پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ به خدا از دست شماها خسته شدم چون از اسلام وولايت چيزي نمي دانيد اسلام خشن نيست شماها ازاسلام چيزي نمي دانيد من اين مثال را اوردم كه اسلام جلو فساد بر حسب برزگيش وخطرش اقدام متفاوت از خود بروز ميدهد جلوگيري از بي حجابي كه يك فساد اجتماعي واز منكرات مسلم است يا كشتن وخونريزي نيست ولي بايد جلو انتشار وسرايت آن گرفتهع شود نصيحت تذكر استدلال بحث واگر نشد با قوه قهريه بايد جلو فساد گرفته شود بله حضرت بيتاب ما از اسلام چيزي نميدونم.ما رو ارشاد كن.:icon_pf (34): حتما فقط تو ميدوني و اونايي كه با چماق امر به معروف و نهي از منكر ميكنن. تو اگه اسلام رو ميدونستي چيه و توي معني آيات قرآن دقت ميكردي صحبتي از خشونت نميكردي. 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ به خدا از دست شماها خسته شدم چون از اسلام وولايت چيزي نمي دانيد اسلام خشن نيست شماها ازاسلام چيزي نمي دانيد من اين مثال را اوردم كه اسلام جلو فساد بر حسب برزگيش وخطرش اقدام متفاوت از خود بروز ميدهد جلوگيري از بي حجابي كه يك فساد اجتماعي واز منكرات مسلم است يا كشتن وخونريزي نيست ولي بايد جلو انتشار وسرايت آن گرفتهع شود نصيحت تذكر استدلال بحث واگر نشد با قوه قهريه بايد جلو فساد گرفته شود منم هيچي نميدونم ولي در نظر بقيه خرابش نميكنم چرا بايد آدم هاي دنيا ايراني ها مثل قبيله آدم خوارها بدونن؟ چرا ؟ فكر نميكني بخاطر همين زورگويي ها سر اينطور عقايد باشه؟ . مسابقات بين المللي فيزيك بود،كه توي تلويزيون هم پخش شد، يه شركت كننده دختر با خانواده اش اومده بود ازش راجع به ايران پرسيدن،ميگفت من فكر ميكردم اينجا مثل قبيله آدم خورها باشه،خانواده ام هم باهام اومدن كه اگر مرديم با هم باشيم؟چرا؟؟؟؟؟ چون شنيده بود كه ايراني ها بخاطر اينطور مسائل ميزنن توي سر زن و دخترشون 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ افرين بر تو برادر وخواهر ديني اگر به دين ودستوراتش عمل نكنند ، همين دين فرمود است : امر به معروف كن و نهي از منكر كن اسلام ميگويد امر كن نه خواهش كن اسلام ميگويد نهي كن نه خواهش كن ....................افتاد خب پس من هم به تو ميگم اگر با كسي قهر كني با چوب و چماق ميوفتم به جونت.............افتاد:167::167::167: بايد به زور باهام آشتي كني:icon_pf (34)::icon_pf (34)::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ QUOTE] كاش ميشد اين روحيه ي شما رو ريشه يابي كرد. برو اسلام را ريشه يابي كن ......... بعد برو در باره ايمان وعقيده ات ريشه يابي كن ..........كه اسلام را قبول داري يا خير ........... واگر قبول داري ............تمام اسلام را قبول داري يا آن چيزي كه با مذاقت خوش آيد .....قبول داري ........ اسلام را از چه كسي بايد آموخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// 1 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ كاش ميشد اين روحيه ي شما رو ريشه يابي كرد. برو اسلام را ريشه يابي كن ......... بعد برو در باره ايمان وعقيده ات ريشه يابي كن ..........كه اسلام را قبول داري يا خير ........... واگر قبول داري ............تمام اسلام را قبول داري يا آن چيزي كه با مذاقت خوش آيد .....قبول داري ........ اسلام را از چه كسي بايد آموخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// خوشحال میشیم یه دور از اول اسلام تا اونجائیش که بلدی برامون بگی تا ما هم به راه راست هدایت شیم. امر به معروف کن. 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ برو اسلام را ريشه يابي كن ......... بعد برو در باره ايمان وعقيده ات ريشه يابي كن ..........كه اسلام را قبول داري يا خير ........... واگر قبول داري ............تمام اسلام را قبول داري يا آن چيزي كه با مذاقت خوش آيد .....قبول داري ........ اسلام را از چه كسي بايد آموخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// از اين حرفت خيلي خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ خب پس من هم به تو ميگم اگر با كسي قهر كني با چوب و چماق ميوفتم به جونت.............افتاد:167::167::167:بايد به زور باهام آشتي كني:icon_pf (34)::icon_pf (34)::w00::w00: قران مي فرمايد : باحكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت دعوت كن و با آنان به [شيوهاى] كه نيكوتر است مجادله نماى در حقيقت پروردگار تو به [حال] كسى كه از راه او منحرف شده داناتر و او به [حال] راهيافتگان [نيز] داناتر است (۱۲۵) ولي در جاي ديگر مي فرمايد اگر دو طايفه از مؤمنان با هم مبارزه كردند ميان آن دو را اصلاح دهيد و اگر [باز] يكى از آن دو بر ديگرى تعدى كرد با آن [طايفهاى] كه تعدى مىكند بجنگيد تا به فرمان خدا بازگردد پس اگر باز گشت ميان آنها را دادگرانه سازش دهيد و عدالت كنيد كه خدا دادگران را دوست مىدارد (۹) 1 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ برو اسلام را ريشه يابي كن .........بعد برو در باره ايمان وعقيده ات ريشه يابي كن ..........كه اسلام را قبول داري يا خير ........... واگر قبول داري ............تمام اسلام را قبول داري يا آن چيزي كه با مذاقت خوش آيد .....قبول داري ........ اسلام را از چه كسي بايد آموخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// خوشحال میشیم یه دور از اول اسلام تا اونجائیش که بلدی برامون بگی تا ما هم به راه راست هدایت شیم. امر به معروف کن. تو برايمان از قران منهاي ولايت صحبت كن تا من هم از قران با ولايت صصحبت كنم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ قران مي فرمايد :باحكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت دعوت كن و با آنان به [شيوهاى] كه نيكوتر است مجادله نماى در حقيقت پروردگار تو به [حال] كسى كه از راه او منحرف شده داناتر و او به [حال] راهيافتگان [نيز] داناتر است (۱۲۵) ولي در جاي ديگر مي فرمايد اگر دو طايفه از مؤمنان با هم مبارزه كردند ميان آن دو را اصلاح دهيد و اگر [باز] يكى از آن دو بر ديگرى تعدى كرد با آن [طايفهاى] كه تعدى مىكند بجنگيد تا به فرمان خدا بازگردد پس اگر باز گشت ميان آنها را دادگرانه سازش دهيد و عدالت كنيد كه خدا دادگران را دوست مىدارد (۹) ميتونين به من بگين اينجا دادگر يعني چي؟ 1 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ خوشحال میشیم یه دور از اول اسلام تا اونجائیش که بلدی برامون بگی تا ما هم به راه راست هدایت شیم. امر به معروف کن. تو برايمان از قران منهاي ولايت صحبت كن تا من هم از قران با ولايت صصحبت كنم اصلا فهمیدی چی پرسیدم و تو چی جواب دادی!!!!؟:there: تو از اسلام زمان حضرت محمد صحبت کن. نگو که اون اسلام کامل نبوده چون ولایت نبوده که به عقلت شک میکنم!!! 2 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ حجاب نزد فاطمه زهرا چند روایت درباره اهمیت حجاب در نظر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علیهاسلام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از پدران گرامیش از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل فرمود که: روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:« چرا از او رو میگیری، او که تو را نمیبیند؟» فاطمه عرض کرد:« او مرا نمیبیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمیبیند ولی بوی مرا که حس میکند.» رسول خدا فرمود:« شهادت می دهم که تو پاره تن منی.» روزی رسول خدا از اصحاب خود پرسید:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است؟» اصحاب نتوانستند جواب بدهند. این سؤال به گوش فاطمه علیهاسلام رسید. فاطمه فرمود:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند (و خود را در کوچه و بازار، جلو چشم نا محرمان قرار ندهد.)» وقتی رسول خدا این سخن را شنید، فرمود:« فاطمه پاره تن من است.» امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید:« بهترین کار برای زنان چیست؟» فاطمه علیهاسلام پاسخ داد:« بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند » رسول خدا فرمود:« فاطمه پاره تن من است » رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیهاسلام کارها را بین او و علی علیه السلام تقسیم کرد و فرمود کارهای منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی. فاطمه علیها سلام میفرماید:« هیچ کس نمیداند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در پیش چشم مردان معاف کرد.» روزی فاطمه زهرا سلام الله علیها به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:« چه بد است این تختههایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن میگذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است.» اسماء گفت:« من که در حبشه بودم، میدیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست میکردند و مرده را داخل آن میگذاشتند.» سپس اسماء با چوب خرما تابوتی لبهدار درست کرد و به فاطمه علیهاسلام نشان داد. حضرت فاطمه بسیار خوشحال شد و فرمود:« این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچهای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمیشود مرده مرد است یا زن.» و فرمود:« پس از مرگم، مرا در همین تابوت بگذارید.» منابع: بحارالانوار، ج 43، صفحات 91 و 93 و 54 و 81 و 189. بحار/92/43 اول صفحه - بحار/189/43 - بحار1/81/43- بحار/54/43 - 1 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ خوشحال میشیم یه دور از اول اسلام تا اونجائیش که بلدی برامون بگی تا ما هم به راه راست هدایت شیم. امر به معروف کن. تو برايمان از قران منهاي ولايت صحبت كن تا من هم از قران با ولايت صصحبت كنم كي به جنابعالي اجازه داده اسلامو اينجوري براي همه بيان كني؟:banel_smiley_4::ws46: واقعا كه از حضرت رسول هيچي نميدوني كه اينجوري برخورد ميكني !!!!! بايد اوون دنيا جواب بدي عزيزم:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ فاطمه و حجاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آنچه به اینجا پیوند دارد... حجاب نزد فاطمه زهرا گ.وجوب پیروی از امام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام > برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام > برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام > برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام > برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام > برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (cached) یک روز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می خواستند با یکی از اصحاب خود وارد خانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شوند، وقتی به در خانه رسیدند صدا زدند: « سلام علیکم » فاطمه (علیهاسلام) از داخل منزل جواب سلام پدر را دادند. رسول خدا فرمود: داخل شوم؟ فاطمه عرضه داشت: بفرمائید. رسول خدا فرمود: داخل شوم من و هر کس با من است؟ فاطمه (علیهاسلام) گفت: من چادر به سر ندارم، حضرت فرمود: با همان روانداز، سرت را بپوشان. فاطمه (علیهاسلام) خود را پوشاند و سپس رسول خدا وارد شدند. . . منابع: بحارالانوار، ج 43، ص 62، ح 53. لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ برو اسلام را ريشه يابي كن .........بعد برو در باره ايمان وعقيده ات ريشه يابي كن ..........كه اسلام را قبول داري يا خير ........... واگر قبول داري ............تمام اسلام را قبول داري يا آن چيزي كه با مذاقت خوش آيد .....قبول داري ........ اسلام را از چه كسي بايد آموخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// شما خودت رو پيغمبر و علامه ميدوني.نه؟ .دوست عزيز اسلام در بحث حجاب خلاصه نميشه.مبارزه با ظلم و پيروي نكردن از حاكم ظالم هم جزئي از اسلامه و اتفاقا از اصول مهمشه كه متاسفانه شما اطلاعي از اين موضوع نداريد و داريد از اين وضع كنوني كشور حمايت ميكني. 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ حجاب نزد فاطمه زهرا چند روایت درباره اهمیت حجاب در نظر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علیهاسلام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از پدران گرامیش از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل فرمود که: روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:« چرا از او رو میگیری، او که تو را نمیبیند؟» فاطمه عرض کرد:« او مرا نمیبیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمیبیند ولی بوی مرا که حس میکند.» رسول خدا فرمود:« شهادت می دهم که تو پاره تن منی.» روزی رسول خدا از اصحاب خود پرسید:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است؟» اصحاب نتوانستند جواب بدهند. این سؤال به گوش فاطمه علیهاسلام رسید. فاطمه فرمود:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند (و خود را در کوچه و بازار، جلو چشم نا محرمان قرار ندهد.)» وقتی رسول خدا این سخن را شنید، فرمود:« فاطمه پاره تن من است.» امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید:« بهترین کار برای زنان چیست؟» فاطمه علیهاسلام پاسخ داد:« بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند » رسول خدا فرمود:« فاطمه پاره تن من است » رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیهاسلام کارها را بین او و علی علیه السلام تقسیم کرد و فرمود کارهای منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی. فاطمه علیها سلام میفرماید:« هیچ کس نمیداند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در پیش چشم مردان معاف کرد.» روزی فاطمه زهرا سلام الله علیها به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:« چه بد است این تختههایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن میگذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است.» اسماء گفت:« من که در حبشه بودم، میدیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست میکردند و مرده را داخل آن میگذاشتند.» سپس اسماء با چوب خرما تابوتی لبهدار درست کرد و به فاطمه علیهاسلام نشان داد. حضرت فاطمه بسیار خوشحال شد و فرمود:« این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچهای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمیشود مرده مرد است یا زن.» و فرمود:« پس از مرگم، مرا در همین تابوت بگذارید.» منابع: بحارالانوار، ج 43، صفحات 91 و 93 و 54 و 81 و 189. بحار/92/43 اول صفحه - بحار/189/43 - بحار1/81/43- بحار/54/43 - چه جالب. شما به سیره پیامبر عمل کن و با مردان هم کلام نشو. تو خونه بمون و به پروردگار نزدیک شو. نکنه خدائی نکرده مردی بوی تو رو از چند فرسخی حس کنه و تحریک شه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ حجاب حجاب و پوشش صحیح زنان یکی از عوامل بسیار مؤثر در حفظ خانواده است. زنی که خودسرانه جلوهگری کند، آتش هوس مردان را میافروزد و چشم و دل سبکسران را بیاختیار به دنبال خود روان میکند. هزاران پرونده جنایی و ناموسی، فحشا و روابط نامشروع بیشمار از عواقب تلخ بلای بیحجابی و بدحجابی است که گریبان دنیای امروز را گرفته است. حجاب، حصار و حریم عفت زن و سنگر محکمی است که راه ورود فساد و هرزگیها را سد میکند و به زن شخصیت و احترام میبخشد تا ملعبه شهوات و بازیچه بوالهوسیها قرار نگیرد. در جامعهای که زنانش با حجاب صحیح و پوشش کامل رفت و آمد کنند، جوانان هم با خاطری آرام به کار خود مشغول میشوند و دور از هر گونه تحریک بیجا و خیال خام، در زمان مناسب، با رضایت و خرسندی به تشکیل خانواده علاقمند میگردند و ازدواج میکنند. در دین مقدس اسلام به حجاب اهمیت خاصی داده شده است که به مواردی از آن اشاره میشود لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ رسول خدا فرمود: داخل شوم؟ فاطمه عرضه داشت: بفرمائید. رسول خدا فرمود: داخل شوم من و هر کس با من است؟ فاطمه (علیهاسلام) گفت: من چادر به سر ندارم، حضرت فرمود: با همان روانداز، سرت را بپوشان. فاطمه (علیهاسلام) خود را پوشاند و سپس رسول خدا وارد شدند. . . این دروغا چیه به اهل بیت نسبت میدی؟ پیامبر پدر حضرت زهرا بوده. چه دلیل داشته این کارا آخه؟؟؟ مرغ پخته تو قابلمه از شنیدن این حرفا خندش میگیره. 3 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ حجاب نزد فاطمه زهرا چند روایت درباره اهمیت حجاب در نظر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علیهاسلام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از پدران گرامیش از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل فرمود که: روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:« چرا از او رو میگیری، او که تو را نمیبیند؟» فاطمه عرض کرد:« او مرا نمیبیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمیبیند ولی بوی مرا که حس میکند.» رسول خدا فرمود:« شهادت می دهم که تو پاره تن منی.» روزی رسول خدا از اصحاب خود پرسید:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است؟» اصحاب نتوانستند جواب بدهند. این سؤال به گوش فاطمه علیهاسلام رسید. فاطمه فرمود:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند (و خود را در کوچه و بازار، جلو چشم نا محرمان قرار ندهد.)» وقتی رسول خدا این سخن را شنید، فرمود:« فاطمه پاره تن من است.» امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید:« بهترین کار برای زنان چیست؟» فاطمه علیهاسلام پاسخ داد:« بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند » رسول خدا فرمود:« فاطمه پاره تن من است » رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیهاسلام کارها را بین او و علی علیه السلام تقسیم کرد و فرمود کارهای منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی. فاطمه علیها سلام میفرماید:« هیچ کس نمیداند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در پیش چشم مردان معاف کرد.» روزی فاطمه زهرا سلام الله علیها به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:« چه بد است این تختههایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن میگذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است.» اسماء گفت:« من که در حبشه بودم، میدیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست میکردند و مرده را داخل آن میگذاشتند.» سپس اسماء با چوب خرما تابوتی لبهدار درست کرد و به فاطمه علیهاسلام نشان داد. حضرت فاطمه بسیار خوشحال شد و فرمود:« این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچهای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمیشود مرده مرد است یا زن.» و فرمود:« پس از مرگم، مرا در همین تابوت بگذارید.» منابع: بحارالانوار، ج 43، صفحات 91 و 93 و 54 و 81 و 189. بحار/92/43 اول صفحه - بحار/189/43 - بحار1/81/43- بحار/54/43 - و باز ادامه ي داستان كپي پيست.:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ حجاب در روایات خواهش ميكنم حجاب اهل البيت را بخوانيد ونه حجاب كه اين كاربر مفسر به راي قران را ) 1) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:«زنان در خانه به جایی که بر کوچه و بازار اشراف داشته باشند نروند، چرا که نگاه مردان به آنها خیره میشود. به آنان سوره نور را بیاموزید چون در این سوره از تحریم و عقوبت زنا و نیز از اجتناب نگاه به نامحرم سخن به میان آمده است.» 2) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در وصیت خود به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمود:«با پوشش و حجابی که برای همسرانت قرار میدهی، چشم آنان را از هوس و حرام بازمیداری، چرا که حجاب برای آنها ثبات بیشتری به ارمغان می آورد. از خروج بیحساب و بیرویه زنان جلوگیری کن، زیرا مفاسدی دارد؛ و اگر میتوانی، کاری کن که همسرانت غیر از تو را نشناسند و با مردان رفت و آمد نداشته باشند...» 3) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می گوید: روزی من و میمونه خدمت رسول خدا بودیم که ابن مکتوم نابینا آمد. پیامبر به ما دو نفر فرمود چادر به سر کنیم و خود را بپوشانیم. ما گفتیم:«یا رسول الله، ابن مکتوم که نابیناست و ما را نمیبیند.» پیامبر فرمود:«آیا شما هم کورید و او را نمی بینید؟!» 4) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در نامهای به یکی از یاران خود نوشت:«نگاه به موی زنان حرام است، چون موجب تحریک و فساد است.» منابع: بحار الانوار، ج 103، باب 61 و 62. بحار الانوار، ج 104، باب 91. لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بابا بیخیال این شید . . ! با این بحث نکنید . . .! این که عمرا قانع نمیشه . . .! جز اینکه میره کل اینترنتو برامون کپی پیست میکنه میاره . . .! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده