Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 درود خدمت تمام دوستان نواندیشانی بشتابید که مسابقه هنری داریم:hapydancsmil: دوستان عزیز میتونند از هنرهایی که برای سفره یلدا به خرج میدن عکس بندازند و برای من ارسال کنند موضوع آزاد هست هر چیزی در این رابطه میتونه باشه از تزئین کلی گرفته تا جزئی از کنده کاری رو هندوانه و سیب و .... تا هر چیزی که خودتون دوست دارید :hapydancsmil:دست اتون برای عکاسی باز هست آثار هنرمندانه خودتون رو تا 2روز بعد از یلدا فرصت دارید برام بفرستید جایزه هم داریم :(50): 25
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 به به دست گلت درد نکنه مینا جان چه شود این عید باستانی رو حتما باید جشن بگیریم و هرکاری درین راستا انجام دادیم گلی هستش که به سر غرور و افتخار قوم ایرانی زدیم دستت مرسی 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 دو قدم مانده به رقصیدن برف یک نفس مانده به سرما و به یخ چشم در چشم زمستانی دگر تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان یک سبد عاطفه دارم همه تقدیم شما یلداتون مبارک . 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 چندتا عکس توپ گرفتم یه کرسی هم گذاشتیم جاتون خالی بدویین بچه ها :hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده