sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک باشه امیدوارم سال جدید زندگیتون پر از خبرهای خوب و خوش باشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ زهرا جونم تولدت مبارکککککککککککککککککک ایشاالله 120 ساله بشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ رفیق جینگولش تولدت مبارک بهترینا رو برات آرزو دارم عزیزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ مبارک باشه دخمل عموی مهلبانم:hapydancsmil: هدیتم هنوز وخ نکردم بخرم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ مبارک باشه دخمل عموی مهلبانم:hapydancsmil:هدیتم هنوز وخ نکردم بخرم چه عجب لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ نفر اول خودم بودم:vahidrk: از اون بابت نگفتم از این گفتم که کادو نیاوردی لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ واااااو ایت ایز بلک بــــــنر مرســـــــی پوریا جان دعاتم خیـــــــــــــلی خوبه... امیدواورم همین اتفاق واسه توام بیفته تو زندگیت:hapydancsmil: ارشد هم قبول بشی شیرینی بدی بهم و اون شیرینی هم بدی بعدش چشم چشم انشالله شيريني هم اينو ميديم هم اون بعديش رو لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ همراه یک طلوع در این خجسته یاد در سالگرد بهاران هستیت روزی که زندگی بر لبان تو بوسه زد با صد خلوص هم آستان دل، خواهم که بمانی همیشه شاد تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ تولدددددددد یکی یه دونه و نازنین گل من.......:aghosh: زهرایی گلم تولدت مبااااااارک امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی عزیزم ببخشین بی دعوت اومدم اما خب تولد زهرایی باشه محاله نتونی نیای لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ تولدددددددد یکی یه دونه و نازنین گل من.......:aghosh: زهرایی گلم تولدت مبااااااارک امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی عزیزم ببخشین بی دعوت اومدم اما خب تولد زهرایی باشه محاله نتونی نیای دهوتی نبوت بعدم شما پروفایلت بسته میباشد من نتونستم پیام بذالم:hapydancsmil: خوچ اومتی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ فلدا تپلدش بوته فلدا تپلدش بوده:hapydancsmil: مبالکه مبالک هی هی مبالکه مبالک هی هی لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ دهوتی نبوتبعدم شما پروفایلت بسته میباشد من نتونستم پیام بذالم:hapydancsmil: خوچ اومتی:hapydancsmil: پروف اینجانب بسته نمیباشد فکر کنم چند نفر دیگه هم گفتن بسته س فدااااااااات سودی جان لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اينم كادوي تولدم بهتون وااای چه کادوی خوشمزه ای:hapydancsmil: مرســـــــــی دوست خوبم:hapydancsmil: وااااااااااااااااااااااای تولد زهرای خودمونه. مهربون ترین و با معرفت ترین دوستم. که خیلییییییییییییییییییییییییییییییی دوسش دارم. زهراای خوبم امیدوارم همیشه موفق باشی و به هر چی که میخوای برسی.:icon_gol: :aghosh: فرنوشـــــــــم مرســــــــی زیــــــــــاد خودت بامعرفت تر و مهربون تری:hapydancsmil: قربونت عزیــــــــــزم مرسی تولدتون مبارک باشه امیدوارم سال جدید زندگیتون پر از خبرهای خوب و خوش باشه :icon_gol: مرســــــــــــی عزیــــــــــــزم همینطور برای شما دوست خوبــــــــــــم ممنونم زهرا جونم تولدت مبارکککککککککککککککککک ایشاالله 120 ساله بشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میـــــــــــــنای خوبم:hapydancsmil: کجایی تو دختر؟؟ مرســـــــــــــــــــی عزیــــــــــــز دلم خوشحالم کردی خیـــــــــــــــلی رفیق جینگولش تولدت مبارک بهترینا رو برات آرزو دارم عزیزم:hapydancsmil: مرسی پروانه ژونی:hapydancsmil: منم برا تو بهترینا رو میخوام عزیـــــــــــزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ مبارک باشه دخمل عموی مهلبانم:hapydancsmil:هدیتم هنوز وخ نکردم بخرم مرسی پسمل عمویی:hapydancsmil: الان که دیگه باید وخ کرده باشی بده ببینم کادمو چه عجب دعواش کن فاطمه نفر اول خودم بودم:vahidrk: اهــــــوم نفر اول بوتی:hapydancsmil: اما من کادو میخوام از اون بابت نگفتم از این گفتم که کادو نیاوردی همونُ بگو:icon_razz: من کادو میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشم چشم انشالله شيريني هم اينو ميديم هم اون بعديش رو چشمت بی بلا اما زودتر لدفن لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ همراه یک طلوع در این خجسته یاد در سالگرد بهاران هستیت روزی که زندگی بر لبان تو بوسه زد با صد خلوص هم آستان دل، خواهم که بمانی همیشه شاد تولدت مبارک واای دوست خوبم چه شعر قشــــــــــــنگی:hapydancsmil: مرســــــــــــــی عزیزم لطف کردی تولدددددددد یکی یه دونه و نازنین گل من.......:aghosh: زهرایی گلم تولدت مبااااااارک امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی عزیزم ببخشین بی دعوت اومدم اما خب تولد زهرایی باشه محاله نتونی نیای وااای آرام مهربونم مرســـــــــــــــی شما اصن نیاز به دعوت نداری که مهربونم عزیــــــــــــزمی تو آرام با اومدنت خوشحالم کردی فلدا تپلدش بوته فلدا تپلدش بوده:hapydancsmil:مبالکه مبالک هی هی مبالکه مبالک هی هی اهــــــوم املوز تفلدمه املوز تفلدمه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ خب دوست دارم پست بزارم برا خودم:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم مرســــــــــی هانیه مهربونم:heartshape2: ممنون لطف کردی عزیــزم:heartshape2: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ وااااااااااااااااای تولدت عشقمه :hapydancsmil: ببخش دیر شد خانومی تولدت مبارک خانوم خوشگله همیشه موفق باشی و به تمام ارزوهات برسی عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده