Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ درود خدمت تمام دوستان نواندیشانی بشتابید که مسابقه هنری داریم:hapydancsmil: دوستان عزیز میتونند از هنرهایی که برای سفره یلدا به خرج میدن عکس بندازند و برای من ارسال کنند موضوع آزاد هست هر چیزی در این رابطه میتونه باشه از تزئین کلی گرفته تا جزئی از کنده کاری رو هندوانه و سیب و .... تا هر چیزی که خودتون دوست دارید :hapydancsmil:دست اتون برای عکاسی باز هست آثار هنرمندانه خودتون رو تا 2روز بعد از یلدا فرصت دارید برام بفرستید جایزه هم داریم :(50): 25 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اگه کاری انجام دادم میشرکتم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ به به دست گلت درد نکنه مینا جان چه شود این عید باستانی رو حتما باید جشن بگیریم و هرکاری درین راستا انجام دادیم گلی هستش که به سر غرور و افتخار قوم ایرانی زدیم دستت مرسی 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ دو قدم مانده به رقصیدن برف یک نفس مانده به سرما و به یخ چشم در چشم زمستانی دگر تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان یک سبد عاطفه دارم همه تقدیم شما یلداتون مبارک . 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ چندتا عکس توپ گرفتم یه کرسی هم گذاشتیم جاتون خالی بدویین بچه ها :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ailin Th 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ منم شرکت کردم ممنون از مسابقه ی قشنگتون 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ [h=1]نظر سنجی مسابقه یــــلـــــدا[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده