1cwpe6q6upfmgganbmp هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عزيزمي.. مرسي ايشالله بتونم جبران كنم خوشحالم كردي گلم.. خيلي زياد تولدت مبالک بادا باد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنونم دوست خوبم.. خوشحال شدم اومدي متشكرم بابت تبريك تولدت مبارک سلامت جانبه همه خوبیها و بهترین ها برسی:heartshape2: سلام عزيزم. خوش اومديد ممنونم بابت گلهاي زيباتون لطف كرديد. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ تبریک ممنونم عزيزم تولدت مبارک ممنونم گلم تولدت مبارک عزیزم ایشاا..همیشه خوب باشی وبخندی نفس خانوم جیگر خانوم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: مرسي گلم خوشحالم كرديد همچنين شما گلم زادروزت خجسته باد مرسي متشكرم. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ مرسي داش مهدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددي لطف كرديد تولدت مبارک مصـــی جون ♥ از خدا می خوام سلامتمون همیشه سلامت و دنیاش پر از شادی و آرامش باشه سلام پري جون مرسي گلم. همچنين شما عزيزم خوشحالم كرديد تولدت مبارک مصی جون مغز بادومم ارزوی بهترین ها رو برات دارم عزیزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کیکت اینم کادوت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واي چقدر كادوووووووووووووووو مرسي بابا بزرگ جونم سهند عزيز ممنونممممممممممممممممممم خوشحالم كرديد تولدتون مبارک عزیزم مرسي فاطمه جون.. خوشحالم كردي گلم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ عمویی خیلی زود زدی تولدش 6 دی هست تازه من میخواستم بزنم مثل پارسال پیش دستی کردی اشكالي نداره دايي خيلي هم سوپرايز شدم. خب من هميشه هرساله از شب يلدا تولد ميگيرم و دوتا تولد دارم اينو كه ميدونستي.... گندم جون مامانم زحمت كشيد. شما هم لطف داري.. دایی جون تولدت مبارک میدونم تولودت 6 دی هست خودم میخواستم بزنما ولی بازم گندم عمو پیشدستی کرد ممنونممهم اينه خوشحال شدم. ممنونم دايي جون تولدت مبارک عزیز دلم، بهترین هارو برات آرزو دارم واي مرسي پرناز جون لطف كردي خانومي.. يه دنيا ممنونم. لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ :icon_gol: :wavesmile: نهال عمر تو ای دوست همیشه رعنا باد بهار حسن تو بی آفت از خزان ها باد هماره شمع وجود تو روشنایی بخش همیشه روشنی ات گرم و محفل آرا باد :icon_gol::icon_pf (17)::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol: تولدت مبارک دوست گل و گلابمون آرزوی بهترین ها رو برات داریمممم♥:w70:♥ لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ عمویی خیلی زود زدی تولدش 6 دی هست تازه من میخواستم بزنم مثل پارسال پیش دستی کردی عمویی من یه مدت نیستم خواستم زودتر بزنم که شما تاپیکو نزنی:gnugghender: دایی جون تولدت مبارک میدونم تولودت 6 دی هست خودم میخواستم بزنما ولی بازم گندم عمو پیشدستی کرد لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ معصومه ی مهربونم تولدت مبارک. از خدا میخوام به بهترین ها برسی:icon_gol: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ تولدتون بسیار مبارک... لحظات زندگیتون سرشار از امید و نشاط.... لواشک هم بدهید تو تولدتون. لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ به به ..چه تولدی ...سلامت خانوووووووووووووووووووووم تولدتون مبارک ..ایشا..سالهای عمرتون طولانی ..مسیر عمرتون سرسبز ..مزین به گلهای موفقیت وتلاش ....سبز باشی سلامت خانوم وسالم وتندرست لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزدلم:wubpink::boos: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک معصومه خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سلام معصومه جان. شرمنده من دیر رسیدم . :w554: تولدت مبارک . ایشالا بهترین ها رو داشته باشی . :happybday::happybday::w71::w71::happy::w330::w330::w70::w14::cakesmileyf::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ :icon_gol: :wavesmile: نهال عمر تو ای دوست همیشه رعنا باد بهار حسن تو بی آفت از خزان ها باد هماره شمع وجود تو روشنایی بخش همیشه روشنی ات گرم و محفل آرا باد :icon_gol::icon_pf (17)::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol: تولدت مبارک دوست گل و گلابمون آرزوی بهترین ها رو برات داریمممم♥:w70:♥ سلام عزيزم. ممنونم گلم.. همچنين شما خوشحالم كرديد اومديد مرسي معصومه ی مهربونم تولدت مبارک. از خدا میخوام به بهترین ها برسی:icon_gol: مرسي فرنوشم .. خيلي خيلي ممنونم. عزيزمي.. همچنين شما .. خوشحال شدم.. بي نهايت تولدت مبارک خانومی ... ممنونم هستي جان .. يه دنيا متشكرم تولدتون بسیار مبارک...لحظات زندگیتون سرشار از امید و نشاط.... لواشک هم بدهید تو تولدتون. سلام ممنونم مهندس.. بزرگواريد چشم بفرماييد اينم لواشك///:ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده