Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ محصول بعدی و جدید اچ تی سی که از آن با نام HTC Hima یاد می شود، از قابلیت هایی مانند صفحه نمایش 5 اینچی، وضوح تصویر 1080 پیکسلی برخوردار است که می تواند نگاه های بسیاری را به خود جلب کند. به گزارش خبرگزاری مهر، کمپانی اچ تی سی پیش از این نیز گوشی هایی را در سری M عرضه کرده بود مانند HTC One (M7) ، HTC One (M8 و اکنون پرده از محصول جدید این کمپانی با نام HTC One M9 برداشته شده که با رمز Hima از آن یاد می شود. از قابلیت های محصول جدید می توان به مواردی مانند صفحه نمایش 5 اینچی با رزولوشن Quad HD و وضوح تصویر 1080 پیکسل، پردازنده 64 بیتی، اسنپدارگون 810 و سه گیگا بایت حافظه رم، دوربین 20.7 مگاپیکسلی و باطری 2840 میلی آمپر اشاره کرد. بنا به گزارشات منتشر شده این محصول جدید احتمالا در دو نسخه و با ویندوز اندروید و ویندوز فون در سه رنگ، نقره ای، طلایی و خاکستری در سه ماهه اول سال 2015 عرضه خواهد شد. منبع : مهر 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ ویندوز اندروید :there: واسه ماها نیست... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ :there: واسه ماها نیست... چی واسه ماها نیست ؟ ویندوز اندروید؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ چی واسه ماها نیست ؟ویندوز اندروید؟ نه این گوشی ها... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ نه این گوشی ها... من که به خاطر این گوشی گریه نمی کنم به خاطر ویندوز اندروید هستم که نمی دونم خبرگزاری مهر از کجا و چه طوری ساختش 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ من که به خاطر این گوشی گریه نمی کنم به خاطر ویندوز اندروید هستم که نمی دونم خبرگزاری مهر از کجا و چه طوری ساختش من متوجه نشدم. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ من متوجه نشدم. ویندوز ربطی به اندروید نداره البته دو تا سیستم عامل رقیب هستن(در قسمت موبایل) 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ ویندوز ربطی به اندروید ندارهالبته دو تا سیستم عامل رقیب هستن(در قسمت موبایل) خب شاید منظور اینه که ترکیبی هست از ویندوز و اندروید. هااااااا ینی نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ خب شاید منظور اینه که ترکیبی هست از ویندوز و اندروید. هااااااا ینی نمیشه؟ مگه بستنی هستش که ترکیب کنن 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ مگه بستنی هستش که ترکیب کنن سعی کن کشفش کنی چی هست به ما هم اطلاع بده. 1 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ من کشفش کردم ولی به هیچ کسی نمیگم این راز رو با خودم به گور خواهم بورد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ من کشفش کردم ولی به هیچ کسی نمیگم این راز رو با خودم به گور خواهم بورد بگو دیجه!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ بگو دیجه!:vahidrk: نه نمیتولم بجم این یک رازه خخخ با شه میگم شوخی چردم الکی بودش چرا میزلی نامرد بچه گیر اوردی دلت میاد دالی منو میزلی ملم جریه میکنم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ گفته در دو نسخه ، یکی ویندوز فون یکی هم با سیستم عامل اندروید ویندوز اندروید نگفته که! 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ گفته در دو نسخه ، یکی ویندوز فون یکی هم با سیستم عامل اندرویدویندوز اندروید نگفته که! بنا به گزارشات منتشر شده این محصول جدید احتمالا در دو نسخه و با ویندوز اندروید و ویندوز فون در سه رنگ، نقره ای، طلایی و خاکستری در سه ماهه اول سال 2015 عرضه خواهد شد. 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ منظورش همون سیستم عامل بوده، بد ترجمه شده یحتمل 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ شاید هم منظورش، مث این گوشیهای نوکیا ک تایلی هست و سیستم عاملش اندرویده بود یعنی تم ویندوز داره ولی سیستم عاملش اندریوده. ولی ی لحظه من رو برد ب اون دورانی ک مردم میگفت: سی دی هٍ دی وی دی چنده؟ چیست در دل این خبر پیچاپیچ ک بانگ عجیب می زند و اخبار فضایی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده