sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک باشه امیدوارم سال جدید زندگیتون پر از خبرهای خوب و خوش باشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ به بههههه چه تولدی تولد شهرساز شوخ و اسپمر و مودب خودمونه کسی که دست به پیچوندن کیک و شیرینیشم خیلی خوبه :happybday: تولدت مبارک کومار جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ تولد غایب انجمنه جوزف تولدت مبارک ... امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشی. جوزف علاوه بر اینکه خیلی بامعرفته و خوب ب بقیه کمک میکنه بنظر من یکی از بامزه ترییییین بچه ها انجمنه... پستاش روح ادمو شاد میکنه لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ وااااااااااووووووو تولد کوماااری مینایی مرسی از کار قشنگت گلم ، میگم با معرفتی یکیش این کارای قشنگته:aghosh: کومار جان داداش خوب و همشهری گلم تولدت مبااااااااارک ........ سالروژی له دایک بونت له پیروز بیت ئا برا هیوادارم به ته وای ئاواته شیرین و جوانه کانت بگیت لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت سالروز زمینی شدنت مبارک . . . 26 آذر تولد [h=1]Moment[/h] بدوئیــــــــــــد بیاید تبریک بگیـــــــــــــن [FLASH=width=120 height=50http] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] ممنون از مینا خانوم عزیز که بازم شرمندم کردن، واقعا لطف کردی و یه دنیا ازت ممنونم+ یه دسته گل............ سرعت اینترنتم پایینه به زودی میام جواب محبت همه دوستای گلم رو میدم، از همتون ممنونم امیدوارم همیشه شاد وسالم باشید لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک."بهترین"بهترین آرزوهارو برای بهترین روزات دارم. :w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::w155::626gdau::dancegirl2::flowerysmile::w330::4uboxsmiley::happy::heartshape2::ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0:mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q::qfu28wh4kkweeki7jfi:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ha5t4lmd53df3cpu2lq:qfu28wh4kkweeki7jfi:flowerysmile::626gdau::persiana__hahaha: مرسی دوست خوبم طھظˆظ„ط¯طھظˆظ† ظ…ط¨ط§ط±ع© ط§غŒظ†ظ… ط¯ظ„ط³طھط± ط³غŒط¨ ع©ظ‡ ط®غŒظ„غŒ ط¯ظˆط³طھ ط¯ط§ط´طھغŒظ† دست گلت درد نکنه بهترین کادویی بود که عکسش رو دیده بودم چی میشد راستکی باشه تولدتون مبارک ممنونم دوست عزیز تولدت مبارک دوست خوبم ممنون فاطمه عزیز، لطف کردی خیلی تولدتون مبارک عزیزم ممنون سارا خانم میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد . . . ممنونم دوست عزیز لطف کردی تولدتون مبارک:happybday::w66::w330::happy::welcome::hxh5v6h2nsqgyuf5c8yانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید ممنونم شما هم همینطور دوست خوبم تبریک می گمبا آرزوی بهترین ها :icon_gol::icon_gol: ممنون شیوا خانم عزیز تولدت مبارک دوستم ممنون مدیرم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ جوزفی تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. ممنون فرنوش عزیز شما هم همینطور تولدتون مبارک باشه امیدوارم سال جدید زندگیتون پر از خبرهای خوب و خوش باشه :icon_gol: مرسی دوست خوبم به بههههه چه تولدی تولد شهرساز شوخ و اسپمر و مودب خودمونه کسی که دست به پیچوندن کیک و شیرینیشم خیلی خوبه :happybday: تولدت مبارک کومار جان :happybday: :happy: مخلص ادمین سبزه هم هستیم من میپیچونم آره؟ خیلی لطف داری داش ممد تولدش مبارک شاد و موفق باشید مرسی شما هم همینطور لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ تولد غایب انجمنه جوزف تولدت مبارک ... امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشی. جوزف علاوه بر اینکه خیلی بامعرفته و خوب ب بقیه کمک میکنه بنظر من یکی از بامزه ترییییین بچه ها انجمنه... پستاش روح ادمو شاد میکنه ممنون مینا خانوم، خیلی لطف داری اینایی که میگی کیه من نمیشناسم وااااااااااووووووو تولد کوماااری مینایی مرسی از کار قشنگت گلم ، میگم با معرفتی یکیش این کارای قشنگته:aghosh: کومار جان داداش خوب و همشهری گلم تولدت مبااااااااارک ........ سالروژی له دایک بونت له پیروز بیت ئا برا هیوادارم به ته وای ئاواته شیرین و جوانه کانت بگیت خدایی بامعرفته خدایی ممنون آرام عزیز خیلی لطف کردی دوست خوبم منیش هیوادارم همو کاته له شایی و خوشی بیت خویشکه ئازیزم عجب کیکیه، مرسی لطف کردی دوست خوبم تولدت مبارک ممنون دوست عزیز لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ چه همه یادشون افتاده دنیا بیان حالا که دیگه اومدی..... تولدت مبارک، دفه بعد به موقع بیا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ ممنون فرنوش عزیزشما هم همینطور مرسی دوست خوبم مخلص ادمین سبزه هم هستیم من میپیچونم آره؟ خیلی لطف داری داش ممد مرسی شما هم همینطور نه اصلاً نمی پیچونی تو هرچند شهرساز نمونه ای ولی دارم واست :167: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مباااااااااااااارک شرمنده دیر دیدم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ چه همه یادشون افتاده دنیا بیانحالا که دیگه اومدی..... تولدت مبارک، دفه بعد به موقع بیا آدما دو دسته ن یا اذری هستن یا دوست داشتن آذری باشن مرسی عزیز خیلی لطف کردی نه اصلاً نمی پیچونی تو هرچند شهرساز نمونه ای ولی دارم واست :167: حالا اینا فدا سرت شیرینی میخوای چی ما رو مهمون کنی؟ شهرساز نمونه هم داریم مگه تولدت مباااااااااااااارک شرمنده دیر دیدم ممنون سارا خانوم، خیلی لطف کردی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ آدما دو دسته ن یا اذری هستن یا دوست داشتن آذری باشن مرسی عزیز خیلی لطف کردی حالا اینا فدا سرت شیرینی میخوای چی ما رو مهمون کنی؟ شهرساز نمونه هم داریم مگه ممنون سارا خانوم، خیلی لطف کردی عامو برو. برو نذار نصفه شبی دستمون به خون آلوده شه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ عامو برو. برو نذار نصفه شبی دستمون به خون آلوده شه اشکال نداره این بار ازت میگذرم ،برو از زندگیت لذت ببر لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ ببخشید که دیر شده تو لدتون مبارک و همیشه موفق و پیروز باشین لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ ببخشید که دیر شدهتو لدتون مبارک و همیشه موفق و پیروز باشین ممنون ساغر خانم لطف داری شما لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ با تاخیر فرا.ان ببخشید من این پست الان دیدم تولدتون مبارک امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده